Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By zguba_91
ne znam. ali bih rekao da ce biti neko od mojih 11 siblingsa :D jebemmu ne mogu biti jedini od tolike dece :D
Korisnikov avatar
By antibiotic
Nije mi poznato, a tako bih voleo :(

Ali ne bih neke klozetirane / ozenjene / udate, smorili bi me.

No, polazem nadu u ove mladje generacije, samo se nadam da ih njihovi roditelji nece meni nakaciti na vrat.
Korisnikov avatar
By gossip
ipak mislim da sam jedini :crnaovca:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Nemam nikoga ko je autovan porodici/okolini.

Sto se tice starijih generacija - svi su ozenjeni i sve su udate i previse su u ormaru. /ne mogu da svarim kada je neko godinama u ormaru i ne planira da izadje iz istog/
Sto se tice brace i sestara - previse su mali da shvate i iskazu sve to, a od nekolicine starijih - za sada ne izgleda kao da neko nije strejt.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
minimum 3 pedera.
svo troje preko 40 god., naravno klozetare, niko ih nikad nije video makar sa devojkom-paravanom, a oni i dalje prodaju pricu da cekaju "onu pravu" :isus:

mislim da sam jedina leca, end ajd lajk to kip it det vej!
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Nisi ti leca, nego peder, kada koristiš toliko gela za MUŠKARČINE. :srbin:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:sigh:

ali to je Nivea Sport! Presavrsen je! Moj tata ne shvata da u Beogradu markirane proizvode mogu kupiti samo kad su na popustu :sigh:

dakle, edit

4 pedera
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Mislim da ne, then again I have no idea.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2569538#p2569538]Over the rainbow napisao:[/url]Nemam nikoga ko je autovan porodici/okolini.

Sto se tice starijih generacija - svi su ozenjeni i sve su udate i previse su u ormaru. /ne mogu da svarim kada je neko godinama u ormaru i ne planira da izadje iz istog/
Sto se tice brace i sestara - previse su mali da shvate i iskazu sve to, a od nekolicine starijih - za sada ne izgleda kao da neko nije strejt.
Sumnjam samo na jednu tetku da nije strejt :kopanos:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Sa kevine strane, braca od tetke...ima ih pun kurac, izgleda da svi pederi. Od osnovaca do srednjoskolaca, cak i jedan tridesetogodisnji teca. Ima da biras bre. Niko nije autovan, od ovih malo starijih, ali moj gejdar pobesni kad otvore usta, ili jednostavno hodaju. :D Ovo mi uliva nade, da ce ti rodjaci sa kevine strane bolje da me razumeju/prihvate kada budem autovan jednog dana. Cale i nema neku familiju, i to malo sto ima, sa njima nismo u kontaktu uopste. Kad sam kod caleta, sumnjam na njega, mnogo. Keva je as str8 as they come, kao i moj brat retardirani (ja mu tako tepam, nije stvarno retardiran o.o) Ono sto me najvise od svega nervira kod caleta, su svi ti negativni komentari prema gej ljudima/paradi. Inteligentan je covek, ali kada dodje do te teme, on izlaze neke argumente koji ne lice nimalo na njega, koje mozes da ocekujes od ogranicenih ljudi. Ne znam da li to koristi kao nekakav odbrambeni mehanizam, kako drugi ne bi sumnjali na njega ili sta vec....jedino znam da ne podnosim licimere, i da jedva cekam dan kada cu sva svoja misljenja i stavove, da iznesem njemu pravo u lice.
Korisnikov avatar
By dharmox
I kod mene sve straight do straighta, ja sam jedini i to klozetara.
Usput, mislim da moje starce više ždere naš brak utroje nego da sam u klasičnoj vezi s muškarcem.
Korisnikov avatar
By castor
Cak i onaj jebozovni brat??????????????
Korisnikov avatar
By ManToy
Ne da ja znam/sumnjam. Bilo bi mi mnogo lakse kada ne bi bio jedini da skine majku sa vrata. :)
Korisnikov avatar
By Madonna
jel ti se sviđa, drkaš na njega?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ja govorim sestra od strine kada je data osoba zensko a strina mi je rodjena (a ne stric jelte) i meni oni uopte nisu bliski (niti tako posmatram to)
Korisnikov avatar
By Srklet
jasno, no ja ističem taj mehanizam srpskog jezika koji najužu obitelj proširuje na svu braću i sestre supružnika te djecu te braće i sestara, koja postaju braća i sestre djece spomenutih supružnika.
ono fuck off - kćerka moje tetke NIJE moja sestra.
Korisnikov avatar
By .:Q:.
pa u srpskom je u upotrebi i termin 'rođeni brat'

al da, ta izuzetna elaboriranost naziva rodbinskih veza govori kako se na to gleda(lo)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2627818#p2627818]Srklet napisao:[/url]jasno, no ja ističem taj mehanizam srpskog jezika koji najužu obitelj proširuje na svu braću i sestre supružnika te djecu te braće i sestara, koja postaju braća i sestre djece spomenutih supružnika.
ono fuck off - kćerka moje tetke NIJE moja sestra.
Srbijanskog, moliću lepo.. :lol:

Ja se često zezam da je brat od tetke i brat od strica, moj otac, a sestra od tetke i sestra od ujaka moja majka. :D Ostade još sestra od strica, koja je takođe tetka.
Korisnikov avatar
By Srklet
Ja se često zezam da je brat od tetke i brat od strica, moj otac, a sestra od tetke i sestra od ujaka moja majka. :D Ostade još sestra od strica, koja je takođe tetka.
pa to je meni prvo palo na pamet kad sam pročitao 'brat od strica' - zar nije jednostavnije reći 'moj otac'? :lol:

anyhow, sva ta jebena rodbina, što dalje od mene! :hand:
By SADIKA
Za sebe znam a i imam rođaka sa koim sam se sreo na jednoj žurci pod maskama.Ja se obukao kao droljica a on me nije prepoznao.Tek posle celonoćnog seksa sam se otkrio. :butchfemme: Inače imam teču koji je biseks i par puta sam ga video sa jednim mojim školskim i tako saznao za obojicu.Inače radim na tome da se poseksam sa tečom jer sam video da ima kurčinu kao u magarca.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!