Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Status, stepen outa, Vasi planovi i programi...

100% out
30
18%
delimicno out
113
66%
100% in the closet, ali ne zadugo
4
2%
100% in the closet
24
14%
Korisnikov avatar
By vivaldi
Meni je bilo jezivo dok sam bila u opciji 4... mislila sam da cu da eksplodiram. kad je postalo nepodnosljivo rekla sam najboljoj drugarici
Korisnikov avatar
By ::fy::
delimično sam out. Za mene znaju najbolji prijatelji i prijateljice i oba roditelja....

*Ne bi bilo loše da ova tema ponovo postane aktivna
Korisnikov avatar
By iJazz
Originally posted by tramp
pa sta ja znam, kad sam rekla 100% out mislila sam da sam rekla svima kojima je trebalo (sa kojima uopste nesto pricam) i da se uopste ne krijem od nepoznatih osoba osim ako ne izgledaju skloni nasilju (sto je po meni zdrav razum a ne prikrivanje)
Ovo tačno opisuje moje 100% out.
By Çâðê_DUP
delimicno u govnima ....
Korisnikov avatar
By jukie
Izgleda da sam glasao na ovoj temi jer vidim rezultate a ne predloge i "glasaj"?
By Tea
99,99% out

jos samo cale ne zna, ali svakako nemamo nikakav kontakt vec par godina...i super! :cigareta:
Korisnikov avatar
By Escobar
ja nisam out, druzim se iskljucivo sa str8 bajama... :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Delimicno out.
Neko zna, neko ne...
Matorci spadaju u grupaciju koja ne zna, ali mi ne zivimo zajedno, tako da mi je svejedno.
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by unic0rn
U klozetu za duze vreme :sarana:

takodje ali sa zeljom da jednoga dana budem 100% van "klozeta" :)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
100% out! (ako ne racunam par roditelja, ne mojih naravno...ne moraju oni bas da znaju)
Korisnikov avatar
By Luba
Delimicno out.
Malo zahebano, u porodici niko ne zna.
Znaju neki prijatelji.
Outovanje je i kada izadjes u javnost kao TV/CD, zar ne. Niko te i ne pita da li si TG.
Korisnikov avatar
By Paki
Svi meni bitniji ljudi (porodica uža, prijatelji bliski i neki dalji...) znaju. Ostali (potencijalno cela država) bi mogli uskoro da saznaju... :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
roditelji ne znaju... okolina...uglavnom zna, ko god je pitao i oni za koje sam mislila da je vazno da znaju...i neki sa kojima sam samo eto slucajno razgovarala...par slucajnih prolaznika...hehehe..medjutim, ja sam bi pa moje ponasanje cesto nevine posmatrace zabunjuje...
Korisnikov avatar
By coka
recimo delimicno. Znaju svi str8 prijatelji,brat,sestra,mama i jos neki koje ni ne poznajem, glasine se brzo sire...
Ne nameravam da kazem caletu a ni ostalima u koje spada sira rodbina mada mozda jednog dana...
Korisnikov avatar
By donquijote
Za mene znaju moji roditelji, moji bliski prijatelji i jedna koleginica s posla koja mi je i dobra drugarica još sa studija. Siguran sam da mnogi iz mog okruženja pretpostavljaju da sam gay, jer je u mom slučaju to manje-više očigledno, možda ne baš na prvi pogled, ali već na drugi ili treći :eureka: Planiram da se outujem još jednoj koleginici s posla jer je žena fenomenalna:pare: Baš me gotivi kao i ja nju, a vrlo je open-minded (nije iz Srbije) tako da sam siguran da će razumeti:trep:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Prijatelji znaju.
Nekoliko kolega zna.
Komshiluk MORA da zna jer su sve chuli htela ja ili ne :)
Roditelji i baba (hvala bogu pa ne chuje najbolje) ne znaju.

Delimichno sam autovana.

U poslednjih par meseci nemam zelju da se autujem bilo kome, nekako mi je to ranije bilo potrebno, da nekome blebecem koliko sam zaljubljena, srecna, puna planova. Proshle su me te mladalachke bolesti a vala su mi ostali i neki oziljci :(
Korisnikov avatar
By mmiki
100% u klozetu ( :lol: ), nekada mi to strasno smeta, pomislim kako bi lepo bilo kad bi se vrata ormara, u kom se nalazim, bar malo otskrinula, da i mene uhvati malo svetlosti. Nekada mi je potpuno svejedno... Tesko je biti u mojim godinama (vecina vas je te godine prosla pa zna), ali sta mogu, da kukam necu (nema svrhe). Da se nekom outujem, sada zaista nemam kome. Sigurno je da ce vremenom doci ljudi kojima cu podeliti ceo svoj zivot, do tada closed 100%.
By tennis maniac
100% in closet,mada znaju moj drug i drugarica,imao sam neki kontakt sa nekim deckom na moru u vidu konverzacije(kasnije saznao da nije gej),tako da sebe smatram da sam jos u ormanu
Korisnikov avatar
By Marvin
Znaju svi.
Sem roditelja.
(dodushe, ti "novi svi" ne znaju da ja znam da znaju)
Eto... proculo se... ja umalo umro nisam, al' ono- prezivi covek.
I nish' mi ne fali (svi koji volimo mene-me zivimo u nadi da ce tako i ostati :fige: ).

Tako da... savet- ako ikada shvatite da znaju ama bash svi oko vas- nemojte da umirete.
Korisnikov avatar
By bigirl
Svi sa kojima se družim znaju. Znaju i njihovi roditelji.

E sad... Što se moje familije tiče... Mislim da sam počela da planiram da objavim to mami jednom prilikom. Ustvari, svaki put kad sam nešto vesela (ili pijana) pomislim da odem kod nje i kažem "e mama... sviđaju mi se i devojke...". Poznajući moju mamu, odgovor bi bio "daaa... paa?".

- pa ništa
- misliš da ja to nisam znala?
- paaaaa...
- ajde ajde... znam da si bila sa tom, tom i tom, i da si sad sa tom...
- <mutava>
- dođi 'vamo... cmok...

I onda bi se plačipička (tj. Ja) rasplakala...

Čudna je moja mama...
Korisnikov avatar
By Paki
Pa u čemu je onda problem? Što do sad nisi rekla mami?
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Paki
Svi meni bitniji ljudi (porodica uža, prijatelji bliski i neki dalji...) znaju. Ostali (potencijalno cela država) bi mogli uskoro da saznaju... :)
A pošto ispod Paki piše ime i prezime, svi koji koriste google su do sada saznali...:andjelak:
Korisnikov avatar
By Paki
Oni koji koriste google mogu pod pretpostavkom da ih eto baš interesuje da moje ime i prezime nađu online... :) ... Zaista mi nije problem... A poslednja rečenica iz tog mog posta se ne odnosi na potencijale google-search-a... :)
Korisnikov avatar
By Galadriel
100% in the closet. nadam se da ce tako i ostati. sestra mi je jednom videla da sam na gs, al' nije me nista pitala:alikako::nerd:
Korisnikov avatar
By jenny
delimicno sam out...samo sto mislim da me vecina tih ljudi koji znaju ne uzimaju bas za ozbiljno...mada sam i sama doprinela tome...tako da sta znam za sad je ok,pa videcemo...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Paki
Pa u čemu je onda problem? Što do sad nisi rekla mami?
Zato što nemam potrebu za tim.
Zato što tu postoji još gomila sitnica...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!