Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Deity Marduk
Originally posted by Galateja
1. Sram te bilo kako pored sirnice jedeš zeljanicu? :seronjo:
2. :up: I ja volim zeljanicu.
3. Pa sad... Svaka ima svoje prednosti
4. :kokice:
5. Zelje je plemenita biljka zelene boje
6. Ali Kiwi nije rekao ništa protiv zeljanice, već mu se ne dopada
7. Napuštam forum zato što su neki pičke prema nama koji volimo zeljanicu + in vivo su jeli tu istu pitu i nisu se žalili. :regan:
8. Nisam ja jela pitu već burek s mesom
9. Burek nije pita
10. E, sad dosta svi ste banovani.
(...)
:smeh: :smeh: :smeh:

Ovaj znam da sam los u shvatanju simbolike...ali wtf?kakva zeljanica,burek sa mesom?pita? :lol:

Sta je pisac hteo da pojede? :hmm:

:drama:
Ju kakvo pitanje. Pisac je hteo pojesti šampitu, zar se ne primeti?
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Kiwi
... , ali šta je onda sa ljudima (i to ozbiljnim i obrazovanim) koji iskreno ne veruju da može da postoji biseks osoba već samo nabeđena homo osoba koju je povukla okolina?

...
Ozbiljnost i obrazovanost ne idu uz takvo verovanje :hekla: Tako da im preporuci citanje literature, ima i na netu dosta... :cita:
Korisnikov avatar
By KiWi
Konačno kreativan savet. Hvala Dinče :D
Korisnikov avatar
By Pauceti
Svako ima pravo na samodefiniciju.
Bi-bashing nije nista novo...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Galateja
Originally posted by hlaefdige
....moguce je da sam ja lose razumela, ali mislim da kiwijeva poenta nije da mu se objasni ko je i sta je, vec da se prihvati ono sto on oseca da jeste.....
Meni je malo naivan način kako Kiwi iznosi svoju želju za prihvatanjem. Vidiš da na forumu vlada diskriminacija na milimetarskim razlikama počevši od političkih stavova, preko toga ko kojeg pisca voli do viđenja aktivizma... Da je Kiwi, ti, ja, bilo ko napisao da voli pitu zeljanicu javile bi se sledeće grupe:
1. Sram te bilo kako pored sirnice jedeš zeljanicu? :seronjo:
2. :up: I ja volim zeljanicu.
3. Pa sad... Svaka ima svoje prednosti
4. :kokice:
5. Zelje je plemenita biljka zelene boje
6. Ali Kiwi nije rekao ništa protiv zeljanice, već mu se ne dopada
7. Napuštam forum zato što su neki pičke prema nama koji volimo zeljanicu + in vivo su jeli tu istu pitu i nisu se žalili. :regan:
8. Nisam ja jela pitu već burek s mesom
9. Burek nije pita
10. E, sad dosta svi ste banovani.
(...)

Hoću reći, nije ovde ni pitanje teme, ni osobe, već jednog sveopšteg nerazumevanja koji je samo slika realnosti koja nas okružuje.

pa u pravu si..i uglavnom se slazem s tobom...i s vremena na vreme me takvo stanje mnogo nervira...ali onda, s druge strane, forum i jeste mesto za diskusije koliko god one meni ponekad izgledale stupidne...

..i da...mozda je tema na neki nacin naivno postavljena, i mozda ce se kao reakcija na nju..iliti bilo koju drugu..javiti grupe o kojima govorimo...ali kao razlicita (ponekad, bozemesacuvaj glupa) stanovista....to valjda i jeste poenta..

....vidim da forum ima svoje super momente i periode, kao i one (kao sad) da ne mozes da verujes koliko je glup...takoreci...da bi se desila ta odlicna tema, konstruktivna rasprava, ili sta vec zelimo da postignemo ovde...neizbezno je da postoje 23 teme o zeljanici....sta ces.....

...u principu, mislim da razumem o cemu govoris, svaka tvoja tema mi je zanimljiva kao i postovi koje ostavljas..cak i kad moje i tvoje razmisljanje nije isto...
Korisnikov avatar
By radoznala
Da izbegnem citiranje, apsolutno se slazem sa Galatejom.
Ovo je jedan veliki izlog.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye

e upravo o ovim stvarima govorim......znaci sigma homoseksualca....griza savesti....glupost, po mom misljenju, a objektivno u najmanju ruku prazna prica....

a drugi post je najobicnija generalizacija koju smo vec pominjali...

ocekivano...oba....

Ajde de mira u tebi. Podsvest je chudo.
Neko bi rekao da i sama imash slichno pitanje kao i Kiwi, pa je tvoja svest morala da reaguje na istinu. Pardon, generalizaciju i prazne priche. Da bi ostala verna svojim vrednostima....
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by Morgan Le Faye
Neko bi rekao da i sama imash slichno pitanje kao i Kiwi, pa je tvoja svest morala da reaguje na istinu. Pardon, generalizaciju i prazne priche. Da bi ostala verna svojim vrednostima....
Jeste...a i Amerikanci su spalili svoju ambasadu u Bg-u...mi smo nevini :lol:

:drama:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Morgan Le Faye

e upravo o ovim stvarima govorim......znaci sigma homoseksualca....griza savesti....glupost, po mom misljenju, a objektivno u najmanju ruku prazna prica....

a drugi post je najobicnija generalizacija koju smo vec pominjali...

ocekivano...oba....

..naravno da imam isto pitanje kao i kiwi, jer sam i ja biseksualna kao i kiwi...
problem nije u mojoj seksualnosti, vec u tome da se ponekad osecam diskriminisano od strane osoba koje nisu biseksualne...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ako ti bude lakse, meni je psiholoskinja rekla da se seksualnost da definisati po sledecim 'kriterijumima':
- pol partnera
- pol zamisljenog partnera (koga zamisljas kad si sam, neko koga ocekujes u buducnosti)
- tvoja definicija.
Nigde se ne pominje definicija okoline, ljudi sa chata isl.

A ova biseksualka otvoreno priznaje da vlazi i na muskarce i zene, ali pojedine. Na neke ne bi ni da su poslednji ljudi na svetu.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by MinaHarker
Ako ti bude lakse, meni je psiholoskinja rekla da se seksualnost da definisati po sledecim 'kriterijumima':
- pol partnera
- pol zamisljenog partnera (koga zamisljas kad si sam, neko koga ocekujes u buducnosti)
- tvoja definicija.
Nigde se ne pominje definicija okoline, ljudi sa chata isl.

A ova biseksualka otvoreno priznaje da vlazi i na muskarce i zene, ali pojedine. Na neke ne bi ni da su poslednji ljudi na svetu.

mislim da je mozda ipak bolje reci rod partnera?
odgovor isti kao Minin :) Mada za sebe vise volim da kazem da sam pansekshual, to mi nekako vise obuhvata sve moje "tripove" :grouphug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!