Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By inflicts
Autovacu se tek kada nadjem nekog vrednog toga. ... Do tada, zivim svoj frustrirajuci zivot.

to je i moj problem ,moja frustracija... a kad procitam ovde kakva sve iskustva ste imali budem jos neodlucniji i u svakom "prijatelju" vidim ili tracaru ili osobu koja bi to iskoristila na neki nacin. usamljenost ubija..
Autovacu se tek kada nadjem nekog vrednog toga... Do tada, zivim svoj frustrirajuci zivot.

to je i moj problem ,moja frustracija... kad procitam sva vasa iskustva budem jos neodlucniji i u svakom "prijatelju" vidim tracaru ili osobu koja bi to na neki nacin iskoristila(mozda i zato sto sam se zbog neiskrenog odnosa udaljio od svih i povukao u sebe ). usamljenost ubija.. :cupakosu:
dokle god se budem trebao pribojavat reakcija na out, neću se outat...samo eventualno :-)...gay frendovima, ali to onda nije out ...ili kako !? ...što se "oni" (str8-eri) ne outaju !? ...jer se to kao podrazumjeva...a gdje se onda mi ostali podrazumjevamo , a jooooj ...Slika
By hiddentrack
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2356206#p2356206]inflicts napisao:[/url]Autovacu se tek kada nadjem nekog vrednog toga. ... Do tada, zivim svoj frustrirajuci zivot.

to je i moj problem ,moja frustracija... a kad procitam ovde kakva sve iskustva ste imali budem jos neodlucniji i u svakom "prijatelju" vidim ili tracaru ili osobu koja bi to iskoristila na neki nacin. usamljenost ubija..
Potpisujem svaku riječ
By Kragi
^
citaj ovo
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2264433#p2264433]Popeye napisao:[/url]
pa meni se uvijek cinilo da se treba prvenstveno outati zbog sebe, a ne zbog bilo koga drugog, pa i voljene osobe.
to cekanje na ljubav mi se cini kao klimava pozicije, s vise strana.
prvo, odgovornost za svoj coming out delegiras na tudja pleca. drugo, sta ako ta velika ljubav ne dodje, jel to znaci ormar zauvijek. trece, u trenucima zaljubljenosti znamo postupati iracionalno, pa je pitanje koliko je zaljubljena iracionalnost kao gorivo za coming out konstruktivna stvar.
cetvrto i potpuno osobno, meni se uopce ne bi svidjalo ako bi se moj decko isao zbog mene outati ljudima, em bih se osjecao iskoristeno m bi mi on pao u ocima. :shrug:

ont na hys. obnovljamo temu pitanje:

Iskreno, onda kada su mi rekli da se stidim sebe. Stavio sam prst na celo - a taj osecaj je ispod mojih 'principa'. :)
... Premda nikada nisam bio paranoja.
Nije mi problem ako je neko neautovan dok to nije moja partnerka. Nije istina da je lako sakrivati jako bitan deo svog zivota. U Srbiji je takav mentalitet da ljudi zabijaju nos u tudje zivote pa cak i ako ne zelis da se autujes, ti ponekad nemas kud. Ili lazes ili muljas ili izbegavas neke situacije. Ali ni to ne funcionise uvek. Npr najave ti se kolege sa posla - ne, upadnu nenajavljeni u stan - gde partner da ode, u orman da se sakrije? Prosto i zavisi gde radis. Ne mozes u svakom poslu da se autujes, npr. ako radis u skoli to moze biti veliki problem - pre svega zbog ucenika. Od mangupa ti zivot moze biti u opasnosti. I sve to me veoma nervira!!! U jednu ruku zelis da postujes svoje principe a u drugu moras da pazis svoj zivot. Nije uvek lako ni kada si autovan ni kada nisi. Ne znam sta je lakse. Mislim da je lakse ljudima koji se autuju bez obzira na sve a i onima koji to ne zele, ali nemaju problem sa tim i mogu bez problema da muljaju. Ja nisam nijedna od tih. Jesam autovana tu gde zivim - jer tu nije problem - ali kad sam u Srbiji je druga stvar. Najvise zbog okruzenja moje devojke (zbog njenog posla). I ne mozes uvek da se odbranis a ne pristajem na laganje. NIKAD ne bih za nju mogla da izgovorim da mi je samo drugarica. U drugu ruku ne mogu uvek da kazem da mi je devojka pa takve situacije izbegavam. U svatove odavno ne idem. Ali ni to nije uvek jednostavno, jer se nekad desi neka situacija koju ne mozes da izbegnes. Tad uglavnom stanem na stranu i glumim namcora, pa mi niko od njih ni ne prilazi, jer vide da cu da ugrizem :rei:
Nije okej da drugi otvoreno "hvale" svoje veze i brakove a mi o istom tom "moramo" da cutimo. Ni onaj crnac nazad u autonbusu nije bio srecan sto mora da sedi tamo. Da se nije borio i dan danas bi tamo sedeo. Ne pristajem na neke stvari i trazim kompromise, da zastitim i sebe i devojku. Opet nije uvek lako. Nervira me uzasno ta homofobija u Srbiji, nisam ovde u EU navikla na to. Barem ovde mozemo opusteno da zivimo i jednog skorijeg dana cemo ovde imati svoju buducnost pa ce nam biti lakse. Ali mi je zao ljudi koji nemaju tu opciju.
Puno napisah ali je to jedna od tema koja je aktuelna, evo bas u ovom momentu...
:zastava:
By space_oddity
Nije okej da drugi otvoreno "hvale" svoje veze i brakove a mi o istom tom "moramo" da cutimo.
Nije okej, ali time što ćeš ti odbiti da ćutiš, pružaš maleni doprinos rešenju cele situacije. Ti zaista ne moraš da ćutiš.

Ja lično ne ćutim. Iako sad imam dečka (devojka sam), ne glumim da sam strejt jer bi tako možda bilo lakše, nego biti aut kao biseksualna osoba.

Tačno je da postoje zamršene situacije u kojima nije jednostavno reći i postupiti kao potpuno aut osoba, ali teško da postoji situacija u kojoj čovek ZAISTA mora da bude potpuno klozetiran.
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2467364#p2467364]space_oddity napisao:[/url]
Nije okej da drugi otvoreno "hvale" svoje veze i brakove a mi o istom tom "moramo" da cutimo.
Nije okej, ali time što ćeš ti odbiti da ćutiš, pružaš maleni doprinos rešenju cele situacije. Ti zaista ne moraš da ćutiš.
Ja ni ne cutim ali da li mi je dozvoljeno da tim necutanjem automatski ugrozavam zivot moje partnerke?
By space_oddity
Ne znam vašu situaciju, te ne mogu da dam komentar na nju ili odgovor na tvoje pitanje. Pišem u opštem slučaju.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2467370#p2467370]TheCurseofBlondie napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2467364#p2467364]space_oddity napisao:[/url]
Ja ni ne cutim ali da li mi je dozvoljeno da tim necutanjem automatski ugrozavam zivot moje partnerke?
iz edju cutanja i ugrozavanja partnerkinog zivota je provalija koja se moze ispuniti najraznolikijim modelima ponasanja.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
secam se da je jako uticala i da je bilo sranje. a onda sam pustio vodu :sunce:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2467394#p2467394]Orlando the Lady napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2467370#p2467370]TheCurseofBlondie napisao:[/url]
iz edju cutanja i ugrozavanja partnerkinog zivota je provalija koja se moze ispuniti najraznolikijim modelima ponasanja.
Jeste ali sta ako ni ne zelim da lazem?
By Summertime
utiče

zlobna rodbina je nešto nanjušila (nema devojku i ne izlazi mnogo/uopšte, a i ovako je sav čudan) i ne prestaje sa podlim komentarima i dvosmislenim pitanjima.
pošto se ja ne cimam oni kreću sa ruganjem.
i tako prođe skoro svaki ručak, slava i sl.

opcija jedan: mrze me.
druga opcija: samo žele da "priznam" pa se služe svakavim sredstvima.

u svakom slučaju: loše!
By space_oddity
Što im ne odbrusiš nešto? Ne moraš da im se autuješ ako se ne osećaš tako, ali što ne odgovriš nešto odsečno i nadrkano? Ili počneš njih nazad da prozivaš za neke druge stvari?
By Summertime
zato što je takva reakcija isto što i autovanje!
a u slučaju da to ne shvate kao autovanje, doživeće to kao bezobrazluk. u svakom slučaju ću najebati.
najbolje je da ćutim i trpim, ali izgleda da je za to neophodan ventil: ovaj sajt, neki prijatelji koji znaju da sam gej i još bolje gej prijatelji koji znaju za mene.
Korisnikov avatar
By acid drop
Vrati im istom merom. Jebeš takvu rodbinu.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Bešenje ja izašlo iz mode. Ja sam pre za samoraznesivanje bombom na nekom porodičnom okupljanju. To je više u duhu tradicije.
Korisnikov avatar
By rados85
Moj zivot je moja stvar
To sta ja radim u svoja cetri zida treba samo da interesuje mene i osobu sa kojom sam...
Nisam ni razmisljao o autovanju jer ne polazem nikom racune za svoj zivot i sta u njemu radim
A ionako ne volim da mi raznorazni ceprkaju po zivotu...:-) Ovako mi je super
a do kad ce tako biti...videcemo....:-)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!