Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Strixshe's freaking me out!:closet:
Idi na date s Winter, pa ces saznati.
Originally posted by lezornot
Drage moje, ja sam samo htela da razmenim iskustvo sa nekim ovde.
Vi koje ste ceo zivot svesne svojih sklonosti ocigledno ne mozete ni da razumete o cemu ja pricam niti ja imam nameru da vam objasnjavam..
A ja da sam toliko retardirana pa da slusam nekoga o tome kako da zivim svoj zivot i sa kim treba da budem, ne bih nikada ni ulazila u pricu sa devojkom vec bih se odavno udala za "perspektivnog mladica" koji ima krave i obradjuje njivu!!!
Originally posted by Strixshe's freaking me out!
Idi na date s Winter, pa ces saznati.![]()
Originally posted by lezornotAham... to je moje strucno misljenje, jos neku lepu curicu da ti nadjemo... i resen slucaj
O da, srela sam je letos, posle toga tri dana nisam ustajala iz kreveta.. Bilo je veoma... hm, pa u najmanju ruku cudno... Napeto i uzasno, zapravo... A pre mesec dana sam je srela sa novom devojkom... Pa ti vidi...
Black Lady, mislis?![]()
Originally posted by makaOvo je nesto najbolje sto sam skoro procitala....
Ma sta je bitno sta si,ljubav nikad nije pogresna.
Originally posted by lezornot
O da, srela sam je letos, posle toga tri dana nisam ustajala iz kreveta.. Bilo je veoma... hm, pa u najmanju ruku cudno... Napeto i uzasno, zapravo... A pre mesec dana sam je srela sa novom devojkom... Pa ti vidi...
Originally posted by lezornotVerovatno si latentno homoseksualna. Iz toga sto si navela,ZNAM da nisi bi-curious tj bi radoznala,jer pricas o odredjenoj osobi...
Nisam imala bas neko iskustvo sa momcima, sa nekoliko njih sam izlazila, a samo sa jednim sam imala sex koji je bio uzasan, jednom sam bila i zaljubljena, ali platonski.. Onda se u mojoj 21. godini pojavila ONA. Bile smo zajedno nekoliko meseci, koliko mi je bilo super toliko sam se i bojala svojih osecanja jer se nista slicno ranije nije desilo, mada jesam razmisljala o tome, ali jednostavno nisam sebi dozvoljavala da verujem da sam sposobna da budem sa devojkom. U nju sam se zaljubila i niko se nije ponasao prema meni kao ona, obozavala sam da se ljubimo, da razgovaramo, da budemo zajedno. Proslo je 2 godine otkako nismo zajedno, od tada nikog nisam ni pogledala, a kamoli nesto vise, zapravo ne svidjaju mi se ni muskarci ni zene... Ne znam gde sam uopste.. Kako to da saznam? Da li neko moze nesto da zakljuci, neko iskusniji pa da mi otvori oci?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2615917#p2615917]Orlando the Lady napisao:[/url]e, pa ne može ovako
kakva vam je to fora da otvarate naloge u želji da vam tamo neki forumaši pomognu u vezi sa tako delikatnom istinom poput istine o seksualnosti, a da se posle nikad vise ne oglasite?
Nije ovaj forum šaka pirinča da je pozoba svaka vrana koja proleti, ali opet... dajte malo angažovanja.... malo fidbeka...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!