Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
АlexxэlA napisao:Pre nekoliko meseci ne bi mi ni na pamet palo da bilo šta pišem ovde, tako da je ovo veliki korak za mene.e pa sad napravi jos malo velikih koraka, pa se oglasi i u drugim temama. valjda imas neko misljenje o necemu. i budi spreman i da tvoja misljenja nece biti unisono slavljena.
Partybreaker napisao:...izgleda kao post nekog tinejdžera, baš me je iznenadilo kad sam pročitao da imaš 27.Nisam uvredjen ali, ne možeš na osnovu jednog posta shvatiti ko je kakva osoba i šta ima (ili nema) u glavi. Iskreno, ti si me "doživeo" kako me većina "vidi" uživo.
Hans napisao:...homoseksualac koji voli i oseća a ne da fasciniraš okolinu svojim outovanjem od kog nemaš ništa...Ko je rekao da nisam voleo/ne volim/neću voleti? Da ne osećam? Sad, što sam gajio emocije prema pogrešnim osobama to je moj problem.
ZlatnaPtica napisao:Popaj je lokalni demotivator i pesimistaPopaja vidim kao Cakanu na 2:25
Hans napisao:Možda je do sada više trebalo da se baviš time da sretneš nekoga i budeš homoseksualac koji voli i oseća a ne da fasciniraš okolinu svojim outovanjem od kog nemaš ništa ako pritom spavaš sam. U protivnom ćeš postati usedelica sa 30 kao neki ovde. A verujem da to ne želiš.Znaš, Hans, ovako meni priča i moja baba. Kaže žena, trebalo je ti da nađeš nekoga i da se udaš a ne da imaš sve te diplome a ostaneš neudata sa 30 kao ona Mica dole iz sela. Ozbiljno, tako žena kaže.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!