Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Dear LucyDva predmeta na trecoj sa 10 svi polazu?
povelja o studentskim pravima :-D samo jedan profesor sa Pravnog mi pada na pamet :-D
Originally posted by AnhedoniePa znaju rekao sam im pre mesec dana... (brat i tata)
Originally posted by Que93Pa jel znaju?
Hahah... ja se ne bojim..![]()
Originally posted by Blond BratopA! hoće da upoznaju snajku!
Mama me gnjavi danima, sinoc me je opet ispitivala...rekla mi je, kroz salu-Evedentno je da ti imas neku cudan odnosa sa muskim polom, mogu da kazem i nikakav odnos...ajde vise priznaj mi. Reci mi u cemu je problem, ako ima problema.![]()
Ja-Valjda poznajes svoje dete.![]()
Eee zivote, sve je njima jasno.
Originally posted by emo_haos_Hocu i ja svasta ali ne moze.
Originally posted by Blond BratopA! hoće da upoznaju snajku!
Mama me gnjavi danima, sinoc me je opet ispitivala...rekla mi je, kroz salu-Evedentno je da ti imas neku cudan odnosa sa muskim polom, mogu da kazem i nikakav odnos...ajde vise priznaj mi. Reci mi u cemu je problem, ako ima problema.![]()
Ja-Valjda poznajes svoje dete.![]()
Eee zivote, sve je njima jasno.
![]()
Originally posted by Blond Brati tata bi, sine
Originally posted by emo_haos_Hocu i ja svasta ali ne moze.
opA! hoće da upoznaju snajku!![]()
![]()
Originally posted by mishicavo macheNe plašim se, ali ne osećam potrebu da porodici obelodanim svoju orijentaciju.
dakle kako naslov teme kazhe da li se bojite OUTovanja porodici i ako da zashto?
Originally posted by DanteDva meseca kasnije...
Originally posted by HPLCFantastično!
To bi izgledalo ovako:
Ja: Mama, tata... ja sam gej
M: ?
T: štaa?
Ja: volim dečake...
...
M: pa dobro... ja sam sumnjala da jesi...
T: ja sam se nadao da nisi...
...
M: nego, gde je on?
Ja: on?
M: pa da, on, tvoj dečko..
Ja: nemam ga već dugo
...
T: da li si ti siguran da si gej?
![]()
evo ga scenario za tu kratku dramu.
- Sine?
da?
- Aj mi donesi čašu vode...
Originally posted by Ash CrimsonIsti slučaj i kod mene, samo što ja imam samo sestru, i ona već zna.
Roditeljima da, a bratu i sestri ne. Roditelji su ekstremno homofobicni, tako da necu da se uopste upustam u to sa njima, jer znam da ne bi bili u stanju da iskorace za trenutak iz svoje caure i da sagledaju situaciju na neki drugi nacin osim "poremecaj, bolest, greh" (kontradiktorno, jer ako se razbolis nisi ti za to kriv, a ako nisi kriv, onda nije greh, ali... eto). Brat i sestra imaju neutralne stavove o tome, sestra ima neke gej prijatelje, tako da ako me ikada pitaju, reci cu im.
Originally posted by VikiVetarA da, rekao sam bratu i sestri u medjuvremenu, mislim da sam pomenuo to jednom u nekoj temi. Bili su u fazonu "Ma znali smo to jos odavno, dobro si se setio da nam kazes."
Originally posted by Ash CrimsonIsti slučaj i kod mene, samo što ja imam samo sestru, i ona već zna.
Roditeljima da, a bratu i sestri ne. Roditelji su ekstremno homofobicni, tako da necu da se uopste upustam u to sa njima, jer znam da ne bi bili u stanju da iskorace za trenutak iz svoje caure i da sagledaju situaciju na neki drugi nacin osim "poremecaj, bolest, greh" (kontradiktorno, jer ako se razbolis nisi ti za to kriv, a ako nisi kriv, onda nije greh, ali... eto). Brat i sestra imaju neutralne stavove o tome, sestra ima neke gej prijatelje, tako da ako me ikada pitaju, reci cu im.
Originally posted by Wight
Ne vidim poentu u namernom povredjivanju ljudi koji su ti sve u zivotu. A bol je u tom slucaju neminovnost. Naravno da me nije strah, pa davno sam pobedila sve svoje demone, jednostavno mislim da nema svrhe. Ako mi je ikada postavljeno direktno pitanje, dala sam i iskren odgovor, naravno samo ljudima za koje mislim da imaju "pravo" da to uopste pitaju, a nekima sam i sama rekla. Po osecaju, kako mi kada dodje. Ne mislim da cu s emisijom na radiju b92 bilo sta resiti. Jednostavno nisu svi ljudi u svakom trenutku ni spremni da cuju istinu.
Originally posted by HPLCAvvvv
Originally posted by HPLCDva meseca kasnije...
To bi izgledalo ovako:
Ja: Mama, tata... ja sam gej
M: ?
T: štaa?
Ja: volim dečake...
...
M: pa dobro... ja sam sumnjala da jesi...
T: ja sam se nadao da nisi...
...
M: nego, gde je on?
Ja: on?
M: pa da, on, tvoj dečko..
Ja: nemam ga već dugo
...
T: da li si ti siguran da si gej?
![]()
evo ga scenario za tu kratku dramu.
M: Šta fali Perinom sinu? Dečko te zove na piće?
Ja: Mama, naćiću sam dečka!
M: A šta se desilo sa onim finim mladićem sa romea?
Ja: Mama!
M: Ili je to bilu u Apartmanu? Pokušavam da ti nađem nekog, sarađuj!
Ja:![]()
M:![]()
T: Sine, a jesi li ti siguran da si gay?
Ja:![]()
M: Ne diraj mi sina! Pile mamino!![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!