Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Koliko ljudi zna da ste gej?

0
44
10%
1
26
6%
2
18
4%
3
20
5%
4
18
4%
5-6
40
9%
7-9
34
8%
10-15
52
12%
preko 16
176
41%
Korisnikov avatar
By FlameOn!
Svi moji najblizi prijatelji znaju (njih sedmoro) kao i neka deca iz skole (neki znaju, a puno njih spekulise na osnovu nekih stvari iz proslosti).

Roditelji naravno ne znaju i jos uvek nisam spreman da im kazem, ali planiram da to uradim pre polaska na fakultet, ali mi uvek srce zatreperi pri samoj pomisli, jer ocekujem dramu.
Korisnikov avatar
By LionHeart
zna moje veliko društvo :D
par ljudi iz škole.
porodica ne, sestra me pitala u više navrata, naravno, rekao sam "ne".
ali majka uvek zna :D
Korisnikov avatar
By Horcrux
Ja znam da zna oko 25 (ali verovatno ima mnogo njih za koje ne znam da znaju). Pre dve godine nije znao niko, ali brzo se procuje.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Hm, s obzirom da se već godinu-dve ne krijem i da sam u ovom gradiću jedan od 'poznatijih' iz svoje generacije:
Komšiluk + cela '94 generacija moje srednje + 75% generacija 96-93 + profesori + svi moji prijatelji + pozorište + deo rodbine + grupa na faksu + i tako dalje i tako dalje + ... Nemam pojma. 500? 700? 1000? U suštini, 90% ljudi koji me poznaju, I guess.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
4 najbliza prijatelja, ako ne racunamo ljude koji su i sami gay. Za sad mi je dosta, oni su mi bitni :)
Korisnikov avatar
By Horcrux
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2650984#p2650984]ZlatnaPtica napisao:[/url]Hm, s obzirom da se već godinu-dve ne krijem i da sam u ovom gradiću jedan od 'poznatijih' iz svoje generacije:
Komšiluk + cela '94 generacija moje srednje + 75% generacija 96-93 + profesori + svi moji prijatelji + pozorište + deo rodbine + grupa na faksu + i tako dalje i tako dalje + ... Nemam pojma. 500? 700? 1000? U suštini, 90% ljudi koji me poznaju, I guess.
Legendo.

#gayceleb
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Ja mislim da vec u prvoj godini (od kad sam pocela da se autujem) je znalo vise od 16 ljudi, a da ne pominjem sad. :radosnice:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, čim vas vide, ljudi znaju, nemojte da ste blesavi. To što ne kažu, ne znači da ne znaju. I okanite se apsurdne diskrecije, jer diskrecija pospešuje šaputanja, koja vremenom postanu glasnija od najzvonkijih crkvenih zvona.
Korisnikov avatar
By Horcrux
Pa da realno, ja znam da zna 25 ljudi jer sam im ja licno rekao ili neko drugi. A o mojoj seksualnosti se suska godinama i mnogo, mnogo ljudi vec zna i sapusce, cela 95 genracija haha.
Korisnikov avatar
By bothways
Nekad se zapitam ko ne zna... Dobro, neki ljudi sa posla. Ali to je to, otprilike :)
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!