- 12 Jul 2014, 16:15
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2646596#p2646596]Mage napisao:[/url]Joj zvonki sto me nerviras sto si tako glup. Meni je zaista fascinantno da neki ljudi ovde uopste i pokusavaju da ti objasne koliko su ti stavovi i logika zastareli i primitivni. Tvoja objasnjenja zasto se neko ponasa kako se ponasa su na nivou 14-godisnje tinejdzerke.Evo vidis mene nije briga sto se ti nerviras zbog mog teksta,uopste me to ne dotice,moji stavovi su moji stavovi,to sto nekome izgledaju primitivni i zastareli to je njegov problem ne moj,ne znam da li se odnosilo na mene ovo kada ti neko kaze da u necemu gresis....ili na njuskala,enivej mozda njuskala nije ni briga sada sta vi pricate ili nije ga briga sto vi kazete da on nije u pravu,kao sto mene nije briga da li vi mene vidite kao devojcicu od 14 godina ili kornjacicu na osunacnom kamenu
Tvoje objasnjenje za sve su ljubora, zavist, frustracija... Meni te je bas zao ako nisi sposoban da vidis dalje od tako jadnih i primitivnih mehanizama odbrane. Nekad kada ti neko kaze da gresis u necemu, to ne cini zato sto je ljubomoran na tebe ili zato sto nema zivot. Nekad je u PRAVU.