Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
:beba: :zastava:

http://www.crol.hr/index.php/zivot/6384 ... tati-djeci" target="_blank

Kako se autati najmlađima iz naše obitelji i bliskog okruženja? Na koji im način objasniti predrasude i kako se nositi s još uvijek poprilično homofobnim društvom?

Slika

Marina Orsag: kako sam se autala osmogodišnjoj nećakinji

http://www.crol.hr/index.php/zivot/6361 ... -necakinji" target="_blank

so there. ^^ autajte se djeci, oslobodite ih što prije heteropatrijarhata! :vatroslava:
Korisnikov avatar
By Blady
Mislim da ce biti zabavno, kada se to bude desilo jer jos uvek nisam razgovarala sa detetom na tu temu
Korisnikov avatar
By Mars
Mnoga srpska suza je ovde prolivena, mnogi bes ostao ugušen jer se deci od vrtića, sistematski predočava da neka deca imaju dve mame ili dvojicu tata.

Al jebi ga. Morgidz. Lajn ov kredit. Švecki standard. Trpi.
Korisnikov avatar
By antibiotic
moje sestricine su me same pitale "jesi ti gay?"
Imale su tada 10 i 12 godina.
rekao sam im da jesam i one su se smejale.
starija je potom rekla "pa to je normalno" sweet :D
By Kragi
Sto se mene tice najidealnije je deci, od samog rodjenja, staviti do znanja da je stric (pricam sad u svoje ime) gay i da ima decka (a ne devojku) kako bi u startu rasla sa tim. Kasnije u toku njihovog sazrevanja imate mnogo manje posla jer su na homosexualnust na neki nacin naviknuta pa nije neophodno raditi na tome kao pri outovanju odrasloJ osobi.
Jedina stvar o kojoj moram da povedem vise racuna je kasnija socijalizacija te dece sa drugom, uostalom i sa okruzenjem generalno, jer ne bih voleo da zbog 'strica pedera' imaju bilo kakav problem (bar dok su u godinama kada to ozbiljnije moze da utice na njihovu psihu).
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Nisam imao prilike. Jedva čekam, pa ima skandal pravi da ispadne. :radosnice:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Imao sam slicnu situaciju pa je ispao skandal. Naime, decko i ja bili kod drugarice koja je cuvala decu od jedne prijateljice. Tu su takodje bio i brat od te drugarice. Negde usred druzenja poljubimo se mi i devojcica koja je imala oko 2 god vidi. Dete se zagleda u nas i nastavi sa igrom.
Medjutim.
Brat od drugarice pocinje raspravu kako nije u redu da to radimo pred malim detetom posto je otac tog deteta jako homofobican covek. Rekoh da je to isto kao da je videla hetero par kako se poljubio. Isti je insistirao na tome da ja ne bi trebalo da vaspitavam tudju decu vec da su za takve stavove trebaju pobrinuti roditelji.
Rekoh mu da on sam da nije homofobican bi podrzao nas a ne homofobicni stav drugara, ovako nas je samo stavio u poziciju gradjana drugog reda i podrzao glupost drugog coveka. Umesto da poprica sa drugarom i otkloni mu moguce zablude o homoseksualnosti on je pokusao da regulise nase ponasanje - koje ja ne smatram da treba da regulisem posto nije pogresno niti vredja bilo koga
Pravdao se time da je neko mozda samo 80% tolerantan i da je tako nesto previse, sto je totalna glupost, ili si tolerantan ili nisi. Proslo je dosta vremena od tad i misljenje mu se izmenilo posto je radio na sebi. Poceli smo da se druzimo vise. Sa malom devojcicom se sad igramo i radimo jogu :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!