- 10 Apr 2010, 18:31
@ swanheart: Gde samo nalaziš te tvoje avatare? Mislim, ja se palim na muške grudi, ali ove ženske grudi sa tvojih avatara su mi ...
Originally posted by LoniTnx, Loni, didn't know!
Jednom sam bio u dilemi da stavim da sam zainteresovan za oba pola jer sam to primetio kod moje udate sestre i još nekih strejtaša.
Jednog sam pitao. Kako to da ti stoji INTERESTED IN MEN?
On mi je odgovorio - Pa da ali dole sam označio FRIENDSHIP i još 3 stavke.
Dakle to pitanje na fejsu u stvari nije ono što mi mislimo da jeste.
Seksualna orijentacija je samo kad staviš INTERESTED IN RELATIONSHIP ispod označenog pola.
U suprotnom ništa ne znači jer samo hoćeš druženje.
Originally posted by Popeye
cilj je afirmirati ravnopravnost. za koju, nazalost, i mnogi pederi i lezbijke nisu spremni. a cini mi se katastrofalnim nastupati sam iz pozicije manje vrijednosti i pozicije moljakanja. odnosno, prihvatiti mjesto (mišju rupu) na koje te je smjestila heteroseksualna vecina.
ili, da povucem paralelu, bjelačka većina. pa promjena se dogodila zato što je rosa parks sjela na "pogresno" mjesto, jer je osjetila da je jednaka bijelcima koji su to inace sjedili. ista stvar s vjencanjem. ako mogu heteroseksualci, trebamo moci i mi. i nema tu rasprave. po cemu bi oni imali neko pravo, a mi ne?

@ swanheart: Gde samo nalaziš te tvoje avatare? Mislim, ja se palim na muške grudi, ali ove ženske grudi sa tvojih avatara su mi ...