Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Jeste li out na Facebooku?

1. jesam
42
29%
2. nisam
84
58%
3. 100% facebook free
19
13%
Korisnikov avatar
By Elena
Da ... i na FB i van njega. Ne vidim dovoljno jak razlog koji bi me naterao da sa 40 godina glumim nesto sto nisam :trustme:
By Kragi
Još uvek ne piše ali i dalje podržavam paradu i branim pedere i tako to. providno je :D

a inace su mi super oni profil u kojima takodje ništa ne piše a slike u albumima komentarišu samo muškarci i to u fazonu 'sexy', 'hot' i tako to :smeh:
Korisnikov avatar
By HPLC
Nisam.

Prvo želim svojima da saopštim, pa onda celom sajbersvetu :)
Korisnikov avatar
By acid drop
sve je laaako kad si aut
svako odijelo dobro ti stoji
Korisnikov avatar
By Torry
jok...i mislim da necu

zasto bi se nekog tamo, bliznjeg i daljeg, ticalo s kim ja spavam
By alexandermagic
Na mom profilu je jasno naznačeno Relationship Status: In a Relationship with i njegovo ime i prezime.

Na što bi ličilo da krijem onog s kim dijelim život? Tkome to eventualno smeta, ima problem, ja ne. :kafa:
By Kragi
Originally posted by Torry

jok...i mislim da necu

zasto bi se nekog tamo, bliznjeg i daljeg, ticalo s kim ja spavam
Vidis, za mene kao pedera je uzasno omalovazavajuce da neko moju, pa i svoju, sexualnu orijentaciju svodi na puko deljenje kreveta sa osobom istog pola.
Da li si out ili ne me ne zanima, jer je samo tvoja stvar ali ono sto je, donekle, uvredljivo za celu homo populaciju je povrsan nacin na koji nas neko naš dozivljava.
Korisnikov avatar
By Blady
Nisam, na fejsu sam verena
Korisnikov avatar
By Fantasy
jesam odgovarala ja na ovo? mmmm jesam....nisam...ne znam...mrzi me da listam...u svakom slucaju nisam out na fb,trenutno mi to nije od nekog znacaja...pa ko shvatio ok,ko nije i ne mora...e tako :tumble:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Elena

Da ... i na FB i van njega. Ne vidim dovoljno jak razlog koji bi me naterao da sa 40 godina glumim nesto sto nisam :trustme:
40 godina? :radosnice:
:welcome:

ONT:

Toliko sam out na Fb da mi stalno stizu poruke, evo pre par dana je bila nesto ovako:

- Otkud ti sada da si gay, u srednjoj si bila str8? :wtf:

Da napomenem, da je to sve sa laznih profila, oni mogu da komentarisu OTKUD TO, ali nemaju muda da to bude sa imenom i prezimenom, nego se sluze slikama sisatih klinki koje skinu sa neta. :odrasti:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by haemoglobin87
Originally posted by Zwezdica
Originally posted by Black Lady

Pa onako... verena sam za hemija...
A da, pa to je novi modni krik, peder i lezbejka koji su vereni na fb i jos imaju zajednicke slike na kojima se ljube, to je in.. Nikako da budem in.. :lol:
da se razumemo, mi smo u statusu 'veren' iz potpuno drugih razloga koji tebe ne zanimaju

ont: jesam
Ako nas ne zanimaju, tj. javnost, zasto ste onda vereni ili "vereni"?
Pa ja te i nemam na Fb, tako da... :neznam: Sam si izneo tu chinjenicu ovde.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
rekoh da ne zanima tebe u smislu da polemises o tome da li je to pomodarstvo ili sta god drugo
nisam je ja izneo vec Blady
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!