Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ms-dynamite
Znas ovo sto si do sad napisala zvuci isto kako sam se ja osecala do pre par meseci..imala sam utisak da ako me jos jednom pitaju za Dragonite-a koji je jadnik zadnje tri godine izigravao fantom momka puci..a sa mamom sam imala neverovatan odnos do autovanja..ili sam tako mislila..najkomunikativniji nacin je da budes tu..da joj dopustis da pita gomilu pitanja..da je pustis da place..vice..psuje..da joj objasnis da ako nije Ivana bice Marija i to sa kim si bila nije bitno..da ce uvek da se nadje neka druga..da joj objasnis da joj nisi rekla pre jer nisi bila spremna..da sada znas ko si i sta si i da ima smisla uraditi tako nesto..da ne zelis vise da lazes..

Ja sam dovela sebe u poziciju da mojim roditeljima neko drugi kaze..kad sam shvatila sta cu da im uradim cutanjem..za 24 h sam odlucila da se autujem doletela u Srbiju..skucala 2 tekile i sela ispred tate i mame i rekla sta sam imala..prve reci..emocije..nikad neces moci da iskljucis..ali jedno kad prelomis preko jezika..bice kao da si skinula uzasan teret..

Da svasta su mi rekli..i nisam vise omiljeno dete..nema vise pijedestala..pitali su me zasto jednostavno nisam cutala..bolje da sam cutala po njima..ali sad iz ove pozicije definitivno mogu da kazem da se ne kajem uopste..

Mnogo je cistije...jednostavnije..dajes svojoj majci sansu da bude deo tvog zivota..izbor je na njoj..umesto da je drzis u mraku tvojim izborom..

Mozda se i iznenadis..
Korisnikov avatar
By ms-dynamite
A to oko autovanja drugih..tvoja majka ce imati previse stvari sa kojima ce morati da se suoci..ne mislim da je verovatno da ce u tom trenutku da krene u lov na bivse..a mozes i da budes vrlo direktna i kazes da je tvoje autovanje licni izbor a da drugi imaju pravo da prave izbore da li i kad ce se autovati..
Korisnikov avatar
By bigirl
Mislim da... Sudeći po nekim prethodnim reakcijama moje mame, kada priznam neku laž ili saopštim da ću imati keca na polugodištu... Je da pukne od smeha... Na šta se ja rasplačem, naravno... Pa me onda ona, kroz smeh, teši... Pa se onda malo dere, i izgovori kako je razočarana jer sam "čekala toliko da bih joj priznala". Onda se ja još više rasplačem. Pa mi ona onda spremi kafu ili omiljenu klopu i normalno porazgovaramo, tj odgovorim na sva zašto-zato pitanja.

Možda da se napijem malo... Da bi reči lakše krenule...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by ms-dynamite
A to oko autovanja drugih..tvoja majka ce imati previse stvari sa kojima ce morati da se suoci..ne mislim da je verovatno da ce u tom trenutku da krene u lov na bivse..a mozes i da budes vrlo direktna i kazes da je tvoje autovanje licni izbor a da drugi imaju pravo da prave izbore da li i kad ce se autovati..
Ne mislim ja da će ona išta uraditi po pitanju drugih ljudi. Mislim, radili su meni razni tipovi svašta, pa se ona nikad nije mešala i ako je znala za to. Nikada nije bila u fazonu da "bije moje bitke". Uostalom, zna za sve moje drugove da su gay, pa ih niti hejtuje niti telefonira njihovim roditeljima. :smilegrin:

Samo mi je sama ta činjenica outovanja nekoga rečenicom "pa ona mi je bivša devojka" malo... ne znam... grozna. Mada je neizbežna. Ne mogu sada biti iskrena šta sam, ko sam i koga volim, a da izmislim imena i bivše devojke...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Cugni ti flasu par flasa piva, da vidis kako ce reci da izlecu....(tako cu ja mojijma da saopstim....pijana...)

BoUze sto sam neozbiljna :pop:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Izvini, znam da ti nije do zezanja....

Ne zaboravi da joj spomenes da je volis...
I ako ti se bude plakalo, ti placi, placite obe, bice vam puno lakse....
Korisnikov avatar
By ms-dynamite
Originally posted by bigirl
Originally posted by ms-dynamite
Ne mislim ja da će ona išta uraditi po pitanju drugih ljudi. Mislim, radili su meni razni tipovi svašta, pa se ona nikad nije mešala i ako je znala za to. Nikada nije bila u fazonu da "bije moje bitke". Uostalom, zna za sve moje drugove da su gay, pa ih niti hejtuje niti telefonira njihovim roditeljima. :smilegrin:

Samo mi je sama ta činjenica outovanja nekoga rečenicom "pa ona mi je bivša devojka" malo... ne znam... grozna. Mada je neizbežna. Ne mogu sada biti iskrena šta sam, ko sam i koga volim, a da izmislim imena i bivše devojke...
Imam utisak da brines o totalno nebitnoj stvari..velika je verovatnoca da ce tvoja mama sama da pita za sve tvoje drugarice..i verovatnoca je da neces morati nista da objasnjavas..ako pogledas to sa vedrije strane..makar ces moci da joj places na ramenu..i moci ce da se raduje sa tobom novim ljubavima..bitno je da prva recenica nema veze sa drugima..zapisi prvih 5 recenica koje zelis da kazes..uvezbaj ih do perfekcije..slusaj ih kako zvuce..tehnika koja 100% pomaze da kazes sto si naumio..
Korisnikov avatar
By jukie
Koje lekove za živce i pritisak ona pije i u koliko sati? Sačekaj da počnu da deluju (neki počinju tek kroz 15-20 minuta, to sve piše na onom papiriću)
Korisnikov avatar
By *deni*
Ako sam dobro razumeo iz drugih diskusija, ti si biseksualka, volis i momke, pa ne mislim da bi bez nekog veceg razloga trebalo majku da opterecujes otkrivanjem one tvoje druge strane seksualnosti. Suvisno je. Iz uvodnog posta ne vidim da takav razlog postoji.
Mama mnogo prica o tvojoj bivsoj curi ( za koju misli da ti je drugarica ), a to tebi smeta.
Ja tu ne vidim problem. Reci joj da si se posvadjala sa drugaricom, jer je uradila nesto jako ruzno, da te je izdala kao drugaricu i sl. i zamoli mamu da o njoj vise ne prica, jer te to potresa.
Nema zaista objektivnog razloga da se outujes.
Jedino ako osecas potrebu, a to je vec subjektivan razlog.
:)
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by *deni*
Mama mnogo prica o tvojoj bivsoj curi ( za koju misli da ti je drugarica ), a to tebi smeta.
Ja tu ne vidim problem. Reci joj da si se posvadjala sa drugaricom, jer je uradila nesto jako ruzno, da te je izdala kao drugaricu i sl. i zamoli mamu da o njoj vise ne prica, jer te to potresa.
Ajoooj, pa ovo bi onda bila sedma drugarica sa kojom sam se toliko posvađala da više ni sms-ove ne razmenjujem. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa ti onda kazi da su one, iz tebi nepoznatih razloga, odlucile da prestanu da se druze sa tobom.
Prebaci loptu na te tvoje " drugarice ".
Mama ce misliti da si konfliktna licnost i los prijatelj, a to ce sigurno manje da je pogodi nego saznanje da si ( i ) zenoljupka.
:)
Korisnikov avatar
By gneeebo
vidim da je ovaj topik zamro pre 15ak dana, ali tek sad ga vidim, i bio mi je zanimljiv, tako da...nadam se da ima smisla. prvo..ima li nekih novosti na tom planu? :)

Originally posted by *deni*
Mama ce misliti da si konfliktna licnost i los prijatelj, a to ce sigurno manje da je pogodi nego saznanje da si ( i ) zenoljupka.
nije samo stvar u tome sta ce mamu manje pogoditi, izgleda mi da je i bigirl svesna toga inace ne bi imala dilemu koju je iznela.

Originally posted by bigirl
Ajoooj, pa ovo bi onda bila sedma drugarica sa kojom sam se toliko posvađala da više ni sms-ove ne razmenjujem.

mozda bi mogla da pocnes tako sto bi je sledeci put kad bi se raspitivala za tvoju bivsu devojku pitala da l se njoj nikad nije desilo da se s nekim intenzivno vidja neko vreme, a da onda zbog necega prestane. svakako bi kroz jos nekoliko koraka skapirala o kakvim odnosima je rec. mada mislim da bi i tu bilo bolje da ti prva ekpsliciras o cemu se radi, cisto da ne bi sve postalo neprijatnije nego sto treba, uz preterano okolisanje.

u svakom slucaju, kazes da ti je mama gay-friendly, tako da bi verovatno sve ispalo kako treba, a verovatno bi i njoj tvoje autovanje predstavljalo olaksanje kad vec kazes da pretpostavlja. ukoliko vam je odnos generalno ok, to moze biti samo napredak.

sve najbolje:)
Korisnikov avatar
By Khons
jbg, za takve stvari nikada nece postojati neki lagani uvod...
ja sam svom ocu rekla da imam nesto ozbiljno da pricam sa njim.
onda sam rekla da se vidjam s jednom osobom, i nakon sto je on krajnje naivno upitao "pa dobro, sta je tu ozbiljno", ja sam rekla "pa u pitanju je devojka". i onda sam mu dala jedno 5 minuta da smisli sta sledece da me pita, i u odgovorima bila krajnje iskrena.
ali sam to ucinila tek nakon sto sam bila 100% sigurna da mu to nece predstavljati neki problem, ili jos gore, teret pa da samo o tome razmislja.

nikako nemoj cekati momenat pucanja, jer ces tad biti previse emotivna i neces moci da se posvetis njenoj reakciji kako valja.
ja sam licno odabrala momenat kada sam sama sa sobom bila kako-tako zadovoljna, i takodje zadovoljna odnosom sa ocem.
Korisnikov avatar
By bigirl
Rekoh ja njoj fajnali... 15. januara... Odreagovala je extra... I sad je tako čudno... Ne moram više da lažem za neke glupe stvari... :shrug: Friki mi je still...
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Svaka mama voli svoje dete i odreaguje normalno, a skoro neocekivano je da ocevi za koje svi mislimo da ce napraviti famu odreaguju isto normalno. :)

Samo pocnes recenicu mama, tata znate ljubav je ista za sve. :)

Polako sve dodje na svoje, a kasnije gledate zajedno slike i komentarisete. :giggle:
Korisnikov avatar
By Val
Ajde, ajde Bi....prichaj! Shta si joj rekla?:giggle:
By Speculum Columbae
A zašto bi se zbog takve stvari outovala, ako bi ti to napravilo problem?
Zašto ne kažeš da ste se vas dve strašno posvađale, da si povređena oko toga i da uopšte i ne želiš ikada da je vidiš...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!