- 20 Apr 2008, 03:05
Znas ovo sto si do sad napisala zvuci isto kako sam se ja osecala do pre par meseci..imala sam utisak da ako me jos jednom pitaju za Dragonite-a koji je jadnik zadnje tri godine izigravao fantom momka puci..a sa mamom sam imala neverovatan odnos do autovanja..ili sam tako mislila..najkomunikativniji nacin je da budes tu..da joj dopustis da pita gomilu pitanja..da je pustis da place..vice..psuje..da joj objasnis da ako nije Ivana bice Marija i to sa kim si bila nije bitno..da ce uvek da se nadje neka druga..da joj objasnis da joj nisi rekla pre jer nisi bila spremna..da sada znas ko si i sta si i da ima smisla uraditi tako nesto..da ne zelis vise da lazes..
Ja sam dovela sebe u poziciju da mojim roditeljima neko drugi kaze..kad sam shvatila sta cu da im uradim cutanjem..za 24 h sam odlucila da se autujem doletela u Srbiju..skucala 2 tekile i sela ispred tate i mame i rekla sta sam imala..prve reci..emocije..nikad neces moci da iskljucis..ali jedno kad prelomis preko jezika..bice kao da si skinula uzasan teret..
Da svasta su mi rekli..i nisam vise omiljeno dete..nema vise pijedestala..pitali su me zasto jednostavno nisam cutala..bolje da sam cutala po njima..ali sad iz ove pozicije definitivno mogu da kazem da se ne kajem uopste..
Mnogo je cistije...jednostavnije..dajes svojoj majci sansu da bude deo tvog zivota..izbor je na njoj..umesto da je drzis u mraku tvojim izborom..
Mozda se i iznenadis..
Ja sam dovela sebe u poziciju da mojim roditeljima neko drugi kaze..kad sam shvatila sta cu da im uradim cutanjem..za 24 h sam odlucila da se autujem doletela u Srbiju..skucala 2 tekile i sela ispred tate i mame i rekla sta sam imala..prve reci..emocije..nikad neces moci da iskljucis..ali jedno kad prelomis preko jezika..bice kao da si skinula uzasan teret..
Da svasta su mi rekli..i nisam vise omiljeno dete..nema vise pijedestala..pitali su me zasto jednostavno nisam cutala..bolje da sam cutala po njima..ali sad iz ove pozicije definitivno mogu da kazem da se ne kajem uopste..
Mnogo je cistije...jednostavnije..dajes svojoj majci sansu da bude deo tvog zivota..izbor je na njoj..umesto da je drzis u mraku tvojim izborom..
Mozda se i iznenadis..