Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Ulixsorry citala sam na brzinu pa mi je promakao taj deo - ok, i dalje mi ide na zivce termin tetka no ajde slazem se da je to bilo neugodno ... u drugu ruku i dalje ne mogu da nadjem opravdanje za tvog str8 druga - homofobija je homofobija a sad to sto je kod njega povezana sa sokom ...
pitao je kako mi je decko
to bas nije isto sto i "ja sam gej"
da, propustila si nesto u citanju
Originally posted by trampTo je ruzno sto si sad rekla. Ja sam iz Beograda i znam vrlo dobro kakve prilike vladaju u njemu, tacnije, osetio sam ih na svojoj kozi ali necu o tome. Nisam defetista i naravno da stvari treba da se menjaju, da treba hrabrosti, borbe itd. ali ne mozemo se praviti da to "nije nista" jer itekako jeste nesto, otkrivanje seks. orijentacije u Srbiji je vrlo ozbiljna stvar, ne postoji pojam gej identiteta, ti si u javnom mnenju uglavnom perverznjak i peder, u rangu s narkomanom, nesto jako lose na svaki nacin. Ta slika se tesko i sporo menja. Naravno ni ja ne mislim da se treba pomiriti s tim, naprotiv, samo tvrdim da ne treba zatvarati oci pred situacijom na terenu i gubiti iz vida da treba mnogo toga jos da se uradi. Zbog pogresnih procena i takvog olakog zanoshenja propao je prajd 2000. u centru tog istog Beograda, bilo je ozbiljno povredjenih. O cemu pricamo.Originally posted by AngraMainapa sad, to je vec zivotni stav koji svako sebi odredjuje
Beograd nije Njujork nego jedna kasaba, a u kasabi se mora živeti po pravilima kasabe.
Originally posted by trampAaaaa, pa tako kaži, nismo se razumeli, odnosno ja se prvo nisam dobro odrazio. Mislio sam da treba prilagoditi ponašanje sredini u kojoj se nalaziš (Si fueris Romae...) i da ne možeš da glumiš seks i grad u Beogradu koji je juče izašao iz rata i koji je prepun tenzije i nasilja. Nije loše što je taj momak out, naprotiv, njemu treba pružiti podršku/sos telefon/sigurnu kuću/support group/sve, nego je problem što je on pobrkao lončiće pa počeo nasumice da autuje ljude na ulici -- a nije jedini, i ja sam to doživeo i mogu vam reći da je neprijatno. Radi se samo o načinu dostizanja cilja, a ne o cilju koji je naravno opravdan, šta ima opravdanije od slobode. Estote gementes sicut serpentes et taciti sicut columbae, govorili su naši stari.
ok - izvini ako te je uvredilo - nije mi bila namera da tebe ili bilo koga vredjam, moj se komentar odnosio na deo da u kasabi mora da se zivi po pravilima kasabe sa cim se ne slazem - to ne znaci da odbijanje pravila kasabe nece doneti posledice ali isto tako mislim da ako se stalno podvrgavamo tim pravilima pomaka nece biti
2000 jeste bila rezultat pogresnih procena ali najveci problem sa tom 2000om je sto je unela toliko straha u gej populaciju da se aktivizam skoro pa smrznuo ... mozda gresim, uvek spremna za konstruktivnu kritiku mojih stavova
Originally posted by UlixUh. Gde me nadje!Originally posted by Gorski vilenjakA sta mislis da tebe neko "definise" pred mamicom ili sestrom?
Tetka je ipak samo definisala sebe javno, što nije greh
Ulix je takođe u toj situaciji bio prinuđen samo da definiše sebe,
Originally posted by Gorski vilenjakAh neeeeee, PauLi, ti ces biti u sitauciji da definises sebe (tvoje reci, pojedi ih sad) i sve ce to biti krivica tvoje homofobicne sestre.Originally posted by UlixUh. Gde me nadje!Originally posted by Gorski vilenjakA sta mislis da tebe neko "definise" pred mamicom ili sestrom?
Tetka je ipak samo definisala sebe javno, što nije greh
Ulix je takođe u toj situaciji bio prinuđen samo da definiše sebe,
Sto se mame tice, ajd' u redu, i ne bi bila tolika tragedy, ali moja Wenny, kad bi saznala...
Udesila bi da ona dobija citavo nase zajednicko imanje. (privatna prababina suma u Hrvatskoj)
Pa Wenny i dalje misli da ja i dalje idem u Studentski grad zbog devojke,
a to sto ona tu devojku nikad nije upoznala pravdam time da je ona muslimanka, koja krije nasu vezu i ne zeli nikoga od mojih da upozna jer bi je neko u gradu prijavio roditeljima, koji planiraju da je posalju u Dubai i udaju za muslimana nevinu.
Kad bi posle onih silnih izmisljenih dogadjaja saznala pozadinu stvari, pa krvi bi mi se napila.
A sto je najgore upravo ovih dana, Wenny se muva sa strejt tipom, koji zna za mene. Molim boga da se ne zblize toliko da joj on (velika strejt tracara) ne izdeklamuje pravu istinu. I bas sad mi stize tvoja kletva... Grrrr!
Originally posted by tramp
... inace mene su do sad tako nenajavljeno autovali iskljucivo str8 poznanici ... (jednom davno mi neko provalio sajt i razaslao )
@Gorski - tako nastaju predrasude o muslimanima znaci
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!