Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Egon
i ja sam se malko oslobodio po tom pitanju ....

ali ne mogu da pravim listu osoba to je sick ....
Korisnikov avatar
By Laika
Necu vise nikome, mislim da sam dovoljno rashirila...
Bas sam nedavno izgubila nekoliko shatro nehomofobichnih i open minded drugarica...
Korisnikov avatar
By Egon
znam vrlo slichna stvar mi se desila ...

ima ljudi koje nisam izgubio
ali nam je odnos sasvim drugachiji
Korisnikov avatar
By Hys.
Iako sam outovana svima koji pitaju, veceras me ceka jedno outovanje koje ne znam da li cu uraditi.....naime u pitanju je moja seka, kojoj sam rekla pre par godina, ali nismo o tome mnogo pricale, posto je i zivela van zemlje dugo...veceras dolazi sa mojim sestricem, koji je maji, i ja razmisljam da joj konacno kazem da imam devojcicu...posto sam udata (muz zna, i ne smeta mu, iako je strejt), to je malo komplikovanije objasniti...drzite mi fige, prvi put sam se usrala, jer je mnogo volim i plasim se da ne reaguje odmah kako treba, i kako se nadam.....uh...ovo nisam pre iskusila:farewell:
Korisnikov avatar
By Hys.
Hvaja, ali nista nije bilo, jer nije dosla sama:kesa:
Covece, sad mi je krivo, taman sam skupila hrabrosti:vruce:...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Sad bar znas da ces moci kada ti se ukaze prilika :D
Korisnikov avatar
By Hys.
pravo kazes @mr Ja:tegovi:
Korisnikov avatar
By Bole
posto sam jednoj najboljoj drugarici vec rekao i sve je to proslo super mislim da cu uskoro to reci i drugoj drugarici....:B
Korisnikov avatar
By Tweety
definitivno jako dobrom drugaru i to u nekoliko narednih dana :osama:
Korisnikov avatar
By mili86
hm..posto za mene zna keva, obe babe, deda, ujak, i jos pola rodbine, ostao mi je cale..ali mi se nekako sa njim ne pocinje ta tema..on je nekako..ma nemam pojma,,,za mene naravni znaju i drugarice, mada im nisam ja rekao ali su same zakljucile, jer po ceo dan na poslu samo blebecem o muskarcima..elem da bi mi pokazale da su same ukapirale poslale su mi sms dok sam bio na pauzi: "ajde brzo dodji, u kafeu prekoputa radi onaj tvoj slatkis, pa idemo na kafu " ali sledeca na listi je moja ortakinja koja se skoro porodila pa posto sam stalno kod nje moracu da joj kazem, i nadam se da ce prihvatiti jer je mnoooogo volim...a i njen G-din muz nije moj tip tako da ne mora da se plasi :)
Korisnikov avatar
By bothways
Dobroj drugarici... Kada budemo otisli u setnju. Trebalo je veceras, ali me ispalila. :mad: :kletva:
Korisnikov avatar
By deželaš
"Partneru" - pošto nisam siguran da li kapira :lol:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Prvoj osobi koja me pita 'Da li imash devojku?'
I naravno tetki koju cu videti za nekoliko dana i koja je inache jako friendly
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Bice to prva sledeca osoba sa kojom cu biti primorana da vodim sledeci razgovor na nekom koncertu ili sl:
Cao!
-Cao.
jesi li ti Aleksandrova devojka?
-Tesko.
Aha. A jesi li za neko zezanje veceras?
-Opet tesko.
Daj, sto si u tako losem fazonu?
-Ma ne zeza mi se. Ne zeza mi se tako. Izvini, moram do bivse.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja se izvinjavam što smaram forum svojim starim postovima, ali mnogo radim ovih dana i ovo mi trenutno zabava :gubitnik: :lol:

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=506886#p506886]Hys. napisao:[/url]Iako sam outovana svima koji pitaju, veceras me ceka jedno outovanje koje ne znam da li cu uraditi.....naime u pitanju je moja seka, kojoj sam rekla pre par godina, ali nismo o tome mnogo pricale, posto je i zivela van zemlje dugo...veceras dolazi sa mojim sestricem, koji je maji, i ja razmisljam da joj konacno kazem da imam devojcicu...posto sam udata (muz zna, i ne smeta mu, iako je strejt), to je malo komplikovanije objasniti...drzite mi fige, prvi put sam se usrala, jer je mnogo volim i plasim se da ne reaguje odmah kako treba, i kako se nadam.....uh...ovo nisam pre iskusila:farewell:

Znači neeeeeeeeeeeeeeee verujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem - ladno sam imala temu šveci da kažem :pucaodsmeha:

Ko je upoznao znaće zašto mi smešno :lol:

Toliko je glupo što sam imala tremu da sam i zaboravila na to niti se sećam kako je reagovala.
meni nista nije jasno iz ovog posta iznad ^^ what happened? :nerd:

OT> nikad se više neću nikome autati. :elvis:
ušao sam u postgej fazu života i odbijam se ubuduće baviti autanjem. očekujem od ljudi da ili znaju unaprijed ili sami skuže, što im ne bi - ako imaju pola mozga - trebalo predstavljati problem.
Korisnikov avatar
By Hys.
Brate to je bilo pre 7 godina i ko što rekoh nemam predstavu šta se desilo sem da mi je smešno što sam imala ikakvu tremu :lol:

Mislim, ko što rekoh, znala je ona da sam bila biseksualna i pre toga, valjda sam imala tremu jer ...ne znam. Valjda jer sam tada prvi put bila u situaciji da imam baš baš vezu pored braka.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jedino je sira porodica ostala. sa kojom se vidjam jednom godinje, tako da nemam neku potrebu a ni volju da se zblizavam autovanjem, jer bi onda cimali vise od jednom godisnje da se vidimo, makar u pocetku, ili ne bi uopste - prevelik rizik, ne zelim da se slucajno zblizimo.
Korisnikov avatar
By gossip
kolega na poslu
tako sto cu da ga uvucem u neku prostoriju i spopadnem :lol:

I dunno...trenutno ne planiram nikome da out-ujem...ako se desi...desilo se :D
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
e pa pošto je jedna slatka fina devojčica jebem li joj mater psihopatsku napravila televiza preszente scenu na sred ulice u 3 jebenih ujutru i sve komšije znaju it's all up to them now.

sad kad pređem u ns onda možda bude bilo potrebe da još nekome kažem ALI DAĆE BOG PREĆI ĆE I ONA DA NAPRAVI NOVU SEZONU p r o v e r e n o rekao mi život oh why not i ovako si već prsla daj bar da bude zabavno LOL
Ne krijem svoju bisexualnost, svi koji su me pitali dobili su potvrdan odgovor sa osmehom na licu, a ja sama nekom (mislim na komšije itd.) da pričam o svojoj seksualnoj orijentaciji ne mogu, niti imam volju, niti snage da započinjem tu temu.
Bitno mi je da zna onaj ko treba da zna, mislim na članove porodice i društvo. Mama nekad kaže da me u potpunosti razume, nekad kaže da bisexualnost ne postoji a nekad da se ne slaže sa tim da volim i devojke, dok ćale i brat misle da se šalim. Eto... lude li familije...
Počela sam pre otprilike godinu dana da se družim sa jednim mnogo kul dečkom.
I stvarno naš odnos napreduje, a ja mu još nisam rekla da sam gej. Ne znam što, on je totalno ok po tom pitanju.:misli:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Obozavam kada sam u drustvu u kojem se ne pretpostavlja da je neko strejt. Onda nemam ni sta da planiram da li cu se kome autovati.

Nije sad da i ovako nesto mnogo planiram. :glupan:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2565963#p2565963]hippo... napisao:[/url]Počela sam pre otprilike godinu dana da se družim sa jednim mnogo kul dečkom.
I stvarno naš odnos napreduje, a ja mu još nisam rekla da sam gej. Ne znam što, on je totalno ok po tom pitanju.:misli:
nije mi jasno kako se iskreno može družiti s nekime godinu dana a da se ne izrazi vlastiti seksualni identitet.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!