Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by hlaefdige

moj brat (koji sada ima 24) je dosao da mi kaze kako on razume koliko meni to sve znaci i kako dovoljno poznaje moj temperament da zna da sigurno zelim da budem tamo...i da mu samo kazem kada hocu da krenemo jer on hoce da ide samnom da me brani :)

to me je jako dirnulo...racunam taj njegov postupak u najdivnije stvari koje su mi se ikada desile...
:usamljen: skroz divno
Korisnikov avatar
By Herald
Sestri sam rekao umesto laku noc "ja sam peder". Ona je trazila da joj objasnjavam, ali nisam mogao spavalo mi se :giggle: Njoj sam se prvoj autovao racunajuci na podrsku za tatu i mamu ( za koje ne znam da li su peder ili lezba :blink,blink: ) ali se ispostavilo da je ona bila uplasenija od mene i panikovala je, pa sam je otudjio od informacija za buduca izvrsenja camingautova.
Korisnikov avatar
By luciferin91
ja cu sestri pre nego krene u srednju sql. moram da sprecim da postane homofobna. ;)
Korisnikov avatar
By mOwbid
brat stalno prica kako ima gej druga itd... i kako je to ok, ono njemu ne smeta...
ali ne bih volela da mu kazem... ako sazna, jer sigurno hoce... bice mi drago...
Korisnikov avatar
By Que93
ja sam rekao bratu (15) da sam BI... rekao mi je samo da to njega ne zanima i da nece nikom reci.. kao da se ne brinem..
i rekao sam i sestri (20) od tetke koja je to odlicno prihvatila... :) rekla je da me razume, da je to sad vec normalno i da me podrzava :)

uglavnom je ok ispalo...mislio sam da ce biti gore. :)
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
ja sam rekla sestrama skoro dok su bile u mojoj sobi: jel vama ok sto ja volim zene
mladja (14god) se smejala i rekla nisi valjda lezb haha
a starija je rekla da da naravno
haha i to je bilo to,trajalo je pola minute,mada one su vec znale na neki nacin,al ovo je prvi put bilo ovako direktno
i onda sam ih zagrlila i sve je bilo ok:)
ma ja imam superkul familiju:D
Korisnikov avatar
By zachary85
Da, rekao sam sestri. Ona je čak i izvukla to iz mene, pitajući me da li imam devojku :)
Nismo puno pričali, samo je rekla da sam ja prvi gay koga je upoznala i da joj je sve to novo.
I prihvatila je to sasvim normalno. I kao znak podrške me je posle razogovora poljubila i to mi stvarno znači. :)
Korisnikov avatar
By m..
jbt imam 2 brata koja oce sa mnom na paradu i treceg koji oce da nas bije. svima sam se outovala. ovaj treci je rekao 'pa sta, i moja riba se motala sa pickama', valjda bivas tako zbunjen kad si mali i druzis se sa likovima s mirijeva. :lol:

mislim da sam uspela da ga ubedim da sedi kuci 10.10. a ovo ostalo ce malo teze. doduse odvela sam ga na zurku kod gay drugara, prvo je uplaseno sedeo sav onako mishicav, pa se opustio kad smo mu dali rakiju i vutru, cak je i komunicirao s ljudima, sto je u izvesnom smislu napredak, bila sam ubedjena da ce napraviti neki problem a nije. shvatice neke stvari s vremenom, kad malo poraste.
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by m..

jbt imam 2 brata koja oce sa mnom na paradu i treceg koji oce da nas bije. svima sam se outovala. ovaj treci je rekao 'pa sta, i moja riba se motala sa pickama', valjda bivas tako zbunjen kad si mali i druzis se sa likovima s mirijeva. :lol:

mislim da sam uspela da ga ubedim da sedi kuci 10.10. a ovo ostalo ce malo teze. doduse odvela sam ga na zurku kod gay drugara, prvo je uplaseno sedeo sav onako mishicav, pa se opustio kad smo mu dali rakiju i vutru, cak je i komunicirao s ljudima, sto je u izvesnom smislu napredak, bila sam ubedjena da ce napraviti neki problem a nije. shvatice neke stvari s vremenom, kad malo poraste.

jao kako je to lepo

da se autujem bratu.... nema sanseee, znam da mrzi pedere
Korisnikov avatar
By m..
to moze da se promeni.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Rekao sam bratu pre skoro osam godina...Mislim da u pocetku nije bio odusevljen, ali taj pocetni period ga je brzo prosao i sada mi je jedan od stubova oslonca u zivotu. Nismo 2 najbliskije osobe na svetu, ali jednostavno znam da na njega uvek mogu da racunam i da mogu o svemu otvoreno i iskreno da pricam sa njim. Bilo mi je jako simpaticno kada se na svom poslu (gde vlada vrlo testosteronska i homofobicna atmosfera) raspravljao sa kolegama oko proslogodisnjeg prajda :) .
:sesir:
NOX
By Glasnik
Uskoro planiram sestri da se autujem prvoj u porodici. Vrlo uskoro... Pa ću videti kako će stvar da se odvija... Za sada, nemam predstavu. :S
Korisnikov avatar
By hani
Sutra planiram da kažem sesrti....jako smo bliske i imam potrebu da to podelim sa njom. Oduvek me je podržavala u svemu, skroz je ok po tom pitanju i u suštini mislim da ona to već zna i da samo čeka da joj kažem, imam takav osećaj. Ali nikad se ne zna :comingout:
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Ja imam 10 godina starijeg brata koji me odgojio bukvalno! Odrastao sam gledajuci u njega kao u Boga, uzora u svemu, a on mene kao svog sina, za kog bi ubio. Jako smo bliski, ali nas je uvijek zezala ta razlika u godinama.

Znam da je homofob, ali blaze kategorije. Zena ga je ranije vodila u gay bar kod druga i njemu je to bilo zabavno. Ali ipak nekada ima cudne komentare (pokupio od drustva), a mislim da bi ga na neki nacin povrijedila cinjenica da sam ja BI...
...sada vec ima svoju porodicu a ja vecinu vremena provodim u inostranstvu i osjecam da nije vrijeme, iako bi mi pao najveci kamen sa srca kada bi mu mogao reci! Roditelji mi nisu toliko bitni u toj sferi, koliko on... Mozda ukoliko ja nekad zabrijen sa nekim ozbiljno, ili nesto slicno sto mi utice na zivot i odluke. Jer ovako bih rizikovao previse! :zongler:
Korisnikov avatar
By Fantasy
Originally posted by hani

Sutra planiram da kažem sesrti....jako smo bliske i imam potrebu da to podelim sa njom. Oduvek me je podržavala u svemu, skroz je ok po tom pitanju i u suštini mislim da ona to već zna i da samo čeka da joj kažem, imam takav osećaj. Ali nikad se ne zna :comingout:

i sta je bilo?
Korisnikov avatar
By hani
Evo sad dođoh u BG. Sve je prošlo savršeno i pomalo komično. Rekla sam joj da moram da razgovaram sa njom nešto veoma važno , by the way stojimo ispred prodavnice i čekamo da njen verenikdečko izađe. Govorim joj da moramo da budemo same i da ćemo kasnije razgovarati. Međutim ona toliko instira da joj kažem o čemu i ja sam počela:
Ja onako ubeđena da kapira o čemu se radi krećem .. Znam da znaš ali ja se sad nekako osećam spremnom i imam potrebu da ti to kažem jer je to jedan bitam deo moga života...ona: znam i ja sam čekala da mi to kažeš.. ja sad skroz ubeđenja, ja sa gay...ona u šoku jedno 5-10 sec..ja u šoku takođe jer skontam da nije na to mislila,pitam je na šta je ona mislila i tu mi objasni (neki naš dogovor koji imamo), pitala me je jel sam sigurna u to, malo smo popričale i njen dečko je izašao. Kasnije smo opet pričale i želela je sve da joj ispričam i sve u svemhu sve je super ispalo. Odma mi je predložolila da idemo u neki gay kafić za koji je čula. Na kraju mi je rekla ..Šteta što je ...zauzeta, meni je ona baš super (misleči na moju dobru drugaricu, za koju je znala od ranije... i tako:dance:
By Glasnik
''Odradio'' sam ovo jutros.

Rekla mi da me voli i da mi je ona najmanji problem u familiji.

Uhhh... Idemo dalje... :ozbiljan:
By Kragi
Skoro sam na faceu bljuvao vatru po Ceci :D pa mi je jedan pedercic iz Kg-a (kome naravno na profilu pise da ga zanimaju zene) poslao inbox poruku gde kaze da sam frustriran i da verovatno imam neresenih porodicnih problema. :D
Onda ga je moj brat sa svog profila pitao: Jel to zato sto je peder? :smeh: :smeh:
I vise se nije javljao ...
By alexandermagic
Besmisleno je kriti vlastitu seksualnu orijentaciju pred bratom/sestrom.
Korisnikov avatar
By lacky
Ja imam stariju sestru koja ima 22 god. i ona jos uvek ne zna,ali mislim da ipak predpostavlja da sam gay,tako mi se cini...a kada je bila gay parada ona je rekla da bi isla na ulicu da ih podrzi. :D
By alexandermagic
Lijepo s njene strane. Čim ti se ukaže prilika, outuj joj se. Nije isto pretpostavljati i znati.

Sestre su mahom divna stvorenja. :)
Korisnikov avatar
By V25
Uvek treba proceniti okolnosti, ali ja tvrdim da treba "pregrmeti" outovanje. Nikada nije prijatno i ume da potraje i po godinu, dve, tri da se strasti smire, ali na kraju obično bude ok. Ja se više outovah svima, ali nekim čudom, postoji još jedinki na ovoj planeti koja smatra da sam strejt. To je već jezivo.
By Sixto
Outovao se sredinom prosle godine sestri u toku teze emotivne krize... Nisam siguran koliko je to dobro prihvatila iako je deklarativno s tim ok. Ne pita, ne pocinje razgovor o tom, skrece temu... jednostavno kao da sam rekao 'pokipelo mleko pa sam pokupio'.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!