Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Ukoliko imate vremena, odgovorite na ovih par pitanja, puno bi mi značilo.

1. Koliko imaš godina?

2. Autovan/a sam:
a. užoj okolini
b. široj okolini
c. i užoj i široj okolini
d. nisam autovan/a

*Dodatna pitanja za one koji su na 2. pitanje odgovorili pod a), b) ili c)*

3. Da li si imao/la neprijatnosti prilikom autovanja?

4. Ukoliko jesi, da li su te neprijatnosti podrazumevale
a. fizičko nasilje
b. psihičko nasilje
c. i jedno i drugo?

*Dodatno pitanje za one koji su na 2. pitanje odgovorili pod a) ili b)

5. Zbog čega si autovan/a samo užoj/široj okolini?

*Dodatna pitanja za one koji su na 2. pitanje odgovorili pod d)*

6. Koji je razlog tome što nisi autovan/a?

7. Kada (i da li) planiraš da se autuješ?

Hvala unapred :)
Korisnikov avatar
By Macan86
-1 29
-2 c
-3 jesam
-4 b
kao trans sam svima autovan a to da sam gay samo bižoj okolini tako da nemam piojma kako tačno da odgovorim xD
-5 to što sam trans teško da mogu da sakrijema,a to da sam gay pa kažem po potrebi ako se uopšte dohvatim te teme,to je taman i odgovor na pitanje br 6 ,nisam imao priliku da se dohvatim te tema s ljudima kojima nisam autovan.
-7 kad mi se ukaže prilika.

edit:
pomešao sam pitanja pa sam ispravio xD
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
1. 20
2. c
3. da
4. c

Fali ti u 4. pitanju opcija 'drugo', ne mora neprijatnost podrazumevati samo nasilje.
Korisnikov avatar
By Vel boy
jao, ankete, ..... zbrda zdola....pa da i ja kažem nešto što mi je na umu to i na drum.... dakle, ja sam bio autovan s eksterne strane tj. određene okoline još s 3, 4 godine života jer sam izgledao kao androgino ginandrino dete upitnog pola s dugom valovitom svetlo smeđom kosom koja je, između ostalih mojih ginandrinih atributa kao dete, muške vršnjake palila da im budem cura a oni momci, yep, praktikovali prvo na meni njihovu buduću heteroseksualnost ili "heteroseksualnost" :ozbiljan: :smeh: ....ma, dečje igre, tipa, pokazaću ti moju pišu, pokaži ti tvoju, i ozbiljna ljubljenja, ja dole, oni gore po meni, čak mi je jedan godinu stariji vršnjak bio hteo da mu sisam kurčić, on je imao 7 godina ja 6 ..... prestalo s polaskom u osnovnu školu gde sam se još kao 7-o godišnjak suočio i osvestio prvi put o institucionalizovanom društveno kompulzivnom heteroseksizmu i homofobiji

nikad ništa s punoletnim nisam imao kao dete, isključivo s vršnjacima ili godinu dve starijim,, dakle, nikad nisam bio napastovan od strane pedofila, hvala Bogu.

"nevoljno autovan" još u najranijem detinjstvu, a u skoro svakom drugom društvenom okruženju i kasnije i ceo život uvek viđen, implicite više nego eksplicite, kao prirodno neheteronormativan. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!