[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2393507#p2393507]afraid napisao:[/url]
Ovako ,da pocnem ,ja sam gay,imam 17 godina i nisam jos nikome priznao jer me je strah ...na taj strah i ne uticu ne samo straight osobe nego podjednak strah imam i od drugih gay osoba(nista uvredljivo)
...
Stvarno se osjecam kao da sam se rodio na pogresnom mjestu
,kao sto sam rekao imam 17 god i jos sam nevin jer me strah od gay osoba...cak me strah priznati drugim gay osobama da sam ja gay :S.Je li to samo do mene i u mojoj glavi ,ili nisam jedini koji se nada necemu ljepom a ne samo sexu?i zbog toga svega me strah od coming outa jer nemam ni jednu osobu slicnu sebi koja bi me podrzala.
Prvo, zdravo i dobro došao.

Zatim, svi smo se mi osećali u nekom trenutku (neki i dalje

) da smo rođeni na pogrešnom mestu i u pogrešno vreme, ali to i nije baš tako. Da, bilo bi nam svima lakše kao ljudima koji su LGBT tamo negde na tom prokletom Zapadu, ali nismo ni mi Avganistan, Uganda ili tako neke ultra zaostale zemlje po ovom pitanju.

Dobra ti je odluka da prestaneš da ideš na chat jer to nije pravo mesto za ovo što ti treba sada. Tražiš ok stvar na pogrešnom mestu. Lepo je Korvin to objasnio s mesarom i sl.

Mogu odmah da ti kažem da sam i ja bio u sličnoj poziciji jer sam i sam imao gomilu stereotipa i predrasuda o tome kako izgledaju gej osobe i čega sve tu ima, ali vreme i upoznavanje LGBT ljudi zaista pomaže. Naravno, ukoliko nađeš prave osobe. Bitno je da znaš da ih IMA. Onih koji su slični tebi i razumeju te. I to nebitno da li si u Banja Luci, Beogradu, Zagrebu ili bilo gde u svetu.

I ja bih ti, kao i neki ostali, poručio da bi bilo dobro da ostaneš ovde na forumu i iščitavaš teme jer imaš raznoraznih životnih iskustava koja ti mogu pomoći.

Ukoliko imaš još nekih pitanja, tu smo.