Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Idi na date s Winter, pa ces saznati.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by RuznaGlupaZla...
A zato je ti zoveč na dejt... Da vidiš jesi li lezbejka :eureka:
Ako je meni upuceno:

:up:
By lezornot
Drage moje, ja sam samo htela da razmenim iskustvo sa nekim ovde.
Vi koje ste ceo zivot svesne svojih sklonosti ocigledno ne mozete ni da razumete o cemu ja pricam niti ja imam nameru da vam objasnjavam..
A ja da sam toliko retardirana pa da slusam nekoga o tome kako da zivim svoj zivot i sa kim treba da budem, ne bih nikada ni ulazila u pricu sa devojkom vec bih se odavno udala za "perspektivnog mladica" koji ima krave i obradjuje njivu!!!

Originally posted by Strix
she's freaking me out!:closet:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by lezornot
she's freaking me out! :closet:
Winter?! :shocked:

S'o bas je :sweet:
Korisnikov avatar
By Winter
Drage moje, ja sam samo htela da razmenim iskustvo sa nekim ovde.
Vi koje ste ceo zivot svesne svojih sklonosti ocigledno ne mozete ni da razumete o cemu ja pricam niti ja imam nameru da vam objasnjavam..
A ja da sam toliko retardirana pa da slusam nekoga o tome kako da zivim svoj zivot i sa kim treba da budem, ne bih nikada ni ulazila u pricu sa devojkom vec bih se odavno udala za "perspektivnog mladica" koji ima krave i obradjuje njivu!!!

nu , ja te izludjujem...pa sto ne reče....lezba si sto posto, ne moš biti veća , trast mi :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
O da, srela sam je letos, posle toga tri dana nisam ustajala iz kreveta.. Bilo je veoma... hm, pa u najmanju ruku cudno... Napeto i uzasno, zapravo... A pre mesec dana sam je srela sa novom devojkom... Pa ti vidi...

Black Lady, mislis? :blenta:
Aham... to je moje strucno misljenje, jos neku lepu curicu da ti nadjemo... i resen slucaj :)
Mozes okaciti sliku, pa da te ocenimo :D
Korisnikov avatar
By Blady

:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Delete
A da se smuvas sa shmizllicom? :lol:
Korisnikov avatar
By DarkAngel;)
Originally posted by Delete
A da se smuvas sa shmizllicom? :lol:

:napitak:
Korisnikov avatar
By Shmi
Mene zaobidjite ipak sam ja udata zena. :njanja:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by shmizllica
Mene zaobidjite ipak sam ja udata zena. :njanja:
Jesi? Jbg, bas sam neobavestena, kao Kostunica svojevremeno... :lol: Povlacim predlog, uz izvinjenje shmi. :D
Korisnikov avatar
By Shmi
Eeeee ne morate bas sve da znate. :smilegrin:
By lezornot
tako je, reci im ;) vidim, bas ste se angazovale dok me nije bilo... ali i ja sam, poslusala sam vas! pa, videcemo :)
Korisnikov avatar
By lorna
Samo se opusti i prepusti.
Korisnikov avatar
By maka
Ma sta je bitno sta si,ljubav nikad nije pogresna.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Originally posted by maka
Ma sta je bitno sta si,ljubav nikad nije pogresna.
Ovo je nesto najbolje sto sam skoro procitala....

... mani se sta si i kako se to zove... voli i budi voljena,
to je najveca stvar u zivotu... i u ovom danasnjem ruznom
svetu, cini se, jako retka..
Korisnikov avatar
By jenny
O da, srela sam je letos, posle toga tri dana nisam ustajala iz kreveta.. Bilo je veoma... hm, pa u najmanju ruku cudno... Napeto i uzasno, zapravo... A pre mesec dana sam je srela sa novom devojkom... Pa ti vidi...

Eto.
Nemoj ti da brineš jesi li lez već o tome kako da batališ tu priču.
Korisnikov avatar
By Bold Tar
Nisam imala bas neko iskustvo sa momcima, sa nekoliko njih sam izlazila, a samo sa jednim sam imala sex koji je bio uzasan, jednom sam bila i zaljubljena, ali platonski.. Onda se u mojoj 21. godini pojavila ONA. Bile smo zajedno nekoliko meseci, koliko mi je bilo super toliko sam se i bojala svojih osecanja jer se nista slicno ranije nije desilo, mada jesam razmisljala o tome, ali jednostavno nisam sebi dozvoljavala da verujem da sam sposobna da budem sa devojkom. U nju sam se zaljubila i niko se nije ponasao prema meni kao ona, obozavala sam da se ljubimo, da razgovaramo, da budemo zajedno. Proslo je 2 godine otkako nismo zajedno, od tada nikog nisam ni pogledala, a kamoli nesto vise, zapravo ne svidjaju mi se ni muskarci ni zene... Ne znam gde sam uopste.. Kako to da saznam? Da li neko moze nesto da zakljuci, neko iskusniji pa da mi otvori oci?
Verovatno si latentno homoseksualna. Iz toga sto si navela,ZNAM da nisi bi-curious tj bi radoznala,jer pricas o odredjenoj osobi...

Mora da te nesto dovodi ovde,pa pokreces ovu temu,shodno tome,znam da nisi homoseksualna 100%,kao ja...

Ipak... ZAR JE BITNO?

Zivi zivot,trazi ljubav,i voli

Da sam ja na tvom mestu,u mome srcu bih sacuvao mesto za tu devojku,u slucaju da se ponovo pojavi i vrati u tvoj zivot. Ali ne bih se oslanjao na cekanje,vec bih lutao,i trazio ljubav u medjuvremenu. Naravno... nebih to radio sa namerom,vec spontano...

Zapamti ovo - Uvek prvo gledaj sebe. Ako je tebi dobro,onda ces to dobro moci da pruzis drugima

Zaboravi proslost,zivi SAD
Korisnikov avatar
By Torry
[quote]Originally posted by lezornot

Uf, pa na kraju se ruzno sve zavrsilo, jako puno sam patila, pa sam tugu lecila hranom, pala sam u depresiju, jako sam se ugojila, a samopouzdanje na nuli, tako da dugo vremena nisam ni imala potrebu ni za kakvom vrstom bliskosti, a u poslednje vreme se ta potreba povratila, samo sto sad nemam ideju kako da se vratim u tu celu pricu, zaboravila sam i kako izgleda uopste razgovarati sa nekim, flertovati, a kamoli nesto vise... :( i na sve to nisam sigurna ni da li bih htela muskarca ili devojku... pffff...

@shmizllica - prepoznajem se u tvojoj prici, mada se nadam da ja necu patiti jos 4 godine, mada mi prijatelji kazu da, ako ovako nastavim, produzice se to do srednjih godina... samo se nadam da nisu u pravu... hahah... pa naravno da je jos volim, pretpostavljam da je vecina devojaka imala slicno iskustvo sa prvom, to se tesko preboli, govorila mi je stvari koje sam oduvek htela da cujem i ponasala se prema meni kao niko do tad, znam da je i ona mene volela..

[/quote

zene, niste jedine

a i meni je sada laknulo jer sam mislila da sam retka koja radi isto sto i vi...namerno ili ne,....jbg
e, pa ne može ovako
kakva vam je to fora da otvarate naloge u želji da vam tamo neki forumaši pomognu u vezi sa tako delikatnom istinom poput istine o seksualnosti, a da se posle nikad vise ne oglasite?
Nije ovaj forum šaka pirinča da je pozoba svaka vrana koja proleti, ali opet... dajte malo angažovanja.... malo fidbeka... :eviltrep:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2615917#p2615917]Orlando the Lady napisao:[/url]e, pa ne može ovako
kakva vam je to fora da otvarate naloge u želji da vam tamo neki forumaši pomognu u vezi sa tako delikatnom istinom poput istine o seksualnosti, a da se posle nikad vise ne oglasite?
Nije ovaj forum šaka pirinča da je pozoba svaka vrana koja proleti, ali opet... dajte malo angažovanja.... malo fidbeka... :eviltrep:

:lol:

e nasmeja me....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!