Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2372695#p2372695]blenta napisao:[/url]

elektroforeza se obično radi u puferu alkalnog pH, jer je pri tim uslovima većina proteina negativno naelektrisana, te se kreću od katode ka anodi. Posle završene elektroforeze, kada negativno naelektrisana boja - "tracking dye" dođe do kraja gela, gelovi se izvade, razdvojeni proteini "fiksiraju", obično taloženjem pomoću trihlor-sirćetne kiseline, a potom boje. Višak
boje se ispere, a trake razdvojenih proteina vide se na osnovu boje koja se na njima adsorbovala
Moze da proba i SDS-PAGE. SDS je mnogo efikasniji u rastvaranju slabo rastvorljivih proteina, te je razdvajanje na gelu bolje i veca je rezolucija. Mozda bi cak mogao da i da uradi neki 2D gel, da bude bas siguran da je gay :D
By Kupidon
Da ne bih odgovarao svakom posebno hvala svima na komentarima.... Gay je decko, prihvatio je svoju seksualnoast ali se jako boji reagovanja okoline i u fazonu je " da nikada niko ne sazna da je gay" ... Vidjamo se svaki dan, stvari se razvijaju u dobrom pravcu a pao je i dogovor o zajednickom letovanju :)
Znam da moja tema nije u skladu sa mojim godinama ali i sami ste svesni homofobije okoline pocev od ukucana pa sire.... samim tim pa i mojim izbegavanjem prihvatanja sopstvene seksualnosti zbog straha da mogu biti otkriven nisam mogao steci iskustvo sa momcima ... Tu je jos niz faktora od kojih je jedan i moja karijera koja bih krenula u suprotnom smeru kada bih javno bio obelezen kao gay....
Korisnikov avatar
By deran
lepo...

a na letovanju poradite na gramatici i pravopisu da ti se ne biH događale tako često ovakve stvari...

jebote,vodite se kao visokoškolovani...

dežurna babaroga foruma,deran,D...
By Kupidon
deran,

Ako ne mozes da ucestvujes u diskusiji na odredjenoj temi konkretno o temi onda bolje nemoj pisati.... Ti mozda mislis da mene takve stvari vredjaju ali gresis.... Da me vredja i interesuje takav glas naroda ne bih se bavio politikom :)
Upucujes na greske a onda sam sebe imenujes babarogom foruma :( a uzgred nije ni kulturno nekome brojati greska osim ako nisi toj osobi: mama, tata, profesor ili lektor....
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2378086#p2378086]Kupidon napisao:[/url]deran,

Ako ne mozes da ucestvujes u diskusiji na odredjenoj temi konkretno o temi onda bolje nemoj pisati.... Ti mozda mislis da mene takve stvari vredjaju ali gresis.... Da me vredja i interesuje takav glas naroda ne bih se bavio politikom :)
Upucujes na greske a onda sam sebe imenujes babarogom foruma :( a uzgred nije ni kulturno nekome brojati greska osim ako nisi toj osobi: mama, tata, profesor ili lektor....
...sram me bilo,baš...

(...uzgred... :lol: )
By Kupidon
bern,
napisao sam " takav" glas naroda a ne glas naroda sto je bitna razlika...
Na provokacije ne reagujem....dzabe se trudis :)

deran,

Isto kao za berna, dzabe se trudis :)
Korisnikov avatar
By deran
vidim,oma sledi odgovor... :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
super
na letovanju mozete da pricate o matorkama koje ste karali
:)
By Glasnik
^
:lol:

I da, ukoliko si politički aktivan, zaista podržavam inicijativu da se autuješ i tako gradiš karijeru. :D
Homofobija je strašna, ali je ormar strašniji, veruj mi. Samo što to tek skontaš kad iz istog izađeš.
By Glasnik
E i ovo: "samo da nikada niko ne sazna da je gay".
Automatska eliminacija s spiska potencijalnih momaka.
Baviti se tuđim ormarlukom u vezi je veliki NO-NO.

Osim naravno ako obojica niste in the closet.
Što jeste.

Zapravo, samo sam morao ovo da citiram jer me je jako podsetilo na ono Popeyevo ''pismo za pomoć'' od pre neki dan. :lol: Skidam kapu. :sesir:
Korisnikov avatar
By Srklet
i neka mi netko nakon ovakvih postova jos kaze da treba imati milosti i razumijevanja za autohomofobne ormaruse. :roll:

doslovno nam rade o glavi. if we don't destroy them, they'll destroy us.
Korisnikov avatar
By bas bleu
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2378139#p2378139]Popeye napisao:[/url]i neka mi netko nakon ovakvih postova jos kaze da treba imati milosti i razumijevanja za autohomofobne ormaruse. :roll:

doslovno nam rade o glavi. if we don't destroy them, they'll destroy us.
ono sto mene ne prestaje da uzasava je taj savrseni nedostatak ikakvog srama i kako se sa punim pravom zahteva da ih se razume i play along.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Mislim da su u ovakvim slučajevima ipak jako bitni razumevanje i suosećanje, ma kolika razmimoilaženja u delovanju i mišljenju pojedinaca postojala. R+S princip je najkraći put do uspešnog rešenja ma kog problema.

:grouphug: :petra:
Korisnikov avatar
By blenta
meni isto kao i baš blu :)

mogu da shvatim da je neko pizda, i da je slab, i da se boji
al da ti pridje i prica o sopstvenom karanju matorki
zalepio bi mu samar na keca
Korisnikov avatar
By Srklet
takodjer, prilicno sumnjam da ce kupidon, ako bude na polozaju politicke moci, uciniti ista dobro za LGBT zajednicu srbije. dapace, mnogo su vece sanse da ce ciniti suprotno od dobroga, kako bi u javnosti potvrdjivao svoju laznu heteroseksualnost.
By Kupidon
Popey,
razlog je u tome (jako je glupo sto ovo pisem) sto je moj otac jedan od mocnijih ljudi u Srbiji a kada mu se pomene gay tematika slede govori: sve ih popaliti, ubiti i sl... Kad je bila gay parada on je poceo svoje govore mrznje.... Ja sam ga smirivao i pitao: zasto tako pricas, sta da sam npr. ja gay? Na to mi je odgovorio: dao sam ti zivot ja bih ti ga i uzeo.... nasao bih te i unistio a onda bih znao da mi u kuci vise nije bolest :(

Lako je osudjivati a ne znati kako je kad je svaki tvoj korak pracen i kada ne mozes nigde da ides sam pa da pokusas da ostvaris neku vezu... Orman nije moj izbor vec moja osuda....
Korisnikov avatar
By Srklet
i bogati plaču. :roll: ormar je uvijek izbor. u ovom slucaju - tvoj izbor.

dakle, ne samo da koristis privilegije koje u drustvu donosi heteroseksualnost, nego si jos i materijalno osiguran i u defoltnoj poziciji da ostvaris mnogo vise nego ljudi koji su, primjerice, iz siromasnih obitelji. idi zivjeti van, recimo. kakav ces ti to politicar biti, pa zar srbija nema dovoljno oportunista, lazova i kukavica u politickoj eliti? :shrug:

sto se oca tice, nemam pojma jel on neki kiler, mafijas, precjednik stranke, kriminalni tajkun ili stavec, ali opcenito gledajuci su ljudi koji su nesposobni suprotstaviti se roditeljima uvijek jadnjikava stvorenja. mislis da su nas koji smo se autali docekale od roditelja ruzine latice po podu i kupke od mlijeka? :hmm:

bas u tome i jest stvar, izboriti se za ono sto jesi. kad to napravis onda postaje jasan i taj pederski ponos koji se stalno pominje. inace naravno da ga ni vecina homoseksualaca ne kuzi niti osjecajer su uplaseni lazljivci koji i nemaju razloga za ponos. da nisi pokorna pudlica vlastitog mocnog oca, onda bi znao sto znaci biti svoj covjek i peder koji ima razloga za ponos.

sorry, od mene razumijevanje neces dobiti. :seljache:
Korisnikov avatar
By Srklet
al da dodam i malo optimizma ^^

enivej, bas kao sto ti je predugo trebalo da shvatis da si gej i to sam sebi priznas, nemoj dozvoliti da ti se ista stvar desi s autanjem. jer nije toliki problem sto si zakasnio sa seksom ili stavec (sve to covjek nadoknadi :D), nego sto si zakasnio s time da se izgradis kao licnost i da ocvrsnes vlastiti karakter, sto kad si gej ne ide bez toga da to prethodno prihvatis. tvoja seksualnost te odredjuje mnogo vise nego sto se na prvi pogled cini, a opet nije ni priblizno jedina stvar koja odredjuje razlicite elemente identiteta pojedinca.

coming out je cin idealizma i pragmatizma. jasno je da se covjek ne treba autati u sred teherana, jer ce te smaknuti. ali izabrati dugorocni ili cak cjelozivotni ormar stvara jednu groznu patologiju koja ce te izjesti iznutra i pretvoriti u neku vrstu ludjaka, htio to ili ne. pitanje coming outa je pragmaticno i utoliko da njime biras zdravog i snaznog sebe, a ne lazljivu kukavicu. i naravno da ne znaci da ce odmah biti lagano i da ti se nece desiti neke neugodne stvari, ali sloboda se uvijek placa. onaj tko ne zeli platiti - ne zasluzuje slobodu.

kako se homoseksualna osoba odnosi prema vlastitoj homoseksualnosti jedna je od kljucnih stvari koja ce odrediti tvoj karakter. zasad si u minus poziciji, velikoj. kreni prema plusu. ;)
By Glasnik
Najbolje od svega jeste glas u mojoj glavi dok čitam ova dva Popeyeva posta.

Kako više napredujem u prvom, to ga više zamišljam kako crveni i besni pored kompa i čitam tekst glasom koji je gotovo pa dranje.
A kako više napredujem u drugom, zamišljam ga s osmehom uz tastaturu i čitam tekst potpuno smirenim glasom.

:giggle:

Inače, :up: za oba, as always. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!