Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ::fy::
Koliko ste out i kakve su reakcije vaših roditelja:

1) godište

2) pol

3) rod

4) seksualna orijentacija (homo, bi, hetero..)

5) identifikujem se kao (gej, lezbejka, ...)

6) obrazovanje

7) status (student, zaposlen, nezaposlen,...)

8) živim sa (roditeljima, partnerom/icom,...)

9) religija vaših roditelja (ako nisu religiozni, onda napišite ateisti)

10) zavisite li od roditelja

11) da li mislite da je važno da roditelji znaju za Vašu seksualnu orijentaciju i/ili rodni/polni identitet?

12) šta osećate ili ste osećali pri pomisli na prvi coming out u porodici? (strah, sram, bol, nesigurnost, zadovoljstvo, sigurnost, samopouzdanje, odlučnost - može i više od jednog odgovora)

13) da li su Vaši roditelji upoznati s Vašom seksualnom orijentacijom i/ili rodnim/polnim identitetom?

14) koliko vremena je prošlo od kad ste postali svesni svoje seksualne orijentacije i/ili rodnog/polnog identiteta do kad ste razgovarali sa članovima porodice o tome?

15) kako su članovi porodice saznali za Vašu seksualnu orijentaciju i/ili rodni/polni identitet?

16) kojom osobom u porodici ste prvo razgovarali o Vašoj seksualnoj orijentaciji i/ili rodnom/polnom identitetu (prvi coming out u porodici)?

17) kakva je bila prva reakcija roditelja? (nisam out, negativna, delimično negativna, pozitivna, delimično pozitivna)

18) koje su reakcija/stavovi najviše dominirali u reakciji roditelja na saznanje o Vašoj seksualnoj orijentaciji i/ili rodnom/polnom identitetu (pri coming out-u)?

19) da li ste zbog Vaše seksualne orijentacije i/ili rodnog/polnog identiteta bili prisiljeni napustiti dom?

20) da li je Vaš odnos s nekim/om od članova/ica porodice trajno prekinut zbog saznanja o Vašem rodnom/polnom identitetu i/ili seksualnoj orijentaciji?

21) kakve je dugoročne posledice imao coming out u porodici na Vaš odnos s roditeljima? (pogoršao se naš odnos, poboljšao se naš odnos, naš odnos se nije promenio)

22) ako niste još razgovarali s roditeljima o Vašoj seksualnoj orijentaciji i/ili rodnom/polnom identitetu, zašto niste?

23) da li s Vašom porodicom razgovarate o Vašem načinu života?

24) Da li su Vaši roditelji samoinicijativno pitali detaljnije o Vašem načinu života?

25) Da li Vas vaši roditelji ograničavaju u izražavanju Vašeg rodnog/polnog identiteta?

26) Mislite li da biste se lakše nosili s diskriminacijom na poslu, u školi, na fakultetu itd. da imate podršku porodice?

27) Da li ste (ili ste bili) u vezi s osobom istog pola?

28) Koje sve osobe znaju da ste (ili ste bili) u vezi s osobom istog pola ?

29) Da li bi želeli da Vaši roditelji upoznaju Vašeg/u partnera/ku?

30) Po Vašem mišljenju, koliko su (i da li su) Vaši roditelji upoznati s LGBTIQ tematikom?
Korisnikov avatar
By ::fy::
Evo i mojih odgovora:

1) 1984
2) muški
3) muški
4) homoseksualna
5) gej
6) srednja škola
7) student
8) živim sa partnerom
9) ateisti su
10) delimično zavisim od roditelja
11) važno je
12) strah, sram, bol, ali i odlučnost
13) jesu
14) uh, više od 5 godina
15) ja sam im rekao
16) sa majkom
17) izrazito negativna
18) mislili su da je to faza, krivili su društvo u kojem se krećem, smatrali su to nenormalnim, doživeo sam prijetnje i zastrašivanje,pokazali su razočaranost u mene i nerazumevanje,
19) nisam
20) nije
21) posle više od godinu dana od saznanja, odnos sa roditeljima se poboljšao
22) znaju za mene
23) samo kada oni pitaju
24) ponekada pitaju nešto
25) delimično me ograničavaju, tj nisam u potpunosti slobodan pred njima
26) da
27) da
28) otac, majka, brat, drugarica
29) već ga znaju
30) nisu
Korisnikov avatar
By Hys.
) godište
1980

2) pol
zenski

3) rod
genderqueer

4) seksualna orijentacija (homo, bi, hetero..)
bi

5) identifikujem se kao (gej, lezbejka, ...)
pansekShual :smeh:

6) obrazovanje

raznoliko

7) status (student, zaposlen, nezaposlen,...)
in BitwiN dzabs et d Moument

8) živim sa (roditeljima, partnerom/icom,...)
partnerima, ali ne simultano :giggle:

9) religija vaših roditelja (ako nisu religiozni, onda napišite ateisti)
spiritual, iliti od svega pomalo

10) zavisite li od roditelja
ne :D

11) da li mislite da je važno da roditelji znaju za Vašu seksualnu orijentaciju i/ili rodni/polni identitet?
aham

12) šta osećate ili ste osećali pri pomisli na prvi coming out u porodici? (strah, sram, bol, nesigurnost, zadovoljstvo, sigurnost, samopouzdanje, odlučnost - može i više od jednog odgovora)
zadovoljstvo i slobodu

13) da li su Vaši roditelji upoznati s Vašom seksualnom orijentacijom i/ili rodnim/polnim identitetom?
da :)

14) koliko vremena je prošlo od kad ste postali svesni svoje seksualne orijentacije i/ili rodnog/polnog identiteta do kad ste razgovarali sa članovima porodice o tome?
hmmmmmm.....valjda 4 godine...ali nije mi bilo bitno jer su me prevashodno muskarci interesovali za te 4 godine

15) kako su članovi porodice saznali za Vašu seksualnu orijentaciju i/ili rodni/polni identitet?
ja im rekla :P

16) kojom osobom u porodici ste prvo razgovarali o Vašoj seksualnoj orijentaciji i/ili rodnom/polnom identitetu (prvi coming out u porodici)?
oba:)

17) kakva je bila prva reakcija roditelja? (nisam out, negativna, delimično negativna, pozitivna, delimično pozitivna)
sasvim okej

18) koje su reakcija/stavovi najviše dominirali u reakciji roditelja na saznanje o Vašoj seksualnoj orijentaciji i/ili rodnom/polnom identitetu (pri coming out-u)?
"nismo iznenadjeni"

19) da li ste zbog Vaše seksualne orijentacije i/ili rodnog/polnog identiteta bili prisiljeni napustiti dom?
daleko bilo...

20) da li je Vaš odnos s nekim/om od članova/ica porodice trajno prekinut zbog saznanja o Vašem rodnom/polnom identitetu i/ili seksualnoj orijentaciji?
ne

21) kakve je dugoročne posledice imao coming out u porodici na Vaš odnos s roditeljima? (pogoršao se naš odnos, poboljšao se naš odnos, naš odnos se nije promenio)
mislim poboljsao, moja familija voli razlicitosti:)

22) ako niste još razgovarali s roditeljima o Vašoj seksualnoj orijentaciji i/ili rodnom/polnom identitetu, zašto niste?
/

23) da li s Vašom porodicom razgovarate o Vašem načinu života?
o da.

24) Da li su Vaši roditelji samoinicijativno pitali detaljnije o Vašem načinu života?
jesu

25) Da li Vas vaši roditelji ograničavaju u izražavanju Vašeg rodnog/polnog identiteta?
ne

26) Mislite li da biste se lakše nosili s diskriminacijom na poslu, u školi, na fakultetu itd. da imate podršku porodice?
/

27) Da li ste (ili ste bili) u vezi s osobom istog pola?
mhm

svi prijatelji i porodica

29) Da li bi želeli da Vaši roditelji upoznaju Vašeg/u partnera/ku?
pa upoznali su je :nerd:

30) Po Vašem mišljenju, koliko su (i da li su) Vaši roditelji upoznati s LGBTIQ tematikom?
sasvim solidno
:snob:
Korisnikov avatar
By Egon
obozhavam kvizove ... ali nisam merodavan po ovom pitanju al ajde ...

Originally posted by ForeverYoung
Koliko ste out i kakve su reakcije vaših roditelja:

1) godište - 1980

2) pol - muski

3) rod - muski

4) seksualna orijentacija (homo, bi, hetero..) - bi

5) identifikujem se kao (gej, lezbejka, ...) - straight

6) obrazovanje - student

7) status (student, zaposlen, nezaposlen,...) - zaposlen

8) živim sa (roditeljima, partnerom/icom,...) - roditeljem

9) religija vaših roditelja (ako nisu religiozni, onda napišite ateisti) - pravoslavna

10) zavisite li od roditelja - ne

11) da li mislite da je važno da roditelji znaju za Vašu seksualnu orijentaciju i/ili rodni/polni identitet? - ne

12) šta osećate ili ste osećali pri pomisli na prvi coming out u porodici? (strah, sram, bol, nesigurnost, zadovoljstvo, sigurnost, samopouzdanje, odlučnost - može i više od jednog odgovora) - nisam outovan

13) da li su Vaši roditelji upoznati s Vašom seksualnom orijentacijom i/ili rodnim/polnim identitetom? - ne

14) koliko vremena je prošlo od kad ste postali svesni svoje seksualne orijentacije i/ili rodnog/polnog identiteta do kad ste razgovarali sa članovima porodice o tome? - /

15) kako su članovi porodice saznali za Vašu seksualnu orijentaciju i/ili rodni/polni identitet? - /

- sestra od tetke

17) kakva je bila prva reakcija roditelja? (nisam out, negativna, delimično negativna, pozitivna, delimično pozitivna) - pozitivna

18) koje su reakcija/stavovi najviše dominirali u reakciji roditelja na saznanje o Vašoj seksualnoj orijentaciji i/ili rodnom/polnom identitetu (pri coming out-u)? - /

19) da li ste zbog Vaše seksualne orijentacije i/ili rodnog/polnog identiteta bili prisiljeni napustiti dom? - /

- /

21) kakve je dugoročne posledice imao coming out u porodici na Vaš odnos s roditeljima? (pogoršao se naš odnos, poboljšao se naš odnos, naš odnos se nije promenio)- /

22) ako niste još razgovarali s roditeljima o Vašoj seksualnoj orijentaciji i/ili rodnom/polnom identitetu, zašto niste? - zato sto mislim da nije vazno ... ili ... zato sto sexualni/rodni identitet meni nije vazan stoga zasto bi ibo i drugima

23) da li s Vašom porodicom razgovarate o Vašem načinu života? - ne

24) Da li su Vaši roditelji samoinicijativno pitali detaljnije o Vašem načinu života? - jesu, ali ga krijem kao zmija noge ( ili to bese zhaba?)

25) Da li Vas vaši roditelji ograničavaju u izražavanju Vašeg rodnog/polnog identiteta? - ne, nikako

26) Mislite li da biste se lakše nosili s diskriminacijom na poslu, u školi, na fakultetu itd. da imate podršku porodice? - naravno.

27) Da li ste (ili ste bili) u vezi s osobom istog pola? - da

- uzhi krug prijatelja

29) Da li bi želeli da Vaši roditelji upoznaju Vašeg/u partnera/ku? - /

30) Po Vašem mišljenju, koliko su (i da li su) Vaši roditelji upoznati s LGBTIQ tematikom? - nimalo
Korisnikov avatar
By M M and I
1) godište - Zini da ti kazem...

2) pol - muski

3) rod - muski

4) seksualna orijentacija (homo, bi, hetero..) - homoseksualna

5) identifikujem se kao (gej, lezbejka, ...) - peder

6) obrazovanje - postdiplomske studije

7) status (student, zaposlen, nezaposlen,...) - zaposlen + postdiplomske

8) živim sa (roditeljima, partnerom/icom,...) - sam, povremeno sa deckom

9) religija vaših roditelja (ako nisu religiozni, onda napišite ateisti) - ateisti

10) zavisite li od roditelja - ne

11) da li mislite da je važno da roditelji znaju za Vašu seksualnu orijentaciju i/ili rodni/polni identitet? -da

12) šta osećate ili ste osećali pri pomisli na prvi coming out u porodici? (strah, sram, bol, nesigurnost, zadovoljstvo, sigurnost, samopouzdanje, odlučnost - može i više od jednog odgovora) - tesko je to opisati ukratko u jednomn upitniku

13) da li su Vaši roditelji upoznati s Vašom seksualnom orijentacijom i/ili rodnim/polnim identitetom? - DA

14) koliko vremena je prošlo od kad ste postali svesni svoje seksualne orijentacije i/ili rodnog/polnog identiteta do kad ste razgovarali sa članovima porodice o tome? - ko ce sad da racuna, a i kako da znam u kom sam trenutku konkretno to shvatio...

15) kako su članovi porodice saznali za Vašu seksualnu orijentaciju i/ili rodni/polni identitet? - Ja sam im rekao

16) kojom osobom u porodici ste prvo razgovarali o Vašoj seksualnoj orijentaciji i/ili rodnom/polnom identitetu (prvi coming out u porodici)? ne secam se

17) kakva je bila prva reakcija roditelja? (nisam out, negativna, delimično negativna, pozitivna, delimično pozitivna) - nisu skakali od srece i radosti...

18) koje su reakcija/stavovi najviše dominirali u reakciji roditelja na saznanje o Vašoj seksualnoj orijentaciji i/ili rodnom/polnom identitetu (pri coming out-u)? - nikakvi

19) da li ste zbog Vaše seksualne orijentacije i/ili rodnog/polnog identiteta bili prisiljeni napustiti dom? - ne

20) da li je Vaš odnos s nekim/om od članova/ica porodice trajno prekinut zbog saznanja o Vašem rodnom/polnom identitetu i/ili seksualnoj orijentaciji? - ne, od uze porodice ne...za siru, sta znam ionako nemam kontakt sa sirom rodbinom pa nemam pojma ni ko zna ni ko ne zna...

21) kakve je dugoročne posledice imao coming out u porodici na Vaš odnos s roditeljima? (pogoršao se naš odnos, poboljšao se naš odnos, naš odnos se nije promenio) - dosta neutralne...

22) ako niste još razgovarali s roditeljima o Vašoj seksualnoj orijentaciji i/ili rodnom/polnom identitetu, zašto niste? - not applicable

23) da li s Vašom porodicom razgovarate o Vašem načinu života? - pa ne bash...

24) Da li su Vaši roditelji samoinicijativno pitali detaljnije o Vašem načinu života? - nisu

25) Da li Vas vaši roditelji ograničavaju u izražavanju Vašeg rodnog/polnog identiteta? - pitaj boga sta si ovim mislio

26) Mislite li da biste se lakše nosili s diskriminacijom na poslu, u školi, na fakultetu itd. da imate podršku porodice? - pojma nemam...not applicable

27) Da li ste (ili ste bili) u vezi s osobom istog pola? - DA

28) Koje sve osobe znaju da ste (ili ste bili) u vezi s osobom istog pola ? - lista bi bila predugacka...

29) Da li bi želeli da Vaši roditelji upoznaju Vašeg/u partnera/ku? - ne mislim da izgaraju od zelje da ga upoznaju...ali su par puta bili u prilici i da upoznaju tadasnjeg decka...

30) Po Vašem mišljenju, koliko su (i da li su) Vaši roditelji upoznati s LGBTIQ tematikom? - ne preterano...a nema ni potrebe sve dok mi ne histerisu...
Korisnikov avatar
By BellyButton
Evo odgovora:

1) 1982.
2) Mushki
3) Mushki
4) Biseksualan
5) Biseksualac
6) Student
7) Student
8) Roditeljima
9) Pravoslavna
10) Da
11) Da
12) U pochetku sram, sada veliko zadovoljstvo
13) Da
14) Oko 5 godina
15) Od mene
16) Majkom
17) Negativna
18) Zabrinutost
19) Ne
20) Cak su produbljeni sa majkom i bratom
21) Poboljsanje odnosa
22) /
23) Da
24) Da
25) Uglavnom ne
26) Imam podrshku porodice
27) Da
28) Roditelji, brat, par drugarica, braca i sestre od tetke i ujaka (ima ih mnogo), i tetka...
29) Da, ali oni ne bi
30) Manje nego shto bi trebalo...
Korisnikov avatar
By spliff
01 1965
02 mushki
03 mushki
04 homosexualan
05 peder
06 vshs
07 samozaposlen
08 zzivim sam
09 pravoslavni
10 ne
11 da
12 zbunjenost
13 da
14 puno
15 od mene
16 brat
17 pozitivna
18 zbunjenost
19 ne
20 ne
21 naš odnos se nije promenio
22
23 ne
24 da (otac)
25 ne
26 svakako
27 jesam
28 svi
29 da
30 dovoljno
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!