Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By constantine
neznam napisao:Mislim da su ti najvažnije već rekli, a na tebi je da se konačno odlučiš, ali se odluči jednom za svagda! ;) Nema smisla da svaki dan o tome razmišljaš, ili reci i završi sa time, ili ćuti zauvek, tvoj izbor :) Izvini ako delujem malo grubo, ali znam iz iskustva, neodlučnost ubija u pojam :D A štagod da se desi ako mu kažeš, makar bila i loša reakcija, biće ti drago na kraju... Osim ako ne raztrubi na sva zvona, ali onda je kreten, i pitam se zašto se uopšte družiš sa takvima :P Srećno!

nisi grub i skorz si u pravu. Cekam prvu priliku pa cu da vidim :D
Korisnikov avatar
By Mage
Ako posle autovanja prestane da se druži sa tobom, onda ti nije ni bio drug, tako da nemaš šta da izgubiš. Jedino ako će da se izlaje na sva zvona...

Ja do sada nisam imao problema tako da ne znam drugu stranu priče, ali negativne reakcije su uvek moguće. Ja lično ne mogu nazvati nekog ko ne zna da sam gay prijateljem tako da mi je bilo logično da se autujem svima koji mi nešto znače.

Moje autovanje nije bilo sa stavom... bio sam uplašen, nesiguran, zbunjen, a u to vreme sam se lečio i od depresije, međutim svi su me prihvatili i ništa se između nas nije promenilo, sem što smo postali bliži. Jedan od drugova me čak non stop zeza kako bi me pojebao :lol:

Nemam pojma... čini kako misliš da treba.
Korisnikov avatar
By Pauceti
Hajde Popaje nemoj tako, vidis da decko oce da se outuje. Znam da bi svima bilo lakse da su svi izadju iz ormana ali ne treba nekog na silu izbacivati. Znas i sam da je to proces koji zahteva emocionalnu stabilnost, hrabrost i dosta energije. Neko jednostavno zeli da to ide sporije i to je ok posto je ipak na pravom putu. Ako je lagao nek je, video je da to nije najbolje resenje i sad radi na tome. Give him a f brake...

Manje hejta vise razumevanja :up:
Korisnikov avatar
By constantine
Eifranloo napisao:Hajde Popaje nemoj tako, vidis da decko oce da se outuje. Znam da bi svima bilo lakse da su svi izadju iz ormana ali ne treba nekog na silu izbacivati. Znas i sam da je to proces koji zahteva emocionalnu stabilnost, hrabrost i dosta energije. Neko jednostavno zeli da to ide sporije i to je ok posto je ipak na pravom putu. Ako je lagao nek je, video je da to nije najbolje resenje i sad radi na tome. Give him a f brake...

Manje hejta vise razumevanja :up:
:kiss:

nema napretka... naisli su neki drugi porblemi i cini mi se da se polako odaljavamo... videcu
By Kragi
Oš da te ja outujem ako ti je tako lakse? :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By constantine
Kragi napisao:Oš da te ja outujem ako ti je tako lakse? :smeh: :smeh: :smeh:
HA HA HA :nokti:
By Hans
Mislim da bi najbolje bilo da ti drugarica izađe u susret. Npr. napravite scenu da ona njemu kaže kako se neki dečko interesuje za tebe. Neka ga testira i preispita situaciju, pa ćeš videti kakav je teren. Neka izađe sa filozofijom da bi ona tebe prihvatila kakav god da si i kako je tvoja sreća najbitnija, bla bla...Pritom si ti sporedan lik, o tome ne govoriš nikome i sl, živiš svoj, kako si već rekao, život u kom j***š najbolje p***e u regionu. Imaš, wie schon gesagt, svoj STAV. :)

Hetero muškarci uopšte nisu sigurni u svoju seksualnost kada dugo nemaju partnerku i seksualni život. Kada imaju nekoga, onda njih zaista briga šta se dešava unaokolo. Sad, but true. U trenutku kada stupe u vezu, naročito mlađi momci, gube tu potrebu za identifikacijom koja postoji. Iz nje je i proistekao jedan od razloga za homofobiju u Srba- teško se identifikuju sa muškarcima koji su gay. Lakše se pak identifikuju sa straight looking gay muškarcima. Dečacima je konstantno neophodna figura oca i firera, kako god... :lol:

Sa druge strane, možeš i da staviš vaše prijateljstvo na kocku. Mene to čeka svakako ali ja nemam drugog izbora. I nemam strah, samo nemam ni vremena za to. Uostalom, sam sam se i rodio.
By filipkum
Ja imam isti problem kako da kazem strejt drugu koji mi je dobar prijatelj od malena da sam gej. Licno se nisam autovao velikom broju ljudi, znaju moj brat, dve drugarice i jedan drug i svi su uz mene. Racunam ako je moj brat koji je najstrejt osoba koju znam prihvatio to okej, nadam se da ce i taj drug. Odluci samo kada budes siguran da si spreman na to i zelim ti sve najbolje.
Korisnikov avatar
By Petar92
Mrzi me da citam sve postove, odgovaram na temu...
Kako ce to prihvatiti, zavisi od toga kakav je... ako iole ima mozga da razmisli, da si to ti, isti ti sa kojim se druzi godinu dana, samo sto sada zna nesto vise, sto uopste nije novo, vec je bilo prisutno sve vreme dok ste se druzili, znaci neces ti sad preko noci da se nalozis na njega i da ga spopadas -.-, trebalo bi da prihvati i cak da te zgotivi jos vise, jer si imao poverenja u njega da mu to kazes...
Ja sam se npr autovao bratu svoje najbolje drugarice (str8, partizan u srcu...) pre mesec dana i skroz me prihvatio i rekao Gej ili ne, ja sam ja, i uvek cu mu biti extra ortak... mislio sam da ce promeniti odnos medju nama, ali ne, skroz se ponasa isto... iako je pre godinu dana, uoci parade, pisao na Fejsu nesto tipa Peder trci poljem, ja za njim da ga koljem... i dalje je protiv parade, ali sa mnom je extra...
Razmisli dobro, rizikujes dosta, ako te prihvati, laknuce ti i bicete jos bolji ortaci nego sada, ako ne, jbg, retard je i ne zasluzuje te...
Korisnikov avatar
By bas bleu
e jebes mi sve ako ja kapiram kako neko moze da ti bude prijatelj ako ne mozes da budes sa njim ono sto jesi.
Korisnikov avatar
By Srklet
Petar92 napisao:iako je pre godinu dana, uoci parade, pisao na Fejsu nesto tipa Peder trci poljem, ja za njim da ga koljem... i dalje je protiv parade, ali sa mnom je extra...
:roll:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Kako ti uopste mozes da se druzis sa njim nakon njegovih homofobicnih ispada? Mozda ja nisam navikao da zivim sa knedlom u grlu ali da mi neko koga toliko gotivim kaze one bljuvotinu koju je taj drug tebi rekao, ja bih ga zivog pojeo.
Korisnikov avatar
By constantine
Heavy Metal Lover napisao:Kako ti uopste mozes da se druzis sa njim nakon njegovih homofobicnih ispada? Mozda ja nisam navikao da zivim sa knedlom u grlu ali da mi neko koga toliko gotivim kaze one bljuvotinu koju je taj drug tebi rekao, ja bih ga zivog pojeo.
E pa vidis on ne zna da su te bljuvotine koje je on reko upucene i meni... A to kako mogu da se druzim sa njim i nazivam ga drugom jeste to sto je do sada prema meni pokazao veliko poverenje i prijateljstvo raznim postupcima. I kada sam mu reekao da nisam spreman da mu kazem neke stvari jos rekao je da ce me sacekati i da to moje cutanje nece nista promeiti izmedju nas dvojce. Ja do sada nisam imao slcaj da se vezem za muskarca a da se radi o st8 osobi. Za mene je ovo novo...
Problem je u meni vrv. a ne u njemu. Jednostavno imam strah da ga izgubim... za bilo koga drugog bi me bolelo uvo.

Hvala ostalima :D
Korisnikov avatar
By bas bleu
constantine napisao: E pa vidis on ne zna da su te bljuvotine koje je on reko upucene i meni...
ali ti znas! that's the whole point!
constantine napisao: Problem je u meni vrv.
slozila bih se sa ovim.
Korisnikov avatar
By constantine
bas bleu napisao:
constantine napisao: E pa vidis on ne zna da su te bljuvotine koje je on reko upucene i meni...
ali ti znas! that's the whole point!

ljudi kazu mnoge gluposti jer ne razumeju ili nisu svesni da se to nalazi i u njihovoj okolini. Ne pravdam ga... Ali znam u kakvom je okruzneju rastao ne bi me cudilo da bude jos "stroziji"
Korisnikov avatar
By bas bleu
ja samo pokusavam da ti predocim da ti ne treba da izvinjavas/krijes zbog onoga sto si i da opravdavas bilo ciju zatucanost makar ti taj neko bio milion puta mama/tata/brat/sestra/drug/drugaricin decko. to je sve.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Zvucis kao tipicna srpska domacica po kojoj muz gazi celog zivota. Snap out of it!

Homofobija nema opravdanja, ni u kom slucaju.
Korisnikov avatar
By Srklet
constantine napisao:
ljudi kazu mnoge gluposti jer ne razumeju ili nisu svesni da se to nalazi i u njihovoj okolini. Ne pravdam ga... Ali znam u kakvom je okruzneju rastao ne bi me cudilo da bude jos "stroziji"
naravno da ga razumijes, pa i ti si nista vise nego proizvod okruzenja. jednako kao sto je tvoj prijatelj homofoban, tako si i ti autohomofoban. jedina razlika u vasoj homofobiji je sto je on usmjereva prema van, a ti prema unutra.
Korisnikov avatar
By constantine
Heavy Metal Lover napisao:Zvucis kao tipicna srpska domacica po kojoj muz gazi celog zivota. Snap out of it!
HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA
Korisnikov avatar
By constantine
Popeye napisao:
constantine napisao:
naravno da ga razumijes, pa i ti si nista vise nego proizvod okruzenja. jednako kao sto je tvoj prijatelj homofoban, tako si i ti autohomofoban. jedina razlika u vasoj homofobiji je sto je on usmjereva prema van, a ti prema unutra.

popaj smars

sprcao si ko zna kolko godina u svoje debelo dupe i svima pricas da su homofobicni... ako smatras da gresim samo me zaobidji molim te. Ja tvoje teme ne otvaram je cim vidim da su od tebe znam da su debilne.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
constantine napisao:
Popeye napisao:
constantine napisao:

popaj smars

sprcao si ko zna kolko godina u svoje debelo dupe i svima pricas da su homofobicni... ako smatras da gresim samo me zaobidji molim te. Ja tvoje teme ne otvaram je cim vidim da su od tebe znam da su debilne.
:klap: :kokice:
Korisnikov avatar
By Srklet
constantine napisao:
svima pricas da su homofobicni...
ali to uopce nije istina.
ima toliko ljudi, ukljucujuci i ovaj forum, koji uopce nisu (auto)homofobni. samo ti nisi jedan od njih, that's all. ;)
Korisnikov avatar
By Mage
bas bleu napisao:ja samo pokusavam da ti predocim da ti ne treba da izvinjavas/krijes zbog onoga sto si i da opravdavas bilo ciju zatucanost makar ti taj neko bio milion puta mama/tata/brat/sestra/drug/drugaricin decko. to je sve.
:up:

Nema opravdanja za homofobiju. Iako nam je često veoma jasno zašto je neko takav kakav jeste, ukoliko dopustimo da nam to postane opravdanje za sve loše što te osobe kažu ili urade... odosmo u tri lepe.
Korisnikov avatar
By constantine
Da zatvorimo ovu temu kako valja

Rekao sam mu. Lepo je odreagovao... Rekao mi je da je to moja stvar i da se nista nece promeniti izmedju nas. itd i ttd... Uglavnom super je sve proslo.... Videcemo na dalje kako ide

hvala svima na kometarima :D
Korisnikov avatar
By Pauceti
Drago mi je sto je tako odreagovao :) :klap:
Eto jedna briga manje :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!