Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
ili

budi jak i potvrdi glasine a ako se bojis da ce doci do tvojih onda budi brzi od glasina i autuj se tvojima pre nego sto oni stigne do njih :trep:
By Hans
Neka pišu šta hoće, samo neka objave neku tvoju dobru fotku uz to. ;) ¡Relajate, hombre!

Inače, jasno ti je da tu osobu moraš propisno 'nagraditi' za to. Upotrebi svoju maštu. :zongler:
Korisnikov avatar
By SnakeCharmer
Tu spodobu koja siri traceve pocasti jednom defekacijom ispred ulaznih vrata, pa nek posle prica po selu!
Korisnikov avatar
By niotkuda
Ako je žensko, optuži je da je htela da se kresne sa tobom, a da joj ti nisi dao i da je zbog toga sada ljubomorna.

Ako je muško, uradi istu stvar, samo naglasi da ovim želi da sakrije svoj homoseksualizam (namerno upotrebi ovaj izraz kako bi delovao kako se ne razumeš u materiju).

Naravno, sve se to dešava na gradskom trgu, on/a stoji na par metara od tebe i zbunjeno gleda i kada razularena masa krene na nju/njega sa vilama i bakljama to je savršen momenat da baciš manju dimnu bombu/petardu ispred sebe, pokriješ facu crnim plaštom i nestaneš uz gromoglasan smeh.

A uvek možeš i da iskuliraš i da se praviš kao da se ništa nije desilo jer ionako znaš da ćeš kasnije najverovatnije živetu u tom mestu u kom studiraš tako da ti se jebe za malograđane.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by niotkuda

Ako je žensko, optuži je da je htela da se kresne sa tobom, a da joj ti nisi dao i da je zbog toga sada ljubomorna.
Da, klasika, ali može da upali.
Sve preporuke za ovu recepturu.
:snob:
Korisnikov avatar
By niotkuda
Aman, Deni, nadao sam se da će deo sa dimnom bombom objasniti koliko sam bio ozbiljan u vezi sa tim predlogom :lol:

Mada, ako si taj tip lika i ako možeš tako masno da slažeš, može i da upali. Sve zavisi od toga koliko (ne)želiš da izađeš ormara i kako izgledaš.
Ako si feminiziran ili ne-baš-toliko privlačan, ne bih ti baš savetovao da se igraš nabeđenog jebača pičaka.
By Kragi
Originally posted by constantine
Originally posted by spliff

^ in the closet, forever
ja sam u ormaru i divno se osecam.. .nemam potrebu da se zvalavim sa deckom na sred ulice ...
Ili nemas muda? Sto naravno ne implicira da ih ja imam.
Sa druge strane, mozes biti out i bez potrebe da se ljubis sa deckom na ulici jerbo je taj pojam mnogo siri ...
I onda idemo sa istom pricom i pitanjima again:
- Da li bi krio devojku od drustva, cak i ako se ne bi sa njom ljubio na ulici? Od roditelja?
Da li biste se drzali za ruke?
Da li bi tvoji roditelji, prijatelji, rodbina znali tvoju zenu, majku tvoje dece?
(bez obzira da li bi se ljubio sa NJOM na ulici)
Tebi, naravno, uvek moze biti lepo i ja to uopste ne osporavam, vec samo fake izgovor.

Nije sustina ormara 'sta koga briga sa kim se jebem' i 'nemam potrebu da se ljubim sa deckom na ulici', jer to mu dodje samo losa uteha za strah, paranoju, stid, autohomofobuju ili nesto cetvrto, peto.

Ti i svako od nas ima pravo i da se oseti uplaseno i ugrozeno, al' onda budimo iskreni pa i formulisimo to tako:

- u ormaru sam jer bi me moji izbacili iz kuce, ili bi me sikanirali na poslu, zajebavali u skoli, prebili na ulici ... itd (random primeri, ne odnosi se na tebe licno).

:)

Edit: kao sto i sam vidis, ova tema je o tipu koji se isto nije ljubio sa deckom na ulici a moguce je da uopste i nema potrebu kao i ti ... a mi i dalje pricamo o outovanju.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by niotkuda

Aman, Deni, nadao sam se da će deo sa dimnom bombom objasniti koliko sam bio ozbiljan u vezi sa tim predlogom :lol:

Mada, ako si taj tip lika i ako možeš tako masno da slažeš, može i da upali. Sve zavisi od toga koliko (ne)želiš da izađeš ormara i kako izgledaš.
Ako si feminiziran ili ne-baš-toliko privlačan, ne bih ti baš savetovao da se igraš nabeđenog jebača pičaka.
Ono sa dimnom bombom je vrlo efektna, komična figura u tvom postu, a predlog sa osvetom zbog nejebice mi se učinio izvodljivim i dobrim, zato sam ga i citirao.
Ostaje nam da se nadamo da postavljač teme nije neki akrep, pa da niko ne poveruje u verziju priče o jebaču - odbijaču.
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by Kragi

Ili nemas muda? Sto naravno ne implicira da ih ja imam.
Sa druge strane, mozes biti out i bez potrebe da se ljubis sa deckom na ulici jerbo je taj pojam mnogo siri ...
I onda idemo sa istom pricom i pitanjima again:
- Da li bi krio devojku od drustva, cak i ako se ne bi sa njom ljubio na ulici? Od roditelja?
Da li biste se drzali za ruke?
Da li bi tvoji roditelji, prijatelji, rodbina znali tvoju zenu, majku tvoje dece?
(bez obzira da li bi se ljubio sa NJOM na ulici)
Tebi, naravno, uvek moze biti lepo i ja to uopste ne osporavam, vec samo fake izgovor.

Nije sustina ormara 'sta koga briga sa kim se jebem' i 'nemam potrebu da se ljubim sa deckom na ulici', jer to mu dodje samo losa uteha za strah, paranoju, stid, autohomofobuju ili nesto cetvrto, peto.

Ti i svako od nas ima pravo i da se oseti uplaseno i ugrozeno, al' onda budimo iskreni pa i formulisimo to tako:

- u ormaru sam jer bi me moji izbacili iz kuce, ili bi me sikanirali na poslu, zajebavali u skoli, prebili na ulici ... itd (random primeri, ne odnosi se na tebe licno).

:)

Edit: kao sto i sam vidis, ova tema je o tipu koji se isto nije ljubio sa deckom na ulici a moguce je da uopste i nema potrebu kao i ti ... a mi i dalje pricamo o outovanju.
kragi sve je ovo divno sto si ti napisao ali ja ponavljam, meni je ovako lepo

zna keva koja je bitan faktor u mom zivotu i podrzava me, znaju tri drugarice koje su uvek tu za mene i prosli smo zajedno i sito i reseto tako da nisam imao razloga da krijem te stvari od njih.

A sto bih ja cackao mecku i pricao neke stvari koje su samo moje licne i ako pritom znam da nerviraju okolinu.

Znam da ce sad da me napadne vecina... ali eto viktorce se autovao i sta mu se sad desava u zivotu.Ima zilion takvih primera.
jbg Kragi nemamo svi srece da nam je drustvo ne homofobicno.

Uvek postoji doza straha ali sto povecavati taj strah bez razloga.

Ja sam ono napisao jer me nerviraju pojedini ljudi koji napadaju forumase koji ne zele da se autuju i prozivaju ih ormaruse.

Ta pitanja sto si napisao vezano za zenu su smesna. Normalno da je ne bih krio ali bih sigurno cutao ako bi ona iz bilo kog razloga resila da abortira pimer. Da ne duzim pricu ocu reci zna se koje se stvari pricaju a koje ne.
By Kragi
Ali milice ja tebi o tome i pricam.
Ti sam kazes da ne zelis da provociras homofobicnu okolinu ali istovremeno nisi out zato sto nemas potrebu da se ljubis sa deckom na ulici?
Ti se i ovako bojis i ne bi da dodatno povecavas taj strah ali nisi out zato sto je to tvoja intima?

Na ovon forumu su retki oni koji napisu da se boje pa onda dodjemo do toga da se 'ormar' velica kroz besmislene primere o tome kako je homoseksualnost nesto sto mora da se krije i sto se tice samo mene. (Citaj: oni koji bi te bili i maltretirali zato sto si gay misle isto) :)

To je poenta.

Sve price na ovu temu postaju vise dosadne.
Dakle, ok je plasiti se i biti u plakaru ali nije ok velicati isti izgovorima koje ces cuti od Mladena Obradovica i njemu slicnih.
I da, skroz je ok da kad god se pojavi tako fsisticki stav na forumu neko reaguje i velica outovanje. Em (auto)homofobija ne vodi nikud em je ok ne misliti kao drugi.
Ne znam samo zato bi to bio napad ili zasto ga tako dozivljavas. :)

ne mogu vise, odoh da kisnem :teg:
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by constantine

budi jak i nikome nemoj da potvrdis kad te pita pa makar i ako ti kaze "reci mi necu nikome da kazem"
narocito ako to to kaze! :lol:

seriously now: take it like a man.

osobno bih se osjecao prilicno jadno kada bih popustio pred provincijalnim mentalitetom i tračanjem. nekako mi se na pitanje 'jesi li ti peder' mnogo boljim od 'kme kme, nisam, kme kme, to su klevete i laži, kme milost kme nisam kme' čini odgovor u stilu 'jesam. problem?' :)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
mozda imas tu srecu kao Anhe, da se autujes, a niko ti ne veruje :krezavi:

a sad ozbiljno.. ako nisi spreman za autovanje roditeljima, porekni. ja se tako "branim" vec 5 godina :sigh:
nadji neku drugaricu ovde koja je vrh cica, napravi 50 fotki i kad odes kuci sto vecem broju ljudi pokazujes slike i kazes "ja to buraz jebem :rock: "
Korisnikov avatar
By SnakeCharmer
Tako ni meni nisu verovali drug i drugatica, pa sam im posle 2h ubedjivanja pokazao poruke u telefonu i onda su bili u fazonu valjda ne bih sve to lazirao samo da ih lozim.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Wear your label proudly as if it were the coolest thing ever. :elvis:
Korisnikov avatar
By luciferin91
Znate kako, nije da se pravim ili izigravam dasu, ali mene trenutno to uopshte ne uzbudjuje i ne zanima lol ;)
Korisnikov avatar
By blenta
meni je stvarno okej da se neko boji
da se cak i stidi jer zna kako ce neko ko mu je drag da odreaguje ako je homofobican
i stvarno svasta mogu da prihvatim kao opravdanje

ali tu lezernost u sopstvenoj homofobiji
i prihvatanju da ti zivotom upravlja misljenje neke
hardcore neosvescene mainstream turbofolk seljacine

to stvarno ne mogu..... brateee
Korisnikov avatar
By luciferin91
Originally posted by blenta

da se cak i stidi jer zna kako ce neko ko mu je drag da odreaguje ako je homofobican

Znam brate, ali imam taj trip da preuvelican stvari, i onda se vratim u normalu nakon par sati. ;)
Sada kada imam vishe zivotnog iskustva mogu da razumem tu osobu. Mislim, ja zivim u velikom gradu, imam svoj stan, drzavljanstvo zemlje EU(ne Bugarsko ili Rumunsko), skupa odela i blistavu buducnost. Kao shto moja baba kaze: Slabiji uvek zele da sabotiraju mladje.

:serena1:
Korisnikov avatar
By blenta
ja nista ne razumem sta ti govoris
By Speculum Columbae
Originally posted by luciferin91

Mislim, ja zivim u velikom gradu, imam svoj stan, drzavljanstvo zemlje EU(ne Bugarsko ili Rumunsko), skupa odela i blistavu buducnost. Kao shto moja baba kaze: Slabiji uvek zele da sabotiraju mladje.

Što moja baba kaže, beda nije stvar materijalnog pitanja.
(da me ne shvate pogrešno - jesi li siguran da je to ono što te čini boljim od njih?)
Korisnikov avatar
By luciferin91
Originally posted by Dante

Mislim, ja zivim u velikom gradu, imam svoj stan, drzavljanstvo zemlje EU(ne Bugarsko ili Rumunsko), skupa odela i blistavu buducnost. Kao shto moja baba kaze: Slabiji uvek zele da sabotiraju mladje.

Što moja baba kaže, beda nije stvar materijalnog pitanja.
To se kaze siromashim ljudima da ne bi bili ljubomorni. shhhhh! :trep:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jedini problemi u skoli koje sam ja imao su oni koje sam u glavi imao dok sam cutao.
Korisnikov avatar
By Partybreaker

Znam brate, ali imam taj trip da preuvelican stvari, i onda se vratim u normalu nakon par sati. ;)
Sada kada imam vishe zivotnog iskustva mogu da razumem tu osobu. Mislim, ja zivim u velikom gradu, imam svoj stan, drzavljanstvo zemlje EU(ne Bugarsko ili Rumunsko), skupa odela i blistavu buducnost. Kao shto moja baba kaze: Slabiji uvek zele da sabotiraju mladje.

Ne shvatam poentu. Imas vise zivotnog iskustva u kurvanju (skupe stvari etc) ili šta? :tos:
Korisnikov avatar
By Anhedonie

jao ja imam dva oka i usta i malo kose!

a to sto imas jesi ti stvorio/zaradio?
Korisnikov avatar
By Srklet
"skupa odela i blistava buducnost" :lol: ah, gaga-generacija. :piski:
Korisnikov avatar
By De Vil
ne ne oko boga svevideceg vidi sve i ruka boga opstepravednoga udara gresnike i ispravlja nepravdu!
:roflmao:
napravi 50 fotki i kad odes kuci sto vecem broju ljudi pokazujes slike i kazes "ja to buraz jebem"
aaahahahahah :roflmao:

Joj ljudi vi niste normalni,mene stomak boli od smeha :D
mozda imas tu srecu kao Anhe, da se autujes, a niko ti ne veruje
Kamo sreće da bude tako xD
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!