- 18 Dec 2010, 22:49
Originally posted by Effectiveshta studirash?
Utice dosta .
Rekla sam prvo mami sa 15 godina , onda sestri sa 18 godina i tati sa 21 godinu . Outovala sam se samo porodici.
Sestra mi je isto bi/gay pa je tesko podnela sto sam ja gay 100% .
Mama je rekla da joj je zao sto cu imati problema u zivotu zbog toga i sto cu biti nesrecna.Bila je u pravu ..
Tata je jedini ok reagovao jer ima gay prijatelje i razume me , samo me je zamolio da mu ne pricam sa kime sam u vezi itd ..
Zamolili su me roditelji za diskreciju , zivimo u malom gradu , da ne govorim prijateljima , da ne govorim nikome jer je kako mama kaze "nasa kuca gay leglo" . Sestra se outovala svojim prijateljima i njoj je lakse .
Glupo mi je i da zamislim da nekome od sestrinih prijatelja sada sa 25 godina kazem da sam gay .
Pokusala sam jednom ..
I to je uticalo na moj zivot da nemam prijatelje jer niko nece da bude prijatelj sa nekim ko ne prica nista o sebi itd .. Povukla sam se u ucenje , fax i to da imam samo kolege , ne prijatelje ..
Ali tuzna sam iznutra . Da se vratim u proslost , rekla bih sa 19/20 godina nekim prijateljima sa kojima sam se druzila tada . Ali odlucila sam da ih odbacim od sebe i napravim se u drustvu da sam nezainteresovana za muskarce i smotana po tom pitanju .. Glumila sam tokom srednje skole a sada mi je muka od svega ..