Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Inace veverice ne volim,ponarocito ne one sto skupljaju lesnike,posto lesnike jako volim. :mljac: A i druge ne volim,jer niti su pitome,umiljate,niti im je meso jestivo,jako antipaticne zivotinje.
@Deni

axaxaxa
pitacemo blentu bi li dao lesnik :D

@Sanja
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2393592#p2393592]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]

iskreno, jesi ti lud ili se samo tako sminkas?!
izvor tema:KRATAK VODIC U POBEDJIVANJU U RASPRAVAMA

9. U krajnjem slučaju, napadnite ličnost, zanemarite problem. - Jeste, znam da poslovica kaže drugačije, ali, priznajmo, niste ni vi majka Terezija. Dakle, ukoliko više nemate izbora, udrite ispod pojasa. Napadajte sa svih strana, po svakoj osnovi. Da je nepismen, neobrazovan, kontradiktoran, nevaspitan, hohštapler,da je nerazuman, rasista, fundamentalista, nacista, terorista ili, naprosto, RUŽAN. Da, ružan je definitivno dovoljan razlog, možete zanemariti ostale.

lakse mi ovako :D
Korisnikov avatar
By afraid
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2393592#p2393592]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]-.- on je zbunjen bas zato sto je usamljen i nema oko sebe osoba sa kojima moze da prica o stvarima koje je naveo u uvodnom postu

( @afraid - to sto sam ocigledno sama dosla do zakljucka da si usamljen, nemoj shvatiti kao sto pojedinci definisu usamljen = jadan ili nesto slicno.. realno veci deo nas je dosao na forum kako bi pronasao odgovore na neka pitanja koje nije nasao "van", da to tako kazem.. ti mozda imas i 100 prijatelja uzivo sa kojima se super druzis, ali ipak je to usamljenost ako sa njima ne mozes otvoreno da pricas o svojoj homoseksualnosti)

- objektivno je on napisao sa cime se susrece, a ja sam mu rekla da nema razloga da se plasi!

iskreno, jesi ti lud ili se samo tako sminkas?!
hvala ti na podrsci,razumjela si me :D imam ja prijatelja iz skole i to sve stoji ali osoba slicnih meni i otvorenog uma nemam bas ,zato se i osjecam usamljeno ...hvala svima jos na komentarima i ljepim savjetima ;) inace sad gledam gay pride preko neta u zagrebu :))) i dobro se osjecam :P i nikad vise necu ici na onaj gay chat uff zasto sam uopste tamo odlazio ... :S
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
@barni eto vidis, ovako nesto me ne cudi.

trolujes po temi sa glupostima umesto bar jednu recenicu da napises koja je vezana za temu i pomognes decku, a tebi je bitnije da se prepucavas sa drugima, a sto je najtuznije ne kontas da ga uvek izduvas .. sta? nestalo materijala, pa ajmo za denija xaxaxaxa (btw. ko se jos smeje sa xaxaxxa?!) a za Sanju copy/paste. bar da si izabrao nesto sto bi mi pobilo moj prethodni post, pa i ajd..

@afraid
i ja sam prosla kroz slicnu situaciju kao ti. iz malog sam mesta poreklom i nisam poznavala nijednu gay osobu, tako da sam sa gay osobama tek stupila u neki blizi kontakt kada sam dosla u Bg da studiram. preko foruma sam dosta toga shvatila o gay svetu, o samoj sebi i upoznala sam dosta kvalitetnih ljudi koji su mi sada jako bliski ili cije mi misljenje dosta znaci iako ih ne poznajem uzivo.
verujem da ces se i ti brzo ovde uklopiti, brzo ces videti ko je ovde iskren i ozbiljan, ko ironican, ko samo zeli da se zeza i ubije vreme ili ko samo troluje
:kiss:
xaxaxa sad ovo postaje komedija zaista

pa Sanja, ajde pogledaj zadnja tri posta tvoja i moja :)

Ne znam decku jesam li pomogao, ali uveren sam da mu nisam odmogao mojim savetima

na ovom forumu je i to veliki uspeh

@Afraid

vidis ovo je los primer od Sanje, i nikako nemoj ovako postupati.

"upoznala sam dosta kvalitetnih ljudi koji su mi sada jako bliski ili cije mi misljenje dosta znaci iako ih ne poznajem uzivo."
Korisnikov avatar
By Madonna
koliko je smešna i besmislena vaša rasprava, jedno kaže ''ne slušaj ga, slušaj mene'', drug ''NE! ne slušaj NJU slušaj MENE'' i tako u krug da biste vi bili centar dešavanja :lol:

a i ne vidim kako mu vi možete ''pomoći'' nije kao da je pred nekom odlukom pa da ga vi navedete na ovo ili ono... uradiće kako on hoće i čitaće one postove koji mu se budu činili najispravnijim
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
^sto bi barni rekao : xaxaxaxa

da, umirem da budem u centru paznje, zar se to ne vidi u svakom mom postu?! pomozi mi da budem tako skromna kao ti! I BEG YOU, HELP MEEEEEEEEE!!!!!!
Korisnikov avatar
By Madonna
jao bože, šta li je sad... :lol: aj na fejs sanja, priti pliz :sweet:
Korisnikov avatar
By Madonna
someone lost her head... :awesome:

edit: moderatori da briši spam do ovde :awesome:
Korisnikov avatar
By Blady
Meni jedino nije jasno zasto osudjujes promiskuitet...?
Ako zelis da tebe neko prihvati, prihvati i ti tog nekoga.
Ok je da te to ne zanima, ali i kada odes na neke str8 chatove i tamo traze i sex i svasta.
Kako god, dobrodosao.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2393507#p2393507]afraid napisao:[/url]
Ovako ,da pocnem ,ja sam gay,imam 17 godina i nisam jos nikome priznao jer me je strah ...na taj strah i ne uticu ne samo straight osobe nego podjednak strah imam i od drugih gay osoba(nista uvredljivo)
...
Stvarno se osjecam kao da sam se rodio na pogresnom mjestu :( ,kao sto sam rekao imam 17 god i jos sam nevin jer me strah od gay osoba...cak me strah priznati drugim gay osobama da sam ja gay :S.Je li to samo do mene i u mojoj glavi ,ili nisam jedini koji se nada necemu ljepom a ne samo sexu?i zbog toga svega me strah od coming outa jer nemam ni jednu osobu slicnu sebi koja bi me podrzala.
Prvo, zdravo i dobro došao. :D
Zatim, svi smo se mi osećali u nekom trenutku (neki i dalje :giggle: ) da smo rođeni na pogrešnom mestu i u pogrešno vreme, ali to i nije baš tako. Da, bilo bi nam svima lakše kao ljudima koji su LGBT tamo negde na tom prokletom Zapadu, ali nismo ni mi Avganistan, Uganda ili tako neke ultra zaostale zemlje po ovom pitanju. :)
Dobra ti je odluka da prestaneš da ideš na chat jer to nije pravo mesto za ovo što ti treba sada. Tražiš ok stvar na pogrešnom mestu. Lepo je Korvin to objasnio s mesarom i sl. :D
Mogu odmah da ti kažem da sam i ja bio u sličnoj poziciji jer sam i sam imao gomilu stereotipa i predrasuda o tome kako izgledaju gej osobe i čega sve tu ima, ali vreme i upoznavanje LGBT ljudi zaista pomaže. Naravno, ukoliko nađeš prave osobe. Bitno je da znaš da ih IMA. Onih koji su slični tebi i razumeju te. I to nebitno da li si u Banja Luci, Beogradu, Zagrebu ili bilo gde u svetu. :)
I ja bih ti, kao i neki ostali, poručio da bi bilo dobro da ostaneš ovde na forumu i iščitavaš teme jer imaš raznoraznih životnih iskustava koja ti mogu pomoći. ;)
Ukoliko imaš još nekih pitanja, tu smo. :kiss:
By Glasnik
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2393674#p2393674]Blady napisao:[/url]Meni jedino nije jasno zasto osudjujes promiskuitet...?
Imaš slučaj nekoga ko kuburi s priznanjem sopstvenog identiteta i traži se u zajednici u kojoj je do sada jedino promiskuitet video. Mislim da prvo treba da nađe ok društvo, pa posle kad se budu ''slegli utisci'' i vidi da nije sve tako crno-belo, neće biti ni toliko rigidan po raznim pitanjima. Što ne znači opet da će zavoleti promiskutetno ponašanje. :)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
off: Kada se piše rastavljeno, Banja se takođe menja po padežima: Banje Luke, Banju Luku, tj. Banjaluke, Banjaluku.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Pa, kada govoriš, tu ti je svejedno. U principu, oba su ti pravilna, da li ćeš menjati po padežima ili nećeš, samo što ako menjaš, onda pišeš razdvojeno, ako ne menjaš, onda pišeš sastavljeno.

Osim toga, kada neko kaže Banjaluci, onda će i napisati Banjaluci.
By Glasnik
Izvinjavam se Banjalučanima na svojoj neobaveštenosti.
Ubuduće pišem spojeno. :D
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Banjalučani će prvi pogrešno napisati. :lol:
Nešto slično kao što BijeljAnci greše. :roll:
Korisnikov avatar
By afraid
eh i ja sam se razmisljao da pogledam taj film :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Slazem se sa Bleki da ne treba osudjivati nikoga jer to sto je neko perverzan i promiskutetan nema dodirnih tacaka sa tobom, zar ne? Cemu onda ikakvo odobravanje/neodobravanje?

Sve u svemu, na pocetku je vecina nas imala svakava misljenja i predrasude koje se vremenom menjaju, sad to i nije toliko bitno. Sada je bitno da se ti osecas lepo.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2393722#p2393722]Anhedonie napisao:[/url]Slazem se sa Bleki da ne treba osudjivati nikoga jer to sto je neko perverzan i promiskutetan nema dodirnih tacaka sa tobom, zar ne? Cemu onda ikakvo odobravanje/neodobravanje?

Sve u svemu, na pocetku je vecina nas imala svakava misljenja i predrasude koje se vremenom menjaju, sad to i nije toliko bitno. Sada je bitno da se ti osecas lepo.
Amin!
Pa ja sam do pre neke 2-3 godine osudjivao ljude koji izlaze po gay klubovima, a sad sam redovan posetilac istih.
To mi je bilo za nauk i otad vise ne dozvoljavam sebi takve ispade.

Eh, da mi je ova svest u tvojim godinama bila...
No, valjda je u tome u zackoljica. :D

U svakom slucaju, vidim da su ti ostali forumasi vec rekli sve sto bih ti i ja otprilike rekao, te cu samo da se slozim s njima.

Jedno samo mogu da dodam, sto ces uostalom i sam uvideti kad ti se malo splasnu emocije-Nemoj praviti sebi dugorocne planove.

Zivot je ono sto nas strefi dok sebi pravimo planove. :zen:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!