Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By wizzy
Naravno u pravu si za sve sto si rekao (cak i ono za femi, femi:blentavi: glupo sam formulisao jos gluplju misao, ko da je bitno da li si femi ili ne), svakako da ima veze da li cu reci meni bliskim osobama, ali moras ipak da shvatis koliki pritisak okolina ima na mene, da ne pominjem porodica. Zbog toga sam picketina najveca i ja to znam, ali stvarno jos nemam hrabrosti da ikome kazem i znam da sam zbog toga u velikom problemu. Glupo mi je sto pricam svoje muke nad tudjim, sorry za offtopic Manjane.
By str00ja
Samo da uputim pozdrav i podršku autoru :) Kako ti mnogi lepo rekoše, piskaraj ovuda, razmenjuj mišljenja, to može samo da ti pomogne. Veruj da te velika većina ovde zaista razume jer su proživljavali manje ili više slične trenutke.

Jedan savet: kad budeš krenuo da upoznaješ gej ljude, nemoj iz te potrebe da imaš nekog i budeš zaljubljen da se baciš samo na to, i da tražiš isključivo potencijalnog dečka. Ja npr. ne mogu da ti opišem koliko mi je drago što sam upoznao nekoliko divnih ljudi sa ovog foruma, i sa kojima sam baš u fenomenalnim drugarskim odnosima i čujemo se i viđamo relativno često. I iako sam npr. i ja u ovom momentu "usamljen" po pitanju veze/imanja nekoga, ne bih ni u ludilu neka poznanstva, i neka, mogu slobodno da kažem, drugarstva, koja sam od kako sam došao na ovaj forum stekao, menjao za dečka. Možda trenutno nemam sa kim da se kresnem i bivam zaljubljen, ali imam sa kim da se iskreno ispričam i pocepam od smeha svaki put kad se vidimo.
Možda je meni lako da palamudim iz velikog grada nekome ko je u manjem, ali nadam se da razumeš poentu.

Zato nemoj u startu odbacivati npr. feminizirane momke, jer možda ti neki od njih postane osoba kojoj ćeš moći da se poveriš, niko ne kaže da moraju da te privlače. Imaj na umu da na ovom forumu postoje recimo i transseksualne osobe, kakav je tvoj stav prema njima? Ovde svi zajedno funkcionišemo kao jedna, LGBT zajednica, makar deklarativno. Ako između svih nas, veoma različitih, nema tolerancije, gde će je onda biti?

Posveti se faksu, druži se, makar i samo sa onima kojima ne možeš da se autuješ, i daj malo optimizma - srećni dani nisu srećni sami od sebe ;)
Korisnikov avatar
By wizzy
Najbolji antidepresiv, zajebi Wonderful Life! :smeh:
''
Korisnikov avatar
By Galadriel
U znak podrške poklanjam ti svoju coming out pesmu :D

''
Korisnikov avatar
By tebra
hahahaha...koji ste vi ludaci, ali JASMINA MEDENICA...
Odakle je, tebra, iskopa???

wizardTIME, drago mi je sto si pricao o svojim problemima. Koliko slicnosti imamo...
Jedina je razlika sto si ti imao bar neka iskustva...

Izvinjavam se sto sam bio mnogo negativan prilikom otvaranja teme. To vece sam bas bio u depresiji.
Inace sam veoma pozitivan (moze se reci ludak), ali eto dodju mi ti momenti kad prsnem...

Postali ste mi mnogo gotivni.
Steta sto ovo nije neka normalna zemlja, pa da se svi nadjemo i idemo u zezanje :) ))
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by manjane

hahahaha...koji ste vi ludaci, ali JASMINA MEDENICA...
Odakle je, tebra, iskopa???

Postali ste mi mnogo gotivni.
Steta sto ovo nije neka normalna zemlja, pa da se svi nadjemo i idemo u zezanje :) ))

:lol:
pa ono. može apartman ako iscimaš neku dorbu dušu da te vodi i govori ''e ono tamo ti je taj forumaš.. :trach: '' :drama:

:kafa:
Korisnikov avatar
By EnRage
Nadam se da se čovjeka neće dohvatiti neka (pre)iskusna evil teta vulgaris :)
Korisnikov avatar
By EnRage
Pa...da...iako, ima nekoliko tih "kalimera" :lol:
Korisnikov avatar
By taurus
treba ti blagoslov!? U zivot!!!:domino:
By str00ja
Originally posted by manjane

Ovo definitivno nije neka normalna zemlja, al mene to nikako ne sprecava da se s vremena na vreme nadjem s kul ljudima i da se zezamo i gubimo :plavuso: :dance:
Korisnikov avatar
By blenta
ista situacija bese
isto otac vojno lice
isti problemi

>moraces se izboriti za svoj identitet kad za to dodje vreme

>radi na sebi kako bi se osamostalio sto pre

>onaj ko ti je ortak al se promeni kad sazna da nisi strejt ti zapravo nije ortak neg samo uziva da provodi vreme s tobom - ergo lako je zamenjiv/a

>dodji ovde sto cesce i odgovaraj na teme, postavljaj teme.... ucestvuj. nemoj da se bojis da je nesto bezveze ili glupo jer za najgluplje sto mozes da zamislis mi imamo 1uperra i to komada par.

isto tako nemoj da se povuces ako udjes u konflikt sa nekim a hoces, jer smo svi jako razliciti i podbadanja su cesta.

zapravo mi cudno da te jos niko nije prozvao za mizoginog fasistu koji facilitira ukalupljivanje u patrijahalno drustvo i odrzavanje statusa kvo marginalizovanih grupa i potlacenosti snaznih nezavisnih zena zarad onog"brate, brate".

svi mi ovde svasta kazemo jedni drugima ali opet se vratimo jer volimo da smo ovde. mimo toga nismo zlopamtila i nece neko doveka da se duri kad se zakaci, sem Hansa- on je zlopamtilo.

svima nam je ovaj forum u jednom momentu mnogo pomogao i neke (male/velike) probleme resio, te... nemoj da odes na prvu loptu ako nesto nije u redu.

>mani se predrasuda svake vrste koliko je god moguce menjati...

> fem decaci su najvece mudonje

> i naravno dobro nam dosao ibrice

:peace:

Originally posted by EnRage

Nadam se da se čovjeka neće dohvatiti neka (pre)iskusna evil teta vulgaris :)
btw zar imamo i takvih?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Idi iz tog malog grada. Snadji se u vecem i bice ti mnogo lakse i lepse.

Ja sam 15 godina ziveo u jednoj vukojebini (trenutno sam tamo, preko raspusta ovog glupog -.- ) i sreca je bila na mojoj strani i uspeo sam da predjem u Bg. Da sam ostao pao bih u tesku depresiju i skroz te razumem.

Ako ti se ukaze povoljna prilika za odlazak nemoj dva puta da razmislis.
By Speculum Columbae
Iz nekog razloga, ljudima ostanak sa samim sobom, na duži vremenski period, u nekom izlovanom mestu i suočavanje sa sopstvenim lošim karakterom, nedostacima, greškama i sl. pričinjavaju nezadovoljstvo.
Mislim da pre nego što odeš od nekud, samo treba prvo da radiš na sebi, pa će ti na svakom mestu biti lepo;voleće te;volećeš sebe kao i druge - ve ahavta lere'akh khamokha, što kažu Jevreji.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ko kaze da je ta depresija neuzivanje? Ja sam u svojoj depresivnoj fazi pre jedno 3 godine voleo svaki njen tren. Kad ljudi ne bi voleli depresiju ne bi u njoj bili zarobljeni.
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Anhedonie

Idi iz tog malog grada. Snadji se u vecem i bice ti mnogo lakse i lepse.

Ja sam 15 godina ziveo u jednoj vukojebini (trenutno sam tamo, preko raspusta ovog glupog -
Poshto su prakci,uredjeni?!
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Anhedonie

Ko kaze da je ta depresija neuzivanje? Ja sam u svojoj depresivnoj fazi pre jedno 3 godine voleo svaki njen tren. Kad ljudi ne bi voleli depresiju ne bi u njoj bili zarobljeni.
ovo je tako tacno
kad sam bio manji imao sam termin za to
opredeljeni depresivac
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by blenta
zapravo mi cudno da te jos niko nije prozvao za mizoginog fasistu koji facilitira ukalupljivanje u patrijahalno drustvo i odrzavanje statusa kvo marginalizovanih grupa i potlacenosti snaznih nezavisnih zena zarad onog"brate, brate".
:roflmao:

Originally posted by blenta
> fem decaci su najvece mudonje

:smug:
Korisnikov avatar
By Gollum
Hm.. evo sta ja imam da kazem na ovu temu...

Kao prvo, nisi beznadezan sluchaj !!! Bori se za sebe i svoju srecu ! Pomisli koliko ima bolesnih ljudi... slepih, gluvih, nepokretnih, ... ni oni nisu beznadezni slucajevi i bore se da im bude koliko toliko lepo u zivotu !

Mislim da oni koji bi te se odrekli samo jer si gay nisu tvoji pravi prijatelji ! Ako te ne bi tad podrzali, ili bar razumeli i prihvatili, mislim da ti takvi i ne trebaju u zivotu !
Ako nemas snage ili hrabrosti da im kazesh za sebe, pronadji neke nove ljude ! Bar ja sam tako uradio .. Nisam se outovao prvo ljudima koje dugo poznajem, vec sam upoznao neke nove koji su od starta znali ko sam i kakav sam i koji s time nisu imali problem ( nebitno dal su oni str8 ili gay, bitno je da su me prihvatili )... bilo mi je mnogo lakse ! A onda kada si svestan da i sam sebe prihvatas, i da te jos neko prihvata, skupices vec nekako snage da kazes nekima .. to je dobar test prijateljstva ! Ili ih jednostavno ostavi po strani i okreni se novim ljudima...

Druga stvar, moras biti tolerantan i imati razumevanje za ostale ... Kako ocekujes da te neko prihvati i razume tvoju razlicitost ako ti ne prihvatas drugacije od sebe ? Prema tome, mani se tih prica 'feminizirani su odvratni, kao pi*ke' i ostalo.... Takvi su kakvi su, kao sto si ti takav kakav jesi ! Ako te ne privlace to ne znace da neki od njih nisu dobre osobe s kojima mozes da ostvaris lepa prijateljstva i kontakt ( ni mene ne privlace zene, pa uzivam u druzenju s osobama zenskog pola )...

i treca stvar... gledaj da prvom prilikom odes iz tog manjeg mesta... a dok uslovi za to nisu povoljni, nadji bar jednog, 2, 3 istomisljenika, geja ili gay frendli osobe koje zive u tom istom mestu, pa se zajedno krijte od homofobicne vecine, i medjusobno poveravajte .... bitno je samo da nadjes bar nekoliko ljudi koji ce te razumeti, a sta kaze i misli vecina, ne treba ni da ti bude bitno... Ja npr nikad nisam ni zeleo da pripadam 'vecini' niti me mnogo briga sta misle

Toliko od mene :)
Korisnikov avatar
By tebra
Ljudi, resio sam da se outujem drugarici, pa sta bude...

Drzite mi fige!!!

:fige:
By Glasnik
Na muci se poznaju junaci. :awesome:

Srećno... ;)
Korisnikov avatar
By Srklet
step by step. :fige:

btw, covjek u dvije stranice topica dosao od toga da je beznadezan slucaj do svog prvog coming outa. :cheer:
Korisnikov avatar
By tebra
E, ljudi, outovao sam se...
:comingout:

Sve je OK. Drugarica me je cak iznandila koliko je to dobro prihvatila. Mada, malo me je gatala tipa: da li si siguran, kako kad si bio zaljubljen u ovu, onu, kako mozes da kazas da si gay kad nikad nisi imao decka, itd, itd... Navela me je na razmisljanje da sam mozda i bi, ali ipak, ja najbolje znam sta volim...

U svakom slucaju, podrzala me je i rekla da joj se obratim kad god mi je tesko...
To je pravi prijatelj... :friends:

Cujemo se!!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!