Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Paki
Originally posted by M M and I
Boze...pa ti profesori na BU zaista ne znaju gde je povucena crta i gde je granica ispod koje ne bi smeli da idu.
Ovo moje nije u sklopu BU ... :D
svejedno...profesori u BGD-u ne znaju izgleda dokle smeju da idu...
Korisnikov avatar
By Paki
Ma ovaj bi možda i mogao da ide, dobro izgleda, ima nešto manje od 40... :misli:
Korisnikov avatar
By M M and I
Lepo pricam o etici i o tome sto je u takvoj situaciji student uvek podredjena strana...a profesor je u situaciji u kojoj moze da pokusa da svoju poziciju iskoristi...Jednostavno neke stvari su o.k. a neke nisu...
Korisnikov avatar
By Paki
U Bolonjskom sistemu školstva može da pokušava šta 'oće - i nad njim postoji pop - bar je tako kod mene, a na njegovom predmetu ne mogu biti bolji (nema veze sa profanovom naklonošću) i usput je zgodan baja...

... Znam, znam na šta misliš, samo ti kažem da je meni ovo ok... :D

..... Ajde, sačekaću da prođe polaganje kod njega... :opatica:
Korisnikov avatar
By donquijote
Jao što mene neki profesor nije pokušao da iskoristi. Kod mene sve neki matorci i pri tom str8. Ni jedan asistent ili lektor, sve same žene. U stvari bio je jedan lektor, Španac, ali njemu ne bih uzeo ni orah iz ruke, a još je i str8 i to od onih napadnih koji spopadaju devojke po hodnicima. Jednu moju koleginicu samo što nije silovao na sred časa. Voli čpvek plavuše! Tek kad sam ja završio došli su neki slatkiši, ali sad smo kolege, tako da je izgubilo onu draž "zabranjenog voća"
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!