Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by mishicavo macheNije mi frka da im kazem,odregovali bi oni skroz ql..ali opet i ja sam covek sa dushom,tako da necu da im ubijem zelju i mastu kako ce jednog dana napraviti veliiiiiiiku svadbu za cerku:D nek zive u iluziji:zastava:
dakle kako naslov teme kazhe da li se bojite OUTovanja porodici i ako da zashto?
Originally posted by ForeverYoungOh he is so right... A ko ne bi poželeo tako slatko dupence?
I naravno moj tzv otac ... da vi "moje dupe želite za sebe..."
Originally posted by ForeverYoungSamo jedno..N.E.D.A.J.S.E. the end:klap:
Više nemam razloga za strah jer sada znaju i otac i majka (majka je sinoć saznala).
Gomila predrasuda, osuda, omalovažavanja, pretnji samo su mi dali još veću snagu da jednom za uvek isteram to do kraja.
Koliko su sebični i samoživo pokazuje činjenica da ih sada hvata paranoja ko sve za mene zna, pa su čak počeli i da prave spisak ljudi za koje su navodno primetili da se u poslednjih 6 meseci drugačije ponašaju jer znaju za mene![]()
I naravno moj tzv otac misli da smo mi (homoseksualci) neka vrsta sekte i da vi "moje dupe želite za sebe i sve me više uvlačite u taj svet"![]()
Originally posted by Dušan MaljkovićHvala na podršci, nadam se da me za sada neće izbaciti iz kuće. Moj cilj i jeste da što pre napustim ovu kuću, ali to nije moguće pre nego što završim fax (u sledećih godinu dana) - ne bih mogao da plaćam studije i da živim samostalno.
...ako ti je potreban neki vid podrške -- od psihološke pa do safe house-a, slobodno se javi... Tu sam za tebe...
Originally posted by ForeverYoungJa cu da te primim,i onako zivim sama:tamoamo:Originally posted by Dušan MaljkovićHvala na podršci, nadam se da me za sada neće izbaciti iz kuće. Moj cilj i jeste da što pre napustim ovu kuću, ali to nije moguće pre nego što završim fax (u sledećih godinu dana) - ne bih mogao da plaćam studije i da živim samostalno.
...ako ti je potreban neki vid podrške -- od psihološke pa do safe house-a, slobodno se javi... Tu sam za tebe...
Videću kako će se situacija odvijati narednih dana....
Pozdrav
Originally posted by ForeverYoung
I naravno moj tzv otac misli da smo mi (homoseksualci) neka vrsta sekte i da vi "moje dupe želite za sebe i sve me više uvlačite u taj svet"![]()
Originally posted by Andre87vec ranije odgovorio
Ma znala je keva kad sam isprashio nekoliko frajera iz kuce...ostavio im ratne rane:P..pogresno me procenili...
Ali jos uvek porice u fazonu ti si uvek bila srednjeg roda...da...da...
Dosta toga izgubio... kad si na ivici...trudim se da ne ugrozavam svojim opredeljenjem druge...tezim tome da pakovanje odrazava sadrzaj...da znaju na cemu su...
Originally posted by Andre87go boy, go!
.iako ih(porodicu) to boli,ne mogu da im prepustim svoj zivot...
Originally posted by RACABGMogu samo da kazem:"Divni roditelji..."
ako imate potrebu da podelite sa roditeljima podelite kakvi god na kraju se pomire sa saznanjem
kod mene se desilo slucajno los trenutak glup komentar i jos gluplji odgovor na taj komentar
nisam previshe razmisljao o tome da li im treba reci ili ne rekao sam nisu pravili problem podrzali su me i sve je super
nece vas izbaciti iz kuce u to budite sigurni pokusace da vas promene jos je najbolja solucija da vas povedu do psihijatra pa ce im on reci sta ima
u prilog tome dodajem svoje iskustvo ,
decko mi je dobio poziv za vojsku cvrsto smo resili da nece da ide to jes da je glupo da se razdvajamo godinu dana i naravno keva priskace u pomoc odvodi nas kod psihijatra u domu zdravlja u kome radi vec 25 godina znaci kolega i ladno krece pricu ovo je moj sin ovo je njegov decko vojska tralalalal.... psihijatar odushevljen pomaze nam, decko je oslobodjen sluzenja vojske. prokomentarisao je kevi da me je savrseno vaspitala kada sam jednu tako veliku stvar podelio sa roditeljima
a moja majka cesto kaze da se svoje dete najvishe voli pa makar ono bilo kurva peder .....ubica, svoje se meso ne jede
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!