Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da li se bojite OUTovanja porodici?

da
135
54%
ne
26
10%
vec sam out
89
36%
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
povelja o studentskim pravima :-D samo jedan profesor sa Pravnog mi pada na pamet :-D
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
hahaha! nas voljeni i u bolonji upokojeni smer :D al je zato profesor car ( istina, polozila sam ispit u jedan posle ponoci, al je car )
Korisnikov avatar
By bu
kevi se bojim da kazem..zato sto je zena u fazonu nista pre braka..znaci da zna za mene.prvo bi me se odrekla preko novina,zatim isekla na komadice..pa zapalila..i verovatno jos nesto usput uradila..tako da ono sto ne zna nece mene i nju u povrediti
Korisnikov avatar
By Delerium
I te kako se bojim. Mozda ne toliko same reakcije, koliko samog prihvatanja i zivljenja s tim... Ne bi to islo

:drama:
Korisnikov avatar
By Torry
pa nije da se sad nesto bojim ali znam da bih out-ovanjem stvorila nepotrebnu tenziju u odnosu

znam da bi to bilo sikaniranje, ignorisanje ili opet suprotno, price kako sam ih razocarala, kako ovo, ono

ne moze se to ignorisati, najlakse da odem ali nemam uslova da se osamostalim

nemam posao, nemam para, a i nemam emotivnu podrsku
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Kao i sve druge stvari koje su im tesko padale na prvu (poput tetovaze, pirsinga, dalekih putovanja, otkacene tehnologije, itd.) i to bi nekako svarili jer znaju da moraju. Tako da se ne bojim, ali znam da nikada ne bi apsolutno shvatili te da bi im to predstavljalo razocarenje i da bi se cijeli zivot pitali ,,U cemu smo mi pogrijesili?'', a to im za sad ne zelim. S obzirom da sam biseksualac, odlucicu se na taj korak u slucaju da ljubav mog zivota bude muskarac... I guess :cekam:
Korisnikov avatar
By Que93
Originally posted by Anhedonie
Originally posted by Que93

Hahah... ja se ne bojim.. :P
Pa jel znaju?
Pa znaju rekao sam im pre mesec dana... (brat i tata)
brat rekao {tvoja stvar}
tata kaze {bolest, ubicu svakog decka sa kojim budes bio}
mada..ja mislim da ce ga proci to vremenom... ustvari bas me zabole, sta on misli, necu ja ziveti sa njim jos dugoo :P
Korisnikov avatar
By Skituljko
Ne! Odbijam da zivim u lazima!
Odavno vec imam stav da je savrseno normalno i ok biti gej i da ako neko ima problem sa tim, treba da resava svoj problem! I nije mi problem da ispred citave familije kazem ko sam i sta sam, pretpostavljam da se nece mnogo ni iznenaditi. Mislim, ipak vec vise od pola decenije dolazim na rodjendane i pola porodicnih okupljanja sa istom devojkom, sa kojom btw i zivim, te i najglupaviji glupan moze da sabere 2+2 :) Uza porodica vec zna. Nije bilo prijatno u pocetku, ali nisam to ni ocekivala. Ali meni je porodica uvek bila moralni oslonac u zivotu i znala sam da ce sve doci na svoje mesto kad tad. Imam punu podrsku i prijatelja i porodice i mislim da najvise zahvaljujuci njima mogu da zivim slobodno (uslovno receno naravno) cak i u Srbiji!

Sad cekam samo da mama skupi dovoljno hrabrosti, pa da lepo to kazem naglas i ispred sire porodice. I bice kao i uvek: "Svakog cuda tri dana dosta"...
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Mama me gnjavi danima, sinoc me je opet ispitivala...rekla mi je, kroz salu-Evedentno je da ti imas neku cudan odnosa sa muskim polom, mogu da kazem i nikakav odnos...ajde vise priznaj mi. Reci mi u cemu je problem, ako ima problema. :crkla:
Ja-Valjda poznajes svoje dete. :D

Eee zivote, sve je njima jasno.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by Blond Brat

Mama me gnjavi danima, sinoc me je opet ispitivala...rekla mi je, kroz salu-Evedentno je da ti imas neku cudan odnosa sa muskim polom, mogu da kazem i nikakav odnos...ajde vise priznaj mi. Reci mi u cemu je problem, ako ima problema. :crkla:

opA! hoće da upoznaju snajku! :venchanje:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by emo_haos_
Originally posted by Blond Brat

opA! hoće da upoznaju snajku! :venchanje:
Hocu i ja svasta ali ne moze. :zev2:
Korisnikov avatar
By crni90
Originally posted by mishicavo mache

dakle kako naslov teme kazhe da li se bojite OUTovanja porodici i ako da zashto?
Ne plašim se, ali ne osećam potrebu da porodici obelodanim svoju orijentaciju.
Mislim da bi svi lepo prihvatili, osim sestre.
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Roditeljima da, a bratu i sestri ne. Roditelji su ekstremno homofobicni, tako da necu da se uopste upustam u to sa njima, jer znam da ne bi bili u stanju da iskorace za trenutak iz svoje caure i da sagledaju situaciju na neki drugi nacin osim "poremecaj, bolest, greh" (kontradiktorno, jer ako se razbolis nisi ti za to kriv, a ako nisi kriv, onda nije greh, ali... eto). Brat i sestra imaju neutralne stavove o tome, sestra ima neke gej prijatelje, tako da ako me ikada pitaju, reci cu im.
Korisnikov avatar
By HPLC
Originally posted by Dante
Originally posted by HPLC

To bi izgledalo ovako:

Ja: Mama, tata... ja sam gej
M: ?
T: štaa?
Ja: volim dečake...
...
M: pa dobro... ja sam sumnjala da jesi...
T: ja sam se nadao da nisi...
...
M: nego, gde je on?
Ja: on?
M: pa da, on, tvoj dečko..
Ja: nemam ga već dugo
...
T: da li si ti siguran da si gej?

:)

evo ga scenario za tu kratku dramu.
Fantastično!
- Sine?
da?
- Aj mi donesi čašu vode...
Dva meseca kasnije...

M: Šta fali Perinom sinu? Dečko te zove na piće?
Ja: Mama, naćiću sam dečka!
M: A šta se desilo sa onim finim mladićem sa romea?
Ja: Mama!
M: Ili je to bilu u Apartmanu? Pokušavam da ti nađem nekog, sarađuj!
Ja: :durenje:
M: :wtf:
T: Sine, a jesi li ti siguran da si gay?
Ja: :zid:
M: Ne diraj mi sina! Pile mamino! :radosnice:
Korisnikov avatar
By crni90
mene samo zanima ko je perin sin :D
Korisnikov avatar
By VikiVetar
Originally posted by Ash Crimson

Roditeljima da, a bratu i sestri ne. Roditelji su ekstremno homofobicni, tako da necu da se uopste upustam u to sa njima, jer znam da ne bi bili u stanju da iskorace za trenutak iz svoje caure i da sagledaju situaciju na neki drugi nacin osim "poremecaj, bolest, greh" (kontradiktorno, jer ako se razbolis nisi ti za to kriv, a ako nisi kriv, onda nije greh, ali... eto). Brat i sestra imaju neutralne stavove o tome, sestra ima neke gej prijatelje, tako da ako me ikada pitaju, reci cu im.
Isti slučaj i kod mene, samo što ja imam samo sestru, i ona već zna.
By milanobg
Ja ne znam kako moji do sad nisu skontali.
Imam 21 godinu a nikad nisam doveo devojku kuci.
Nisam feminiziran, ali sam u poslednje vreme cak namerno radio neke feminizirane stvari ne bi li ih pripremio, ali ne. Oni se izgleda i dalje prave ludi.
Mislim da bi me keva opasno napala da sazna, ona bas nije za pedere i zestoko smo se posvadjali u toku parade kada je rekla da bi ih sve pobila, eto jos jedne situacije za koju mi nije jasno kako nije skontala.

Uglavnom, mislim da bi moj otac, koji je jako dobar covek, bolje prihvatio od keve. Mukica je doziveo da ga je moja mama prevarila. Ali je nekako presao preko toga, ne vole se, al u fazonu - jeftinije im je da zive zajedno.

E sad me nesto zanima da li bi se vi pozvali na to, u slucaju da joj se autujem, na fazon, "pa sta hoces ti si prevarila caleta pa ti ja nisam nista rekao za to"?
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ja to ne bih uradio, jer u tom slučaju ispada da si nešto zgrešio (kao što je tvoja mama uradila kada je prevarila tvog oca), i to koristiš kao izgovor.
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Originally posted by VikiVetar
Originally posted by Ash Crimson

Isti slučaj i kod mene, samo što ja imam samo sestru, i ona već zna.
A da, rekao sam bratu i sestri u medjuvremenu, mislim da sam pomenuo to jednom u nekoj temi. Bili su u fazonu "Ma znali smo to jos odavno, dobro si se setio da nam kazes." :)
By tasa
Originally posted by Wight

Ne vidim poentu u namernom povredjivanju ljudi koji su ti sve u zivotu. A bol je u tom slucaju neminovnost. Naravno da me nije strah, pa davno sam pobedila sve svoje demone, jednostavno mislim da nema svrhe. Ako mi je ikada postavljeno direktno pitanje, dala sam i iskren odgovor, naravno samo ljudima za koje mislim da imaju "pravo" da to uopste pitaju, a nekima sam i sama rekla. Po osecaju, kako mi kada dodje. Ne mislim da cu s emisijom na radiju b92 bilo sta resiti. Jednostavno nisu svi ljudi u svakom trenutku ni spremni da cuju istinu.
:up:

Autovana sam ali moj odgovor u ovoj anketi je 1
i ispostavilo se kao i uvek da treba slusati samo i jedino intuiciju.
Tako bi i bilo da me nije autovala 'prijateljica'...
Epilog je sledeci: brat od tada ne prica samnom i nema nameru
da promeni misljenje, jedino sto vise ne sme fizicki da me napada
jer su roditelji stali na moju stranu iako ne prihvataju moj sexualni identitet.
Po njima to je nesto strasno i bolesno ali posto sam punoletna ne moze
niko da me natera da se 'lecim'. Ostajem njihovo dete ali mi nikada nece
uci u kucu niti zele da vide moju devojku niti dete koje sam im pomenula
da cu imati. Dakle, prednost autovanja je iskrenost koja sledi posle
ali pod uslovom da se imas kome autovati, u suprotnom sve to nema
ama bas nikakvog smisla. Niti ko koga moze i ima pravo menjati niti ocekivati nesto tome slicno a poznavajuci nas mentalitet autovanje je grozna utopija. :sigh:
Korisnikov avatar
By mOwbid

To bi izgledalo ovako:

Ja: Mama, tata... ja sam gej
M: ?
T: štaa?
Ja: volim dečake...
...
M: pa dobro... ja sam sumnjala da jesi...
T: ja sam se nadao da nisi...
...
M: nego, gde je on?
Ja: on?
M: pa da, on, tvoj dečko..
Ja: nemam ga već dugo
...
T: da li si ti siguran da si gej?

:)

evo ga scenario za tu kratku dramu.

Dva meseca kasnije...

M: Šta fali Perinom sinu? Dečko te zove na piće?
Ja: Mama, naćiću sam dečka!
M: A šta se desilo sa onim finim mladićem sa romea?
Ja: Mama!
M: Ili je to bilu u Apartmanu? Pokušavam da ti nađem nekog, sarađuj!
Ja: :durenje:
M: :wtf:
T: Sine, a jesi li ti siguran da si gay?
Ja: :zid:
M: Ne diraj mi sina! Pile mamino! :radosnice:
Avvvv :sweet:
By Glasnik
Kad sam došao na forum glasao sam pod 1. Sad bih to promenio na 3. kad bi moglo.

Najvažniji članovi porodice znaju, a za reakciju ostalih me iskreno boli uvo. Ako će s time biti ok, super, ako neće, baš me briga.

Autovanje je meni mnogo značilo i siguran sam da sam uradio pravu stvar rekavši roditeljima.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!