Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Deity MardukJu kakvo pitanje. Pisac je hteo pojesti šampitu, zar se ne primeti?Originally posted by Galateja
1. Sram te bilo kako pored sirnice jedeš zeljanicu?
2. I ja volim zeljanicu.
3. Pa sad... Svaka ima svoje prednosti
4.
5. Zelje je plemenita biljka zelene boje
6. Ali Kiwi nije rekao ništa protiv zeljanice, već mu se ne dopada
7. Napuštam forum zato što su neki pičke prema nama koji volimo zeljanicu + in vivo su jeli tu istu pitu i nisu se žalili.
8. Nisam ja jela pitu već burek s mesom
9. Burek nije pita
10. E, sad dosta svi ste banovani.
(...)
Ovaj znam da sam los u shvatanju simbolike...ali wtf?kakva zeljanica,burek sa mesom?pita?
Sta je pisac hteo da pojede?
Originally posted by KiwiOzbiljnost i obrazovanost ne idu uz takvo verovanje Tako da im preporuci citanje literature, ima i na netu dosta...
... , ali šta je onda sa ljudima (i to ozbiljnim i obrazovanim) koji iskreno ne veruju da može da postoji biseks osoba već samo nabeđena homo osoba koju je povukla okolina?
...
Originally posted by GalatejaOriginally posted by hlaefdigeMeni je malo naivan način kako Kiwi iznosi svoju želju za prihvatanjem. Vidiš da na forumu vlada diskriminacija na milimetarskim razlikama počevši od političkih stavova, preko toga ko kojeg pisca voli do viđenja aktivizma... Da je Kiwi, ti, ja, bilo ko napisao da voli pitu zeljanicu javile bi se sledeće grupe:
....moguce je da sam ja lose razumela, ali mislim da kiwijeva poenta nije da mu se objasni ko je i sta je, vec da se prihvati ono sto on oseca da jeste.....
1. Sram te bilo kako pored sirnice jedeš zeljanicu?
2. I ja volim zeljanicu.
3. Pa sad... Svaka ima svoje prednosti
4.
5. Zelje je plemenita biljka zelene boje
6. Ali Kiwi nije rekao ništa protiv zeljanice, već mu se ne dopada
7. Napuštam forum zato što su neki pičke prema nama koji volimo zeljanicu + in vivo su jeli tu istu pitu i nisu se žalili.
8. Nisam ja jela pitu već burek s mesom
9. Burek nije pita
10. E, sad dosta svi ste banovani.
(...)
Hoću reći, nije ovde ni pitanje teme, ni osobe, već jednog sveopšteg nerazumevanja koji je samo slika realnosti koja nas okružuje.
Originally posted by hlaefdige
e upravo o ovim stvarima govorim......znaci sigma homoseksualca....griza savesti....glupost, po mom misljenju, a objektivno u najmanju ruku prazna prica....
a drugi post je najobicnija generalizacija koju smo vec pominjali...
ocekivano...oba....
Originally posted by Morgan Le FayeJeste...a i Amerikanci su spalili svoju ambasadu u Bg-u...mi smo nevini
Ajde de mira u tebi. Podsvest je chudo.
Neko bi rekao da i sama imash slichno pitanje kao i Kiwi, pa je tvoja svest morala da reaguje na istinu. Pardon, generalizaciju i prazne priche. Da bi ostala verna svojim vrednostima....
Originally posted by Morgan Le FayeOriginally posted by hlaefdige
e upravo o ovim stvarima govorim......znaci sigma homoseksualca....griza savesti....glupost, po mom misljenju, a objektivno u najmanju ruku prazna prica....
a drugi post je najobicnija generalizacija koju smo vec pominjali...
ocekivano...oba....
Ajde de mira u tebi. Podsvest je chudo.
Neko bi rekao da i sama imash slichno pitanje kao i Kiwi, pa je tvoja svest morala da reaguje na istinu. Pardon, generalizaciju i prazne priche. Da bi ostala verna svojim vrednostima....
Originally posted by MinaHarker
Ako ti bude lakse, meni je psiholoskinja rekla da se seksualnost da definisati po sledecim 'kriterijumima':
- pol partnera
- pol zamisljenog partnera (koga zamisljas kad si sam, neko koga ocekujes u buducnosti)
- tvoja definicija.
Nigde se ne pominje definicija okoline, ljudi sa chata isl.
A ova biseksualka otvoreno priznaje da vlazi i na muskarce i zene, ali pojedine. Na neke ne bi ni da su poslednji ljudi na svetu.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!