- 19 Nov 2006, 22:19
tnx everybody, ali ta je prica vec zavrsena, samo mi se nije bas pricalo o tome....
situacija je sledeca:
sjedimo, pijemo koktele koje sami pravimo(citaj: trpamo alkohola nemilice:)) i u jednom momentu ja skontam da je ta nasa bliskost dostigla vrhunac, te im kazem:
"ljudi, ja sam gay..."
on - "ne, ti si pijan"
" ne, ozbiljan sam... zelim to da podijelim sa vama, jer ste mi vremenom postali neizmjerno dragi. zelim da vas dvoje znate sve o meni, pa i to. pritom, to je JEDINI razlog zasto vam to govorim. upoznao sam ovih dana nekoga ko mi se jako dopada, i volio bih da ga upoznam i sa vama, s obzirom na to da ste mi jako dobri prijatelji....eto, to je to, rekao sam...(e, tu za tog novog sam slagao, jer sam morao nekako da u par rijeci iskljucim mogucnost da mi se on svidja. mada sam naslutio, jer se ubrzo potom desilo da sam upoznao nekog sa kim se sad svakodnevno gledaju po gradu, ali to je vec druga prica)
ona - "ja stvarno nemam pojma sta se desava sa svijetom oko nas. svi momci su postali pederi" ovo je rekla posle par minuta tisine, koja je meni izgledala kao vjecnost. bila je vise nego ozbiljna, ali se nasmijala kad je vidjela moju uzasnutu facu."mislim, ti si stvarno jedna predivna osoba, i ne mogu da shvatim da je neko kao ti peder"
tu me je porazila, jer nisam mogao da vjerujem da cura koju sam toliko cijenio, i kontao da je jedna od najinteligentnijih djevojaka koje znam, govori nesto slicno...
"shvaticu ako ne zelite da se druzite sa mnom vise, mada bi mi to veoma tesko palo..." skapirao sam da cu zaplakati, pa sam stao, jer bi sa svakom sledecom rijecju iz mene provalila bujica..
"pa ja ne znam zaista na sta bi to druzenje licilo..." nemam pojma sta je time htjela da kaze, ali nije nastavila.
on - "nista, vidjecemo se... idemo I.."
i to je to... jedno prijateljstvo je otislo preko vrata, kao da nikada nije ni ulazilo...kad bolje razmislim, skontam da i nije, ali to ne pomaze da se osjetim bolje.. Pri izlasku, on mi je namignuo..
ja sam ostao kuci, i dokrajcio ostatak alkohola..
posle 2 dana mi je stigla poruka, nesto kao u fazonu "ti si ipak ok, odlucili smo da zelimo da nastavimo da se druzimo" ali ja nisam odgovarao..
eto, slucaj zatvoren, kao i ovaj topic.
ja samo znam da cu ubuduce vise razmisljati prije nego se nekom outujem, jer su ovo dvoje izgledali vise nego otvoreno, ali jbg...