Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2688967#p2688967]JelenaLutka napisao:[/url]ja sam strejt (ako to tako moze da se kaze)

Ne može. Barem ne na osnovu ostatka tvog posta. Trenutno mi se to čini kao problem na kojem možeš realno raditi i riješiti ga. Dakle, prihvatiti sebe kao osobu s homoseksualnim sklonostima.

Što se tiče ostatka posta, i to je riješivo ako su obje osobe spremne raditi na sebi i odnosu. To je pak malo ljudi spremno jer većina misli da je njihov način funkcioniranja sasvim u redu i očekuje od druge strane da se prilagodi. Nisam optimistična budući da vam nedostaju temelji svakog zdravog odnosa - međusobno povjerenje i samopouzdanje. I naravno, u tvom slučaju svjesnost o vlastitoj seksualnosti.

Vaš odnos je samo kolateralna žrtva vaše nezrelosti. I bit će takvih još sve dok se ne sredite.

Pa ono...kreni od onoga na što realno možeš utjecati. Kreni od sebe.
Korisnikov avatar
By Mars
Da-promeni šifru za fejs. To je danas početak svakog povratka ljudskog dostojanstva.
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2688967#p2688967]JelenaLutka napisao:[/url] i u sexu je uglavnom ona aktivna. Tj. kako mi je ona objasnila, ona je aktivna, ja sam pasivna.U prevodu, samo ja se skidam, samo se ona meni spusta, ljubi me, dodiruje i sve to.. Ne dozvoljava da ja radim njoj bilo sta od toga..
:mazi:

Ne mogu da reagujem na ceo post, ne znam sto :hmm:

Ot -

S
Uglavnom, ako ti je privlacna zena, bez obzira to izgleda kao butch, i ako zelis da je jebes, lizes, dodirujes, svakako nisi str8.
I toga se mani.
No, nisi ti tu najveci promasaj, promasaj je bivsa devojka od moje sestre sa kojom je bila 10 godina i tvrdila je da je str8.

S obzirom da je ona butch i potencira da bude aktivna, trebala bi da joj das do znanja koje su tvoje potrebe, ako se ne osecas upotpunjeno.
Ako ona nije bas saglasna sa tim, onda ti preostaje da se zadovoljis sa ostacima ili zavrsis.
U principu kada je neko iskljucivo aktivan, nema tu mnogo filozofije.
Ili ti pase ili ne.
Korisnikov avatar
By Mars
Ova će da joj podivlja ako sazna da piskara ovde, da postoji neki NALOG a da ona nema ŠIFRU...

Već čujem krckanje koščica.
Korisnikov avatar
By zozefin st
e bas ste divni svi vi koji ste odgovorili ovoj lutki
lepo ste to srochili
:sweet:

nadam se da ce da poslusha.........
By paravan
Dobar dan Vam zelim. Ako si gej muskarac, ozbiljan, hrabar za ovako nesto, ostvaren, zelis da imas zensku osobu pored sebe za ostatak sveta, sa kojom bi bio prvenstveno prijatelj, drug, s obzirom da zivimo na brdovitom Balkanu, zelis da imas . kako glupo zvuci i otrcano (zenu) za sve ostale.... sa kojom se uvek mozes dogovarati, deliti muku, tugu, sve....mozes mi se uvek javiti, za casicu opustenog razgovora, a mozda i pocetka lepog druzenja.....Nisam ovde radi sexa, pozdrav hrabrim i ozbiljnim muskarcima! Molim Vas nemojte mi se obracati ako zaista niste za ovakvu varijantu!
:)
By zemun1998
sta mislite o coming outu preko pisma? kada odem ustan i napisem pismo i posaljem njima

zelim da izbegnem potencijalne fizicke sukobe i nesporazume
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!