Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Jeste li out na Facebooku?

1. jesam
42
29%
2. nisam
84
58%
3. 100% facebook free
19
13%
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by Loni

Jednom sam bio u dilemi da stavim da sam zainteresovan za oba pola jer sam to primetio kod moje udate sestre i još nekih strejtaša.

Jednog sam pitao. Kako to da ti stoji INTERESTED IN MEN?
On mi je odgovorio - Pa da ali dole sam označio FRIENDSHIP i još 3 stavke.

Dakle to pitanje na fejsu u stvari nije ono što mi mislimo da jeste.
Seksualna orijentacija je samo kad staviš INTERESTED IN RELATIONSHIP ispod označenog pola.
U suprotnom ništa ne znači jer samo hoćeš druženje.
Tnx, Loni, didn't know!

Originally posted by Popeye

cilj je afirmirati ravnopravnost. za koju, nazalost, i mnogi pederi i lezbijke nisu spremni. a cini mi se katastrofalnim nastupati sam iz pozicije manje vrijednosti i pozicije moljakanja. odnosno, prihvatiti mjesto (mišju rupu) na koje te je smjestila heteroseksualna vecina.

ili, da povucem paralelu, bjelačka većina. pa promjena se dogodila zato što je rosa parks sjela na "pogresno" mjesto, jer je osjetila da je jednaka bijelcima koji su to inace sjedili. ista stvar s vjencanjem. ako mogu heteroseksualci, trebamo moci i mi. i nema tu rasprave. po cemu bi oni imali neko pravo, a mi ne?
:hail:

@ swanheart: Gde samo nalaziš te tvoje avatare? Mislim, ja se palim na muške grudi, ali ove ženske grudi sa tvojih avatara su mi ... :bale:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Popeye

Dakle imaš osjećaj manje vrijednosti zbog toga što si gej? :nesiguran:
E što volim kad tako lepo protumačiš moj post... Ma volim i ja tebe :kiss:
Korisnikov avatar
By Srklet
Priznaj da imas problem, to je pola puta do izljecenja. :D
Korisnikov avatar
By mOwbid
jesam.,.,tj nista ne krijem.,., ali ne verujem da svi znaju...
Korisnikov avatar
By blueberry
Htedoh da budem dok sam imao Fejs ali nisam imao muda :zoran52:
Korisnikov avatar
By blueberry
Ono kao profil tipa "cam drk sad odmah?" i "neko za sex sada u mojo gajbi"?
Pa lepo :jerry:
To i jeste out...waaaay too out :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Kako pederisanje preko pseudonima moze biti out, zaboga?

ot: ne stavljam do znanja ali malih signala je dovoljno da svako s 2 grama mozga skonta, sto je super :leviathan:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by blueberry

Ono kao profil tipa "cam drk sad odmah?" i "neko za sex sada u mojo gajbi"?
Pa lepo :jerry:
To i jeste out...waaaay too out :)
ko o cemu...

jedan za familiju, komsiluk i prijatelje
drugi samo za prijatelje i mirna morava
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Jesam, ali pod forumskim imenom.

No, nisam ni hteo da odgovorim na ovu temu, već da zakukam kako me fb nešto zajebava.
Korisnikov avatar
By Paki
Popajiću, imaš li FB profil? :)
Korisnikov avatar
By Srklet
napisah vec nekoliko puta u topicu da ga nemam.
Korisnikov avatar
By Mars
Meni ga dušmani otvorili.

Jedno godinu dana pre Stan Marshu u epizodi "You have 0 Friends"...
By loreenche
Nisam, ali se premisljam da switchujem sa Interested in: Women u ovo drugo :)

Al ono, citajte izmedju redova: U Avataru maltene lizem drugaricin srednji prst, Muzicki ukus i filmovi, znaci... GAY GAY GAY :) :gay:
Ima jos dooosta toga :D

:carica:

:pivce:
Korisnikov avatar
By lazarus
Nisam out, ali mi je drugar (koji je strejt) skrenuo paznju da na mom profilu ima sve vise pedera. Ja sam samo rekao JUPIII!
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa izgleda da jesam, s obzirom na to da sam u inbox-u zatekao sledeću poruku od tašte moga druga iz vojske i to pošto sam u dogovoru sa njim postavio jednu našu zajedničku fotku iz armije, ispod koje smo obojica razvili duhovitu diskusiju.

Evo šta mi gospođa tašta piše :

" 'ajde sto se ti hvalis doticnom fotkom,(to mogu i da razumem jer znam za tvoje seksualno opredeljenje,) ali budi bar ti razuman, kad moj zet to nije....
Vredjas osecanja moja i mog sina Milenka, a o mojoj cerki necu ni da govorim!!! Zasluzila je da ima pored sebe muskarca a ne budalu koja posle toliko godina provredenih sa nekim kao sto je Vesna, sada JAVNO ispoljava ono sto ni slutili nismo!!!! Tebi svaka cast, podrzavam prava razlicitih osoba, ali kad je brak moje cerke u pitanju, tu nemam dilemu.FB je javan, ovo je videla i sva moja rodbina sa kojom smo povezani na ovaj nacin i zato te molim da vise ne objavljujes ovakve slike sa Milanom. "

:drama:
Korisnikov avatar
By Dexter White
Nisam out na FBu... interested in stoji neispunjeno... Zasto? Duga prica... Ja sam dete veoma homofobicne porodice koja je vecinom prisutna na pomenutom sajtu...
Mada planiram da u narednih nekoliko dana razgovaram sa mojom porodicom i da konacno mogu da budem "out"... Naveo sam indirektno na moj skoriji coming out preko statusa, moze se ukapirati veoma lako ako se cita izmedju redova sto mi je i bila namera kako bih polako pripremio teren
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Zvanično nisam out na fejsu, ali svako ko je gej može provaliti, s obzirom na to koliko slika Lady Gage, Kylie Minogue, itd. imam, favorit TV shows: Desperate Housewives, omiljena knjiga "Avanture nevaljale devojčice", fan grupe Tila Tequila, Paris Hilton...
Opcija "interested in" mi je prazna, ne želim da stavim Woman, jer bih se užasno osećao, sebe bih javno poricao zbog jednog sajta, a ne mogu da stavim Man, jer je pola moje rodbine 24h dnevno na fejsu...
U svakom slučaju, ko ima malo mozga jasno mu je... Jednom me je dodao neki dečko i pitao me na chatu "je l' imaš dečka?"... Tol'ko o tome...
By fazza
Imam dva profila, jbg. Doduše, ne baš od samog početka. Prvo je bilo mešano, tako da su neki ljudi skontali, doduše samo se jedan raspitivao kod drugarice jesam li gay, a ja mu rekoh da je trebao da pita mene ako ga već zanima, i tako... Sad, već duže vreme, imam dva profila i tako će i ostati dok ne odlučim da se outujem.
By fazza
Da bre, znam da smo bili frendovi, i odjednom te više neemaaaaaa... :duh:
Korisnikov avatar
By horus.
deaktivirao profil prosle godine za vreme septembarskog ispitnog roka ( :giggle: ) i posle mi uopste nije bilo zanimljivo da se vracam... :neznam:

mozda jednog dana... :shrug:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
dva profila su zakon :fancyklap:

nije da se stidim same sebe ili kako to pojedinci shvataju, nego ne mora bas svako na svetu da zna ko sam i sta sam i sa kim spavam.

imam profil na kome su mi sve osobe gay i str8 osobe koje me podrzavaju, a na drugom su porodica i likovi iz srednje, osnovne, bivsi momci :dvaprsta: nisu svesni svoje nesvesti :lol:
By fazza
Originally posted by horus.

deaktivirao profil prosle godine za vreme septembarskog ispitnog roka ( :giggle: ) i posle mi uopste nije bilo zanimljivo da se vracam... :neznam:

mozda jednog dana... :shrug:
Prošle godine u septembru? Imao sam utisak kao da je bilo pre mesec dana. :)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!