Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Partybreaker
Originally posted by lacky

Imam 16 god(koliko sam primetio najmladji sam ovde). i skoro sam sebi
Konačno neko mojih godina, da l' je moguce? :D
Dobrodosao, btw. :)

A sto se tice tih drugarica, pazi kome govoris. ;)
Korisnikov avatar
By Blady
Welc. malisha..
Prikljuci se i uzivaj :)
Korisnikov avatar
By tebra
Dobrodosao, brate...

Ono za h8 fem momaka, verovatno je bilo na moj racun, ali ajd'...zasluzio sam.
Vrlo dobro znam kako ti je, ali ako ti je za utehu, od kad sam na ovom forumu nisam jos zapao u neku dublju depresiju sto znaci da pomaze...makar malo...

Na tvoju srecu, sa 16 godina si shvatio ko si i sta si (eeee da sam ja bio tako pametan), tako da je vreme na tvojoj strani...

Cesto dolazim za Nis, jer tu studiram, pa kad skupim petlju za upoznavanje osoba sa ovog foruma, javljam ti.

Pozz!!!
Korisnikov avatar
By lacky
Konačno neko mojih godina, da l' je moguce? :D
Dobrodosao, btw. :)

A sto se tice tih drugarica, pazi kome govoris. ;)

[/quote]

Konacno i ja da vidim nekog mojih godina ovde na forumu... :) jos kada bih nasao nekog ovde kod mene u gradu bilo bi super...
A drugarice su mi extra, tako da nema frke... vec sam im reko da trebamo da pricamo, i treba za vikend da se vidimo i da im kazem... :) i mislim da ce to dobro da prihvate...
Korisnikov avatar
By lacky
Dobrodosao, brate...

Ono za h8 fem momaka, verovatno je bilo na moj racun, ali ajd'...zasluzio sam.
Vrlo dobro znam kako ti je, ali ako ti je za utehu, od kad sam na ovom forumu nisam jos zapao u neku dublju depresiju sto znaci da pomaze...makar malo...

Na tvoju srecu, sa 16 godina si shvatio ko si i sta si (eeee da sam ja bio tako pametan), tako da je vreme na tvojoj strani...

Cesto dolazim za Nis, jer tu studiram, pa kad skupim petlju za upoznavanje osoba sa ovog foruma, javljam ti.

Pozz!!!

[/quote]

hvala.... :) i meni je forum dosta pomogo, bas sam i ja bio u nekoj depresiji, ali sad mi je lakse...
a ovo sa fem momke, i jeste bilo na tvoj racun, posto sam bas tad i procitao tvoj post, mada su i drugi pisali da ih nesto bas ne vole, pa sam cisto hteo da napisem da su meni ok... :)
i nadam se da cu nadji gej prijatelje, jer ce mi biti mnogo lakse, i sa njima cu moci da pricam o svemu, ali ima vreme, naci ce se valjda neko... :D
PoZz
Korisnikov avatar
By Santiago
Delim isti problem kao autor teme, od samog problema, do godina i grada. :D Valjda ću na forumu naći nekog za druženje. :)
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
'Bro dosao na forum. :) Pisi nam malo, upoznaj se ovde sa forumasima pa ces verovatno i naci nekoga za druzenje, a okupljamo se i mi mladjani polako ovde.. :)
Korisnikov avatar
By Santiago
Hvala na dobrodošlici.
Hteo sam da se javim otvaraču, ali vidim da više ne zalazi ovde, ako skupim hrabrosti javiću mu se na fejsu, pošto sam gotovo siguran da znam ko je. :)
Korisnikov avatar
By Santiago
To je dobar predlog, možda neko može da predloži administraciji..
Inače, što se samog outovanja tiče, tek nedavno sam i sam sebi priznao, dugo sam sebe lagao da sam strejt, pa onda neko vreme bi faza i sada konačno. Od rl ljudi još uvek ne zna niko, mada planiram da kažem nekim drugaricama, samo ne znam kako će prihvatiti. A online zna par ljudi i tu makar mogu malo da olakšam dušu.
:)
Korisnikov avatar
By Neutron
Da te ohrabrim, outuj se drugaricama, pogotovo ako si primetio ok stavove prema gay populaciji, posle toga vas odnos moze drasticno da se poboljsa.
Worked for me.
Korisnikov avatar
By Santiago
Gde sad da pišem, preporučite neke zanimljive teme. :)
Ćao @overload
Korisnikov avatar
By lacky
Hahah.Jaoo. Sad citam sta sam pisao pre vise od 2 god. :o
Bas dugoo nisam ulazio ovde.. i sad nesto bzv. usao na forum, i slucajno video ovo, i setio sam se kada sam pisao. I evo uspeo sam da se prijavim... Jbt kako mi je sad cudnoo. HAOS. :D
Korisnikov avatar
By blenta
a za ubuduce da znate:
-prvo se prizna sebi
-onda se popuni uplatnica za taksu i posalje bilo kom moderatoru
-obavi se ulazni intervju sa iris
-po dobijanju kvalifikovanog misljenja dolazi se na salter da se deponuju potpisi i podigne welcome paket
-posle toga vas jos malo izdriblamo na forumu da ne hejtate f(l)emingse i prestanete da se medjusobno oslovljavate sa brate
-potom mozete pristupiti izboru za zvezdu foruma, mis, i odabrati u kojoj ste oblasti neshvaceni umetnik
Korisnikov avatar
By Santiago
Čini mi se kao da je prošlo nekoliko meseci otkad sam se registrovao ovde i izložio svoj problem, kao i nameru da se autujem nekome, ali međutim od toga zasad ništa, jednostavno nisam uspeo to da izgovorim, osim jednoj drugarici mrtav pijan nešto indirektno..
Korisnikov avatar
By bozxa
Da stvarno treba ovde neki teen subforum, evo i ja imam 16 god.
Korisnikov avatar
By blenta
ne mogu sad da nadjem i pejstujem
no skoro sam gledao klip gde u katolickoj skoli gde moraju
da se nose kosulje, kravate i blejzeri

jedan stariji lik sa kratkom kosom natera2 mladja djaka da mu daju kes za uzinu
a onda i da mu lizu pisu i jaja i isprska ih po faci

nepravda :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!