Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By tomborn
buraz mi je vidio na lap topu da imam dva de?ka kako se šmrc mrc......nadam se da to nije povezao sa mnom.... uf

rekao sam da je to za potrebe seminara :) ..da sam skidao neke stranice i slike sa neta, za fakultet!... nisam znao u tom trenutku šta bi slagao i izabrao sam najgore mogu?e rješenje!

no ili se pravi ili zaista ne misli da je njegov mali braco pederko(JA)

:kralj:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Denial u porodici, uvek dobrodosao. A da se izlajem pred nepoznatima, bivalo je, samo mi vremenom vec postaje svejedno. Nedavno sam se tako napio da sam nasiroko komentarisao nekog tipa s devojkom za koju sam mislio da je neko drugi, bilo je mracno, glasna muzika itd. Sta je ona pomislila ne znam.

Najbolja situacija je bila u nekoj teretani, nekog smo cekali, a devojka mog prijatelja se dere s vrata: "Sta je, paris malo oci, a, a??"
Naravno potrudio sam se da se brzo izgubim.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Mr Dee
Originally posted by fencysmurf
sms1: Fency, cujem da ti je doleteo decko. Kako nam je lepotica? Zamolio me Jova da ti javim da je zurka pomerena za 6 kod mene. Jelena...

sms2: Fency je sada na drugom broju telefona, ali cu mu preneti poruku Mama Fency

tim recima !
:smeh: :smeh: :smeh:

Hocu i ja takvu najcool mamu! :)
Loooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllll!!!!!

Pa ovo je odlichno! :D
Da li se vi ljutite kad vas neko drugi slucajno outuje?
Ma, mene su uglavnom outovali drugi, tako da sam bio poshtedjen tih "neprijatnosti". Mislim da 99% mog drushtva zna shta sam.
Pre neki dan, jedan moj poznanik je rekao jednoj devojci da ako "hocjesh da ga muvash, bolje nemoj, jer on nije u tom 'fazonu' ". :drama:

Bolje da ne pricham kako je taj poznanik saznao. Nije mene blam mojih tendencija, naprotiv. Vecj mi neverovatno ide na pichkin zhivac kad se neki skot napravi pametnim i izigra moje poverenje u pillow-talku.

:burnbitchburn: !
Korisnikov avatar
By boazic
Meni jednom dosla najbolja drugarica u goste, pa eto mi pricamo bla bla bla bla... i ja ni nisam primetio kad mi je uzela mobilni pa pocela da mi cita poruke. (telefon pun poruka od mog ex-a). Kad je procitala prvu sa ovakvim pogledom :shok2: me upita STA JE OVO?
A ja onako kao da mi je smesno :smiling: nista, nista samo sam se zezao sa nekom devojkom, pa mi je ona pisala kao da je muskarac a ja njoj kao da sam ja zensko:zid: (jao kolika providljiva laz...)
100% da mi nije poverovala, otad mi nije nista spomenula :nokti:

Kolika sam ja budala.... :lood: :lood: :lood: :lood:
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Svako ko hoda po gradu sa mnom može vidjet kako gledam lepa dupenca, a nekad i sami mladi?i :slinavko: :krava: :kosach: :meduza: :sunce:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!