Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

pa to,lakse je mrzeti nego sesti razmisliti,razumeti itd,i ovde mi psotovi zvuce kao da je to tipa on je laksi put izabrao ozenio se i sada vara zenu sa klincima,ma vazi sto je njemu lako...
Korisnikov avatar
By dharmox
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2646215#p2646215]Zvonki napisao:[/url].. i meni je uzasno kada cujem da je neko ozenjen i da se okolo prca sa klincima i svojoj zeni i deci glumi tatu,porazavajuce je nazalost,relano ne mislim da je njemu sve to zajebancija jer ovo sto vi pisete nije nista u poredjenju kako se on oseca u sebi kada pogleda svoju zenu u oci,ali eto to je taj pritisak drustva i jedan od dokaza da zivimo u trulom drustvu.
Isto bi bilo i da je u braku s muškarcem i jebava usput šta stigne...
Korisnikov avatar
By 2kune
živim za dan kada će osjećaj pripadnosti lgbt...žnj zajednici nadvladati osjećaj pripadnosti srpskoj zajednici na dan sjećanja na genocid u Srebrenici... :grouphug:
Korisnikov avatar
By antibiotic
odnosno kada ce pripadnost lgbt zajednici na dan prajda znaciti pripadnost srpskoj zajednici na dan secanja zrtava u srebrenici... emm... dobro, ne bas prajd na dan secanja, ali tako nesto.

kada /ako se to bude dogodilo onda cete vi iz hrvatske zajednice biti na potezu da se secate zrtava jasenovca i oluje.
Meni, na stranu Mageov bezobrzluk i proganjanje mene po forumu, najviše smeta - glupost.

Ispada da je važnije kritikovati nekoga ko ima alternativni stil života nego ojačati zajednicu i napraviti neke mehanizme pomoći.

Nekada smo na ovom forumu bili pristojni i politički korektni da, kada se nikako ne slažemo sa nečijim provatnim životom, to ostavimo onom drugom kao njegovo pravo da u svom životu bude suveren. Politički korektna formulacija je bila "ja to nikada ne bih radio", ali je podrazumevala pravo onom drugom da radi.

Sloboda pojedinca je ograničena samo slobodom drugog pojedinca. I tu je granica. Pravilno postavljeno je - ako jedan partner vara, onda ne sme da se buni ako i drugi to radi.

U međuvremenu je nadvladala estrada koja se poziva na visoka moralna načela, pa se nakupila gomila dušebrižnika.

Palanka duboko u nama... Mislim da bi Dušan Maljković to najbolje objasnio, samo što ni njega nešto ne vidim na forumu...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pazi, njuskalo, nas generalno zabole za TVOJ zivot, moz ti da radis sta hoces, nama si ti kao osoba potpuno nebitan, nama je vazno da pokazemo da zajednica nece vise da trpi govna i da ih konacno osudjuje. ti radi sta hoces, al ne ocekuj od zajednice koja napreduje da te podrzava kao sto je ranije radila.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Licemerstvo i sistematsko laganje svih ljudi koji bi ti trebali biti najbliži u životu je postala alternativa?
Da sam juče umro, ne bih znao. :nesiguran:
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
A kad smo mi to dozvolili sebi da guramo nos u tuđe živote?! Jel to na forumu osnovana neka pederska moralna policija?! Nisam obavešten...
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja svoj nos gurnuo nigde nisam. Moj nos se bavio svojim poslom dok mu neko nije krenuo da prinosi govna.
@AT: pa on sam iznosi privatne detalje svog života na forumu. ali nije dobio reakciju kakvu je priželjkivao. ^^

ne može biti tabloidnije od njuškala, pa ti bi u tome trebao znati uživati.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Meni je taj vaš moralno osuđujući ton malo degutantan... i malo me podseća na ono što nama čini većina!
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2646483#p2646483]AbortiraniTerorista napisao:[/url]Meni je taj vaš moralno osuđujući ton malo degutantan... i malo me podseća na ono što nama čini većina!
nemam namjeru dopustiti da moj moralni kompas indirektno određuje homofobna većina.
to što neki, recimo, kršćanski fundamentalist o meni kao pederu donosi moralni sud koji nije pozitivan nikako me ne spriječava imati vlastite moralne sudove o čemu god želim, uključujući i homofobe i autohomofobe i šugerdedije.
odbijam biti određen većinom i sve promatrati na taj način. kao ravnopravan član društva moralno ću suditi kome god hoću, imam jednako pravo na to kao svatko drugi.
u svakom slučaju, ne vidim ama baš ništa degutantno u tome da moralno osudim ono što smatram pogrešnim. ja se definitivno ne borim za bilo čije pravo da kupuje ljude i plaća odnose, kao niti za ničije pravo da laže i vara. pa bio to "član" "zajednice" ili ne.
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2646483#p2646483]AbortiraniTerorista napisao:[/url]Meni je taj vaš moralno osuđujući ton malo degutantan... i malo me podseća na ono što nama čini većina!
Ne znam šta podrazumevaš pod moralnim osuđivanjem, ali koliko ja shvatam ovaj topic, jedina poruka koju Njuškalo dobija jeste "nećemo te kao deo svoje zajednice", što je sasvim legitimna i politički vrlo korisna odluka.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2646498#p2646498]Srklet napisao:[/url]
nemam namjeru dopustiti da moj moralni kompas indirektno određuje homofobna većina.
to što neki, recimo, kršćanski fundamentalist o meni kao pederu donosi moralni sud koji nije pozitivan nikako me ne spriječava imati vlastite moralne sudove o čemu god želim, uključujući i homofobe i autohomofobe i šugerdedije.
odbijam biti određen većinom i sve promatrati na taj način. kao ravnopravan član društva moralno ću suditi kome god hoću, imam jednako pravo na to kao svatko drugi.
u svakom slučaju, ne vidim ama baš ništa degutantno u tome da moralno osudim ono što smatram pogrešnim. ja se definitivno ne borim za bilo čije pravo da kupuje ljude i plaća odnose, kao niti za ničije pravo da laže i vara. pa bio to "član" "zajednice" ili ne.
Nešto me podsetilo ovo na ovaj klip.

http://youtu.be/Q1qndga6SNU?t=4m40s" target="_blank

Samo da se zameni pritisak normi za rodno izražavanje sa pritiskom kako se treba uređivati ljubavno-seksualni odnos između dve osobe.

A i može se preneti da se definiše razlika između ljudi in RL koji su jednodimenzionalni i interesantne ličnosti.
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2646498#p2646498]Srklet napisao:[/url]
:up:
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Nisam znao da imate mandat da primate i izbacujete iz zajednice... baš fino!

Ok, nisam znao da su takva pravila igre... Zato molim kada neko bude osuđivao homoseksualce jer smatraju to moralno neprihvatljivim, molim da ućutite, jer oni na to imaju pravo!

I kada neko osuđuje Srkleta jer je nedojebana i frustrirana debela tetka koju niko neće da jebe te vreme provodi kenjajući po forumima, molim da ućutite jer oni na to imaju pravo!
Srklet kenja pa kenja i to se ne moze zaustaviti,realno ljudi koji mi izigravaju moraliste po forumima i misle da se svi sa njima slazu su ljudi koji smai sebe lazu i tese,takvi ljudi su veoma usamljeni i verovatno enmaju nikoga u relanom zivotu da ih saslusa jer su verovatno oterali druge od sebe sa svojom paladin pravodm,sto se tice njuskala ne znam gde je izjavio svoj privatni zivot tj opisao ga i da jeste nije me briga,njegova stvar,a likovi poput mage srkleta ahne takvih ljudi ima i na drugim forumima i ne razumem sto se cimate oko njihovih tekstova,to je samo text nista vise,nece oni nista promeniti piskarajuci po forumu ali neka ih neka se deca igraju
Joj zvonki sto me nerviras sto si tako glup. Meni je zaista fascinantno da neki ljudi ovde uopste i pokusavaju da ti objasne koliko su ti stavovi i logika zastareli i primitivni. Tvoja objasnjenja zasto se neko ponasa kako se ponasa su na nivou 14-godisnje tinejdzerke.

Tvoje objasnjenje za sve su ljubora, zavist, frustracija... Meni te je bas zao ako nisi sposoban da vidis dalje od tako jadnih i primitivnih mehanizama odbrane. Nekad kada ti neko kaze da gresis u necemu, to ne cini zato sto je ljubomoran na tebe ili zato sto nema zivot. Nekad je u PRAVU.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa mage ne mozes da razumes zvenkija, tebi proces razmisljanja nije smor
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja se pitam da li se ikada iko barem malo požalio kada su Popaju govorili da je zla, debela, isfrustriana tetka, koju niko neće da jebe. :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2646591#p2646591]AbortiraniTerorista napisao:[/url]

I kada neko osuđuje Srkleta jer je nedojebana i frustrirana debela tetka koju niko neće da jebe te vreme provodi kenjajući po forumima, molim da ućutite jer oni na to imaju pravo!
naravno. zar je itko tvrdio da se to ne smije? ^^
s time da nema razloga da se ušuti. svatko može to napisati i jednako tako očekivati reakciju, koje će možda biti a možda ne. ;)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!