Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By adam
Pozdrav gay zajednici!

...Pre dve godine sam vam se obratio za pomoc i pomogli ste mi:)

Tada sam bio mladji, gajio otvoren stav prema tome sto sam gay i imao sam vezu sa starijim covekom. Medjutim, kako godine prolaze, tako sam i ja stekao neko iskustvo i naucio da se kultivisem u okruzujucem i netrpeljivom drustvu...Medjutim prica je ponovo krenula na dole...moji roditelji su saznali! Otac hoce da me izbaci iz kuce, majka place po ceo dan i blablabla...

Sta da radim!!! Pomozite mi!

Mozda zvuci glupo ali mnogo bih voleo da mi neko da rec podrske i uzivo ili preko telefona:)

moj broj mobilnog je: 064/3099105 a zovem se Ivica.

Ukoliko je neko raspolozen za pricu i druzenje, usrecice mi dan:)

Zauvek vas,
Ivica:putnik:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
hej, jesi možda probao da provrtiš one postove u coming out folderu koji se ti?u roditelja i bliže okoline? da ti ne ponavljamo sad svi ovde sopstvena iskustva, kako je ko preživeo (ili ?e) roditelje...

btw, nema zašto da se ose?aš glupo, sigurno da ti je podrška potrebna u ovakvoj situaciji.

držim fige da bude sve ok

:sunce:
By adam
hvala na savetu!
Korisnikov avatar
By tramp
:friends: evo mene moj tata bas ovih dana hoce da se odrekne, njemu je sve super ako bi ja mogla malo sebe da se stidim i eto malo da krijem od ostatka javnosti svoje "opredeljenje" (to on valjda misli ja jedno jutro ustala i opredelila se da se svojevoljno izlozim raznim maltretiranjima onako, moderno valjda)
pa sam ja onda ceo dan slusala "I am who I am" da malo sebi dignem raspolozenje i malo isteram te njegove reci iz glave i onda otisla sa nekim prijateljicama na kafu da izogovaramo mog tatu i eto sad mi je lakse .. jedino sto ja imam prednost da ne mroam da ga gledam u stanu non stop ali ono sto je bitno zapamtiti je da si ti u pravu koliko god on srao
a da i meni je mama plakala i na kraju sam joj rekla da bi malo podrske sa njene strane pomoglo i da ima gorih stvari u zivotu koje sam joj mogla reci pa da sve to stavi u perspektivu :)
sve u svemu drzi se i ne daj da ti tudje frustracije i predrasude zagorcavaju zivot ... evo mi te volimo :crta:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Ukoliko te izbace iz kuce, obarati se recimo urednistvu sajta i raspitaj se kakve pravne poteze mozes da povuces protiv njih.

Nadji nekog dobrog psihologa pa zajedno sa njima na razgovor. Raspitaj se ovde na sajtu ko, gde i sta. Nemoj bas na svoju ruku da biras kod koga biste otisli - cuo sam za neka losa iskustva. Preporucujem nekoga iz Bgd (ne znam odakle si).

Srecno.
Korisnikov avatar
By KiWi
Bedak. Nemam iskustva sa outovanjem jer pokušavam da se držimo low-profile... nadam se da ?eš prebroditi ovo i da ?eš na?i savet koji ?e rešiti tvoj problem. Sve najbolje!
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Pa moj savet je da naðeš nekog dobrog psihologa, da odeš i raspitaš se da dovedeš svoje roditelje na neki porodi?ni razgovor ...

good luck :bye:
Korisnikov avatar
By Tot
Ili eventuaalno da uspostaviš dobre odnose sa nekim roðakom ili bližim porodi?nim prijateljem da ih malo smiri. Ako te zaista vole to ?e prihvatiti jednom. Iskustva outovanja su raznorazna, nema pravila.

U situaciji: ti-?ale-keva bi zaista bio potreban neko ko bi te podržao.

A oni bi vremenom trebalo da shvate(a ho?e ako te vole) da si ti takav kakav jesi njihov sin kome ?e verovatno tokom života trebati tvoja podrška.

Isto tako vremenom moraju razumeti da ti imaš prava na svoj život i svoju sre?u.

I želim ti strpljenja, bi?e ti potrebno.

:bye:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by tramp
to on valjda misli ja jedno jutro ustala i opredelila se da se svojevoljno izlozim raznim maltretiranjima onako, moderno valjda)
Da, da, toga mi dajte!!! To mi je omiljen deo...
jednoga dana sve smo mi otvorile oci i rekle: od danas smo lezbejke/ biseksualne!

Necu da pravim offtopic, no... Vredelo je reci.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Budi jak.
Budi to sto jesi.

Ovo ne pomaze, zar ne?
:grom:

Jel situacija bar malo bolja kod tebe?
:jumphug:
Korisnikov avatar
By DIONIS
ziv li si ili su te izbacili sa sve kompjuter napolje?:oklagija:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ivice, od samosazaljenja, nemocnog krsenja ruku i ocajnog vapaja "Sta da radim?" nema nista. Pokazi malo zube, bori se za svoje mesto i u kuci i u drustvu.
U situaciji gore opisanoj, na agresiju se ima odgovoriti agresijom, pa kud puklo da puklo! Ozbiljno ti kazem.

Zato, prema svima, a najvise prema ocu :
:die:
Korisnikov avatar
By DIONIS
Originally posted by deni
Ivice, od samosazaljenja, nemocnog krsenja ruku i ocajnog vapaja "Sta da radim?" nema nista. Pokazi malo zube, bori se za svoje mesto i u kuci i u drustvu.
U situaciji gore opisanoj, na agresiju se ima odgovoriti agresijom, pa kud puklo da puklo! Ozbiljno ti kazem.

Zato, prema svima, a najvise prema ocu :
:die:

sasvim slucajno se slazem sa denijem,covek ako se postavi u stilu"izvinite sto sam peder" samo ce jos vise da ga gaze,bolje da kaze"peder sam i sta sad"....!
Korisnikov avatar
By *deni*
DIONIS
sasvim slucajno se slazem sa denijem,covek ako se postavi u stilu"izvinite sto sam peder" samo ce jos vise da ga gaze,bolje da kaze"peder sam i sta sad"....!
Zasto, mico, kazes - "Sasvim slucajno"?
Pa, nije tesko sa mnom se sloziti.
Korisnikov avatar
By DIONIS
Originally posted by deni
DIONIS
Zasto, mico, kazes - "Sasvim slucajno"?
Pa, nije tesko sa mnom se sloziti.
sto si prvi put rekao nesto pametno:cheer:
Korisnikov avatar
By *deni*
DIONIS
Verovatno zato sto si prvi put rekao nesto pametno...
Mislim, DIONISE, molim te....pa nismo dosli ovde da se vredjamo.:neto:
Korisnikov avatar
By DIONIS
sto se bre ljutis a taman te poHvalih... :) )
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by DIONIS
sto se bre ljutis a taman te poHvalih... :) )
Ne ljutim se, nego ti samo skrecem paznju da nismo ovde dosli da se vredjamo, niti da se poHvaljujemo ( nevaljalce jedan), nego da predlozima i sugestijama pomognemo Ivici da povrati samopouzdanje i resi ovaj klasicno pederski problem.
:friends:
Sto se tvoje konstatacije tice, mogu reci jos ovo:
Ovo je valjda hiljaditi put da mi ovde neko kaze: "Konacno si napisao pametan post", pa ako i uzmemo da ste svi u pravu, to je skoro pola od mog ukupnog ucinka na ovom Forumu, sto i nije los rezultat. Nek` svako od korisnika napise toliko pametnih postova i ima da nam se preliva Forum od pameti.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!