Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zibro
te pricate do 5 ujutru , te pusite te ispijate kafe
te provodite sate i sate u kaficu
te idete kod psihologa .......... itd itd itd
jel radi neko nesto u vasoj kuci ? LOL

salu na stranu sve se lepo odvija ali vrem je da pustis zenu malo da predahne , dozvoli da se malo slegne prasina i srede utisci , ne mogu se se svi visegodisnji problemi residi i sve dileme razresiti u tri dana
Korisnikov avatar
By lana-bg
I ja mislim kao Zibro, iako bi mi nedostajalo cekanje i citanje tvojih postova svakoga jutra (ovo vec postaje svakodnevni ritual :) u kome neizmerno uzivam). A za autovanje caletu poslusaj mamu, ona ga najbolje poznaje. Srecno sa njim.
Korisnikov avatar
By acid drop
Vas kopka iz kojeg je grada, a mene kako li izgleda ta psihološkinja :pervert:

Držim fige za ćaleta, srećno :)
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2380758#p2380758]Zibro napisao:[/url]te pricate do 5 ujutru , te pusite te ispijate kafe
:krezavi:
Pa to su maniri i navike visoke klase, kaže dečko da je iz dobrostojeće familije.
Nije to stoka i sirotinja, koja mora da radi od 6 do 2, od 7 do 3, ili od 9 do 5, pa se posle samo kod kuće isere, ždere i legne da spava.
By Brajann
E,drugari,nisam hteo da gusim i davim bas svakodnevnim vodjenjem "dnevnika"...
Cini mi se da sve ide svojim tokom kako treba i da je situacija sve bolja i bolja...
Ne oseca se napetost,sve je cool,samo je potrebno vreme,i oko toga smo postigli konsenzus...U principu ne oseca se nikakva promena u nasem odnosu osim mozda jos jace povezanosti jer su joj sada neke stvari mnogo jasnije(tipa zasto sam jos ranije rekao da cu ostati u Beogradu).
Ja je ne gusim,ne smaram ali sam odlucio da jos par dana budem kuci,sto je sigurno,sigurno...
Mogao bih da ubacim malo patetike pa da kazem da volim svoju mamu najvise na svetu :D
Juce smo cak na njenu inicijativu razmatrali neke opcije za caleta,pokazao joj cak i slike bivseg decka za koga je rekla da je lepsi od sadasnjeg (BES!) :D
Za ove koje brine moje imovno stanje,da,ja sam student koji sem sto studira nema drugih obaveza pa moze kad dodje kuci jednom u 3 meseca da ne radi nista ,a mama je na odmoru lol
Sto se tice pitanja koje je postavila Acid Drop,psiholoskinja je lepa devojka mada ima malo facu baksuza,znas ono kad kazu "napicnjak" ali je u sustini jako prijatna ,suska malo dok prica ali onako slatko :)
Hvala vam svima na podrsci,a ja javljam ako se budu desavale neke zanimljivosti :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, vidi, Brajane, situacija se, kako vidim, odvija u povoljnom pravcu. Sve je utoliko lakše što ste dobrostojeći i imućniji, jer porodični sukobi i nerazumevanja među ljudima u životu u velikoj meri umeju da budu podstaknuti nezavidnom finansijskom situacijom i drugim egzistencijalnim problemima.
Ja uvek kažem - lepše je biti nesrećan u blagostanju, nego biti nesrećan u bedi.
Ja sam se također u neko doba outovao ocu svome, nisam to planirao, ali je sam tražio. Neprestano me je davio da mu kažem ko su ti momci što su godinama dolazili na vikend u našu porodičnu kuću i nije ga zadovoljavao odgovor da su mi to drugovi i kumovi.
Radoznalost je ubila mačku, srećom moga oca nije kad sam mu, posle milionitog navaljivanja, otkrio da su mi to ljubavnici i intimni prijatelji.
Šta da radim, kad je navaljivao i navaljivao i '' Ko su ? '', pa '' Ko su ? '', pa '' Ko su ? ''. Eto ti , sad znaš ko su. I onda je jedno godinu do dve dana pizdeo, tražio mi devojku, iskazivao razne diskriminatorne i homofobične oblike svoga ponašanja, ja ga slao u tri pizde materine, on mene u osam pizdi materina i na kraju smo se pomirili.
Hoću da kažem, sve se može prevazići ako su roditelji normalni i ako nisu do kraja zatucani i ako vole svoju decu, ofkors.
Puno sreće.
:sesir:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2381166#p2381166]*deni* napisao:[/url]Ma, vidi, Brajane, situacija se, kako vidim, odvija u povoljnom pravcu. Sve je utoliko lakše što ste dobrostojeći i imućniji, jer porodični sukobi i nerazumevanja među ljudima u životu u velikoj meri umeju da budu podstaknuti nezavidnom finansijskom situacijom i drugim egzistencijalnim problemima.
Ja uvek kažem - lepše je biti nesrećan u blagostanju, nego biti nesrećan u bedi.
Ja sam se također u neko doba outovao ocu svome, nisam to planirao, ali je sam tražio. Neprestano me je davio da mu kažem ko su ti momci što su godinama dolazili na vikend u našu porodičnu kuću i nije ga zadovoljavao odgovor da su mi to drugovi i kumovi.
Radoznalost je ubila mačku, srećom moga oca nije kad sam mu, posle milionitog navaljivanja, otkrio da su mi to ljubavnici i intimni prijatelji.
Šta da radim, kad je navaljivao i navaljivao i '' Ko su ? '', pa '' Ko su ? '', pa '' Ko su ? ''. Eto ti , sad znaš ko su. I onda je jedno godinu do dve dana pizdeo, tražio mi devojku, iskazivao razne diskriminatorne i homofobične oblike svoga ponašanja, ja ga slao u tri pizde materine, on mene u osam pizdi materina i na kraju smo se pomirili.
Hoću da kažem, sve se može prevazići ako su roditelji normalni i ako nisu do kraja zatucani i ako vole svoju decu, ofkors.
Puno sreće.
:sesir:
:up:
:mazi: :kiss:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Awww, poljubi mamu u moje ime, i ako joj išta znači, reci joj da mi je bar malo vratila veru u ljude :)

A ti Brajanne, ako jednog dana ne napišeš knjigu, biće to protraćivanje neopisivog literarnog talenta.
Korisnikov avatar
By speedygonsales
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2381071#p2381071]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2380758#p2380758]Zibro napisao:[/url]te pricate do 5 ujutru , te pusite te ispijate kafe
Pa to su maniri i navike visoke klase, kaže dečko da je iz dobrostojeće familije.
Nije to stoka i sirotinja, koja mora da radi od 6 do 2, od 7 do 3, ili od 9 do 5, pa se posle samo kod kuće isere, ždere i legne da spava.
:pucaodsmeha: :D
U made my day... :P
Korisnikov avatar
By mOwbid
koji naziv teme... pa ubij se, sta dalje
By Brajann
Zamisli koji naziv teme,sokantno zaista...
Bilo bi super kad bi postojao automatski filter na ovim forumima koji bi registrovao "moron just posted" i automatski brisao idiotluk...
Elem,da se ne bavim budalastinama...

Da vam se ne zahvaljujem na podrsci i recima ohrabrenja, to sam vec ucinio...
Posto vidim da radoznalost ne jenjava imam super vesti za vas,valjda haha
Sad bih opet morao da pisem istorijat,uglavnom isao sam za BG ,sad sam se opet vratio kuci,bicu ovde desetak dana da spremam ispit. Keva je i dalje na odmoru,cale je na putu i nece biti tu par meseci tako da je idealna prilika da budem jos malo sa mamom nasamo.
Sa mamom situacija ide ok,ponekad sa komicnim momentima tipa "Ne mogu da verujem da je Ricky Martin gay,pa na njega i Toma Kruza iz mladosti se lozim celi zivot lol"...
Povremeno stidljivo prokomentarisemo nekog tipa. Gledali smo i neke spotove,smarao je i nekim klipovima,razgovaramo normalno itd.
Naravno,i ona se sama inkognito informise pa je tako ne znam gde nasla informaciju da gej ljudi zive 18 godina manje od strejtera. Mos misliti kakve sve budalastine ljudi pisu i koliko takva budalastina ma koliko delovala glupo moze da vrati par koraka unazad jednog roditelja...
Uglavnom,sa deckom sam se video samo na blic u BGu i bas smo se uzeleli jedan drugoga.
Ja sam sad opet kuci i on je mislio da dodje u cetvrtak na ceo dan,da blejimo ovde po gradu mada ja zbog strebanja nisam bio za tu varijantu.
I u nekom momentu kazem mami da on zeli da dodje da me vidi (negde u gradu,odemo na klopu,pice i on zapali nazad)i ona,na moje iznenadjenje,pa neka dodje kod nas,zelim da ga upoznam.
Sad je fora da on hoce da dodje,ona hoce a ja necu hahah
Mislim sve mi je to super cool ali sam ono "uspori malo,zeno bre",ima vremena hah Ali ako je i to potrebno,odradicemo, ako sve utanacimo.
Ovo je bilo zanimljivo-Uglavnom u nekom momentu na moje da ce se on uvece vratiti nazad ona kaze pa nek prespava decko kod nas,sto bi se cimao tamo vamo u danu,uz opasku "moze da spava u sekinoj sobi". Moja sestra inace studira u BG i njena soba je prava zenska sa zenskim krevetom u smislu velicine.
Kazem ja ali mama on je za glavu visi od mene (a ja sam 186) haha i ona kao pa dobro spavajte onda vi u spavacoj ili ti u svojoj a on u spavacoj lol Ja sam iz toga skontao spavajte ali nemojte spavati hahaahha
Volim je najvise na svetu celom!!!!:)
Videcemo da li cemo uspeti da organizujemo susret u cetvrtak,pa vam onda mogu pisati utiske :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2385746#p2385746]Brajann napisao:[/url]

I u nekom momentu kazem mami da on zeli da dodje da me vidi (negde u gradu,odemo na klopu,pice i on zapali nazad)i ona,na moje iznenadjenje,pa neka dodje kod nas,zelim da ga upoznam.
Ovo je bilo zanimljivo-Uglavnom u nekom momentu na moje da ce se on uvece vratiti nazad ona kaze pa nek prespava decko kod nas,sto bi se cimao tamo vamo u danu,uz opasku "moze da spava u sekinoj sobi". Moja sestra inace studira u BG i njena soba je prava zenska sa zenskim krevetom u smislu velicine.
Kazem ja ali mama on je za glavu visi od mene (a ja sam 186) haha i ona kao pa dobro spavajte onda vi u spavacoj ili ti u svojoj a on u spavacoj lol Ja sam iz toga skontao spavajte ali nemojte spavati hahaahha
Videcemo da li cemo uspeti da organizujemo susret u cetvrtak,pa vam onda mogu pisati utiske :)
:klap: za mamu
ja ti savetujem da iskoristis priliku i nek on dodje dak ti se vec pruza.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2385746#p2385746]Brajann napisao:[/url]
Ostaviće vam kondome na noćnom ormariću u spavaćoj sobi. :awesome:
Korisnikov avatar
By Srklet
taurus, ovo je topic o autanje, sta ti tu trazis? :smirk:

OT> super tebi sve to ide. :cheer:
prva reakcija moje mama je bila da ce ona otici u hotel ako dovedem decka kuci. :lol: sad pak pita kad cu konacno dovesti decka kuci. :lol:
By ~ Le Saint X ~
Da, super mama ...
verujem da sve kul mama zele da budu jos kul

meni je moja keva namestala svog frizera???!!!
hahaha
samo kad se setim toga

ali, posle par meseci, mozda manje je proslo to 'gay ludilo'

dok cale je sve to pregrmeo u :
U, bre???

tako da...
Korisnikov avatar
By deran
da je tužna priča,zavezlo bi na 16 strana...

ovako malo zajebancije nije naodmet...

ali nikad chapter two-the father...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!