Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Li
Ja sam skoro priznala najboljem "str8" drugu i na kraju je ispalo da je on veci peder nego sto cu ja ikada biti lez... a kad samo pomislim kolika mi je frka bila. :hail2:
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Ja sam autovao neplanirano, najboljoj drugarici iz osnovne... Pre nego što sam joj se autovao, delovala mi je kao homofob, stalno je imala neke izjave "to je bolesno", "odvratno", itd...
Inače, zove ona mene da dođem do nje, i ja idem ka njenoj kući, i kako se približavam, odlučim, moram joj reći...
Ulazim i kažem joj da moram nešto jako ozbiljno da joj kažem, i to baš ozbiljno... I sednemo, i prvo ona meni nešto ispriča, taman dok se pripremim, i onda dođem ja na red..
I kažem joj "Ja sam gej", ona sam klimne glavom i kaže "dobro...", ja mislim u sebi, izgleda da nije čula dobro, pa joj ponovo kažem "ja sam gej", i ona opet samo klimne glavom... Ja u sebi umirem, i kažem joj "to znači da mi se sviđaju drugi momci", ona kaže "pa dobro"... Takvu rekciju uopšte nisam očekivao, bio sam šokiran... Odreagovala je k'o da sam joj rekao šta sam doručkovao... Ja je pitam za one njene izjave, a ona meni "ma ja nemam pojma, samo slušam šta drugi pričaju, ti si mi pravi drug..."
Kada sam došao kući baš sam se uplašio, bilo bi mi lakše da je odreagovala burnije...
Korisnikov avatar
By Torry
ja sam rekla drugarici, i bila je sokirana 2 minuta, cak je i propusila tad:njanjanja:
ali je sve super bilo
tadasnjem naj drugaru sam rekla posle 2-3 godine, i prvo njegovo pitanje je bilo,

sto mi nisi ranije rekla?
Korisnikov avatar
By Lady Achilles
Drugove nemam a u drugarice nemam poverenja.Sve nekom nesto moraju da kazu u poverenju tako da bi u roku od dva sata svi znali.
Korisnikov avatar
By Berserker
Ja sam se prvo autovao mom najboljem ortaku, a ne kako kliše kaže... :P

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
To što me je brat provalio ovog proleća neću računati, jer mu nisam rekao, već me je provalio.
On misli da je to bolest, nema neki h8 prema meni, ali mene boli dupe.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Out_1:

To je bilo sredinom maja 2009e.
Rešio sam da mu kažem, pa zaputih se u NS.
Poveo sam i Mačkodlaka (moto - ako ispadne loše, bar da neko vude kraj mene, pa i da ćuti, biće mi lakše).
Sedamo nas trojica u kafić, i posle pet minuta odvedem ortaka na neko tiše, mirnije mesto da mu saopštim.
Odlazimo iza katedrale, ja ga gledam u oči i pokušavam da mu kažem, ali me je toliki strah obuzeo da sam jedva govorio.
Nekako sam izbacio to "Pa, ja sam gej".
On ćuti nekoliko sekundi, a ja hoću da umrem. I onda kaže: "Ma dobro, šta si se usrao. Opušteno"
Meni je pao kamen sa srca.
U početku je govorio kako je to prolazna faza, ali više mi to ne spominje.
Njegova devojka je isto tako opuštena, upoznah je tokom avgusta.
Vide sam se s njim sad u nedelju, imao je priliku da upozna starsejlorku, i ima lepe utiske o njoj. :)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Out_2:

Desilo se u noćnoj smeni 30.11.2009.
Koleginica i ja dežurni. A ja sam baš nju markirao da joj kažem.
Počeo ja neku priču bzvz, ali posle 10 minuta sam presekao sa rečenicom:
"Pazi ja sam počeo razgovor samo da bih ti u nekom tenutku rekao da sam gej. Pa bolje odmah da kažem - ja sam gej."
Ona me je ozbiljno pogledala i rekla OK. Zapravo bila je zbunjena jer joj nisam delovao gej.
Ja sam joj to rekao oko 11 uveče. Mi do pola 3 nismo zatvarali usta.
Dosta me je pitala tipa roditeljstvo, kako je kod nas i tako dalje.
Čak je spomenula da zna gospodina M. Obradovića, na šta sam se sledio.
Naravno ,to je bila trenutna reakcija, jer je dodala da je čovek dijabola (a znamo i zašto - njemu je je majka muslimanka :eureka: )
Enivej, baš je lepo primila mene kao geja.

Nastavak naše priče je usledio koju nedelju kasnije, nekoliko sati nakon mog dolaska iz NSa 13og decembra. Rekla mi je da je u mom društvu opuštenija, ženstvenija. Takođe mi je priznala ne može da utuvi u glavu da sam gej (sve sa smehom), da mi je potajno snimala svaki moj gest, pokret, šta nosim... I odatle njeno čuđenje - otkud ja gej, jer nije snimila nikakav gest koji bi me odao.
Te druge noćne smene sam slučajno spomenuo da nosim alfa jaknu, a ona je nju snimila, obukla, i počela da pita "Pa kako? Pa pogledaj ša nosiš, pa ne kapiram" i naravno počela je ko luda da se smeje, a potom me i zagrlila.
A inače imam kolegu koji malo drami dok priča (kao avalonija naša), i njega su sve ribe snimile, još mi je i to mi je koleginica rekla
((čitaj između redova - dečko na pomolu i kresanje u noćnoj :zavera: :pucaodsmeha: )).
Po završetku te druge noćne, otišli smo kući. Do busa smo šetali ruku pod ruku. Novo divno prijateljstvo kuca na vrata. :)
Korisnikov avatar
By avalon
@F8LeSS...Uh dragi moj, pa ti ne razlikujes dramu od komedije :lizalica:
Korisnikov avatar
By Berserker
Ma kolega ima takav "pozorišni" govor, nije on drama queen, nego način na koji priča, pa mislim, pomalo ga odaje
TEATRALAN SPEECH, e to! :doh: O tome pričam :lol:

A tvoj jeste komedijski :lol: :mazi:
Korisnikov avatar
By h2o
Moj najbolji drug (str8, najveći homofob) je znao

Iako mu ja nikad nisam rekao

Rekao je on meni

I ne samo meni nego i mnogim drugima

Ali sam mu pokazao mnogo puta na mnogo načina da ga obožavam

A proveli smo godine zajedno

Iste godine rođeni, bili u istom odeljenju, sedeli u istoj klupi, otišli u isti grad na studiranje, čak upisali isti fakultet

Nikada ništa seksualno nije bilo među nama

Odavno ga nisam video
Korisnikov avatar
By bu
najbolja drugarica zna..i dve drugarice iz skole.
Korisnikov avatar
By Chutzpah
..Ja evo pre pola meseca izasla najboljoj ortakinji.. Godinu dana se borim da prihvatim u potpunosti nesto, cega sam bila svesna celog zivota.. I nisam uopste planirala da joj kazem.. Isle smo do Usca da kupujemo neke stvari, sedele u autobusu petnaestak minuta zbog guzve.. I dok smo onako cutale, bila sam slomljena jer nista ne zna, jer ne mogu nikome da kazem.. Iscenirala sam ceo nas razgovor u svojoj glavi.. Pricala joj i otvarala se, zamisljala njenu reakciju.. Odlucila da joj ne kazem, medjutim svo to skrivanje me je unistilo. Sele smo u kafic, narucile cheese cake.. Cutala sam.. Cutala je i ona.. A ona je zapravo jedna od ljudi sa kojima mogu satima da cutim i da mi ne bude neprijatno, jer apsolutno sve zna o meni.. Sve, osim te "sitnice".. Rekla sam.. "Moram nesto da ti kazem"i istog momenta sam zaplakala.. Strasno se zabrinula istog trenutka.. Narednih pola sata se u meni vodila teska borba da konacno kazem sve, da ne krijem od nje koja je bas sa mnom toliko prosla.. Pitam je "Ne mozes ni da predpostavis"..? (Zato sto su me jos u nasoj osnovnoj prozivali da sam lezbejka) A ona ce "Jel se drogiras?" :duh: Tu je sve preslo na smeh.. "Ne, ne drogiram se " :tamoamo: Nisam nikako mogla da izustim.. Te mi je ona predlozila da pocnem da pricam, pa ce ona iz price povezati.. Ja pocnem.. "Ako ti budem rekla samo jedno ime, sve ce ti biti jasno" (Ime devojke na koju su svi mislili da se lozim).. Nisam joj rekla.. Nastavila sam "Mozda je uticalo to sto nikada nisam imala oca.. Bila sam okruzena samo zenama ceo zivot, one su me odgajale.. A mozda je i u genima u hormonima".. Samo je rekla "shvatila sam".. Prekrila sam lice, i nastavila da placem.. Ne zato sto me je sramota od toga, vec.. Ni ja nisam sasvim prihvatila to, niti jos uvek bila spremna da bilo kome kazem.. A eto, rekla sam.. I bilo mi je u isto vreme mnogo lakse, kao i mnogo cudna cela situacija.. Da sam jednostavno morala to da izbacim na neki nacin.. Prihvatila je kako sam i ocekivala, sjajno.. Pricale smo pola sata o svemu.. Kako je sve pocelo, kako je doslo do toga.. Za sada i sama mislim da sam bi.. Ali vise nista nije sigurno..
Bitno mi je sto imam njenu apsolutnu podrsku,jaku podrsku.. Ne zanima je uopste sto sam gej, a meni se cini da imam duplo vece poverenje u nju posle svega.. Nastavile smo tamo gde smo stale.. Isti odnos.. Dovodi me do suza koliko se zahebavamo na moj racun.. Izasle smo iz Usca, a ja sam uzela pogresnu velicinu jakne.. Poludele smo, morale smo opet gore da zamenimo.. Samo je rekla "Mora da je na kasi bila zena" I pokidale smo se.. :dancing: Malo je reci da je obozavam .. Pre neki dan sam joj priznala za sve devojke na koje sam se lozila a koje zna.. Ma apsolutno je sve u najboljem redu.. Bas kako i treba da bude..
By Glasnik
Ja sam isto po klišeu rekao prvo svojoj najboljoj drugarici, ali mi ona više dođe kao sestra. Msm, nešto između, ne mogu da definišem.

I kad sam seo pored nje i rekao: ''Ja sam gej'' ona samo što nije zaplakala. Počela da muca, kako-zašto, jesi li siguran, da l' znaš šta te čeka, da li si siguran da želiš da kažeš svojima, bla bla...

I kad je tako počela reko' ovo neće da izađe na dobro, ali evo prošlo je više meseci od tada i malo je reći da je danas više volim nego ikad pre! Potpuno slobodno govorimo o tome, pita me sve što je interesuje, ne ustručava se uopše, šali se na taj račun, čak sam umro od smeha kad mi je večeras na Kališu rekla: ''A ti, ako budeš išao na neku gej žurkicu, ajde i mene povedi!''
:dancing: :D :dance:
I LOVE YOU G.
Korisnikov avatar
By Dina
Chutzpah i Glasnik - divne price :love: :love:

I ostale naravno, nego sam ova dva poslednja posta sad procitala, bas su mi ulepsali jutro... :)
Korisnikov avatar
By mitrandir
Ja sam se pre 5,6 godina autovao najboljoj drugarici. Ne da sam želeo, ali hteo sam da imam nekog s kim mogu da pričam. Razmišljao sam dugo kako i na koji način i na kraju sam joj jednostavno dao telefon da pročita neke poruke. Njena reakcijaje bila: "Pa, dobro. I?" Prihvtila je to sasvim kul, rekao bih da prilično voli pedere :D Prošlo je vreme, mi smo se malo odaljili, ali i dalje se viđamo. I dalje mislim da nisam pogrešio što sam joj se autovao.
By Glasnik
Originally posted by Dina

Chutzpah i Glasnik - divne price :love: :love:

I ostale naravno, nego sam ova dva poslednja posta sad procitala, bas su mi ulepsali jutro... :)
Divni ljudi. Koliko nekad (često) umeju da te nerviraju svojim glupostima, opet postoje ovakvi trenuci koji su fantastični i koji čine život lepim. :bouncy:
Korisnikov avatar
By luciferin91
uskoro nameravam da se outujem svojoj drugarici koja je upisala Bogoslovski fax :skola: Danas sam isprobavao teren i cini mi se da mogu da joj kazem uskoro. Ona mi je jako vazna :D Oboje smo lepak sa budale npr. :tornado:
Korisnikov avatar
By _miki_
Zar bogoslovski faks mogu da upisuju ZENE?
Eh!Hriscanstvo mora da je spalo na najnize grane kada je primorano na ovakve bolno-polne ustupke. :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By bothways
Moja komsinica je na bogoslovskom... neka istorija umetnosti ili tako nesto.

Valjda ne uce samo za popove tamo.
Korisnikov avatar
By luciferin91
Originally posted by _miki_

Zar bogoslovski faks mogu da upisuju ZENE?
Eh!Hriscanstvo mora da je spalo na najnize grane kada je primorano na ovakve bolno-polne ustupke. :evilgiggle:
upisuju, i to vec nekoliko godina unazad. :) Vrlo je gotivan unutra, sa tim shto unutra imaju i kapelu a u kapeli su bili znaci Obraza, ona L i omega .... :plasise: ...:ledeni:
Korisnikov avatar
By bu
ja sam nakon mesec dana cim sam zakoracila u ovaj svet rekla naj ortakinji..i ona me je na svu srecu prihvatila..bilo joj je cudno itd itd..al rekla je da joj ne smeta koje opredeljenje imam.jer od toga ne moze da zavisi prijateljstvo
Korisnikov avatar
By umetnik
Ja sam nedavno to rekao svojoj naj drugarici, za koju slobodno mogu da kazem da mi je i sestra, jer smo odrasli zajedno... Druzimo se, takoreci, od pelena... Poslednjih mesec dana sam resio da joj kazem, medjutim par puta sam bio na ivici da li da kazem ili ne, i nisam rekao... I pre desetak dana, kada me je decko ostavio, bilo mi je mnogo tesko, i stvarno nisam vise mogao da cutim... Trebao mi je neko sa kim mogu da pricam o tome... I rekao sam joj sve... Prvo je bio sok, pa pitanje: Cekaj, je l' me zezas?, a na kraju da je uz mene bez obzira na sve, i da to sto sam joj rekao nije nimalo promenilo njeno misljenje o meni. I tada sam joj sve ispricao. Od A do S... Sve sto se u mom zivotu desavalo, svi usponi i padovi, gde je ona bila na ivici suza kad je cula kroz sta sam sve sam prolazio, i pitala me zasto joj ranije nisam rekao... Sve u svemu, sada imamo jos bolji odnos nego ranije, i kada sam joj to rekao, mogu vam reci da mi je bilo mnogo lakse. Kao da mi je veliki teret pao sa srca. I na kraju mi je rekla: Sad kad bi mi rekao "Ma zezao sam te", pa tacno bi bio mrtav covek... Ja mnogo volim moje Majce! :dancing: :friends: :hug:
Korisnikov avatar
By bu
ja sad imam problm sa drugaricom kojom se druzim dvanest godina..zna za mene..al neke stvari razume neke ne..i jednostavno ne podrzavva me onako kako ja zelim..zesce smo zakacile jer ja vise se ne osecam svoja kada sam u str8 drustvu..i to sam joj rekla..i kad sam je zamolila da veceras izadje sa mnom..samo da vidi sta sam i ko sam sad..ona nece..kao znas da sam protiv toga bla bla..nikad necu moci da odem na takvo mesto itd..sta raditi sa njom?kontam da koliko god zeli da me prihvati ne moze..
Korisnikov avatar
By (Hilbert)
Rekao sam to prvo najboljem drugu, a onda i dvojici bliskih drugova.
Nisam ocekivao neku losu reakciju, ali ni tako dobru. Najgore je reagovala
jedna drugarica, koja je rekla - razocarao si me, mislila sam da si jebac,
a ti ga primas. Postala je veoma hladna prema meni od tada, a ja nemam neku
zelju da je sad tu nesto cimam da me razume.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by (Hilbert)

Rekao sam to prvo najboljem drugu, a onda i dvojici bliskih drugova.
Nisam ocekivao neku losu reakciju, ali ni tako dobru. Najgore je reagovala
jedna drugarica, koja je rekla - razocarao si me, mislila sam da si jebac,
a ti ga primas. Postala je veoma hladna prema meni od tada, a ja nemam neku
zelju da je sad tu nesto cimam da me razume.
sto joj nisi rekao: i ja sam mislio da si ti jebacica a ti samo rasiris noge i mislis na torbice
Korisnikov avatar
By ultraviolet
najmanji mi je problem bio da sa njima razgovaram.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
pa, sa vama, glavo :]
one dve guske, ti, one moje dve guske..
zapravo, pričala sam vam ja svašta godinama, al' me niste ozbiljno shvatali
:lol:
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Ja sam sledio klise i to rekao prvo najboljoj drugarici. A bliske drugove nemam. jbg...
Korisnikov avatar
By SnakeCharmer
Mene bi najbolja drugarica verovatno posle out-ovanja gadjala telefonom, daljinskim, casom, pikslom, stolicom, stolom, foteljom i klavirom respektivno (projektili bi zavisili od mesta gde se nalazimo) a zatim me gepekovala i odvezla u Kosutnjak na informativni razgovor....
Militantni homofob jbg :sekirica:

Tako da mi se jos ne zuri da joj kazem, dovoljno mi je sto sam rekao naj ortaku koji je stvarno to lepo prihvatio :superheroj:
Korisnikov avatar
By lacky
Pa najboljeg druga nemam(ali se nadam da cu uskoro da upoznam neke gej prijatelje, i sigurno ce mi biti mnogo laksa da imam sa nekim da popricam, ali za sada ne znam ni jednu gej osobu, nazalost :( ... ) a sto se drugarica tice imam ih dosta...ali sam izabrao dve koje su bas najbolje, i vec sam trebao da im kazem....ali sve nekako odugovlacim, ali mislim da ce dobro to da prihvate....nadam se da cu sad za vikend da idem da se vidmo i taman da im kazem :) ....
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Ja sam rekao jos jednoj drugarici sinoc. Reakcija je bila bas pozitivna, ali ja zbog necega ne osecam ni zadovoljstvo, ni olaksanje... Ne osecam nista zapravo, a cini mi se da bi trebalo. Ne znam.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!