Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
prije koji mjesec sam bio kum na gej vjenčanju u njemačkoj. kada sam se preko koelna vracao u zagreb, ostao sam dan duze i zezao se po gradu (koeln je inace bas divan grad i jako mi se svidio). let mi je isao prijepodne pa sam se nasao nekad oko 3 u noci na željezničkoj stanici čekajući vlak za aerodrom. s obzirom da je bio utorak, nije baš bilo puno ljudi.
prisao mi je neki twentysomething tip i zamolio vatru, pa smo tako počeli ćaskati. on je čekao vlak za essen, koji je išao prije mogao. pitao sam ga što je radio u koelnu, a on mi reče da je u nedjelju bio na utakmici 1. FC Koelna, čiji je veliki navijač. onda je on pitao mene otkud ja tu, na što rekoh da sam bio kum prijatelju na gej vjenčanju itd. njegova reakcija je bila 'super' i postavio je par pitanja a onda smo pricali o nekim drugim temama. dosao je covjeku vlak, lijepo se pozdravismo i ode svatko svojim putem.

ne mogu uopce opisati koliko je sve to bilo osvjezavajuce, kao i koliko se jos vise povecava moje otudjenje od drustva u kojemu zivim.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ potpuno te razumem. imam tu (ne)srecu da od 19 godine puno putujem - svakako puno za nase prilike i jako znam o cemu pricas. Oseti se covek porazeno.
Korisnikov avatar
By Srklet
meni to s godinama postaje sve vise nepodnosljivo. koliko god se borim protiv toga, hrvatska me vuce na svoj nivo. a taj nivo je da se ubijes.

u osnovi, da sam se nasao u istoj situaciji na nekom zeljeznickom kolodvoru u hrvatskoj, vjerojatno bih lagao iz oportunizma, jer mi se ne da tuci s nekim kretenom u sred noci dok cekam vlak. :/
Korisnikov avatar
By Anhedonie
totalno se ne pronalazim u ovom drustvu.

al jedino sto bi mi bas smetalo da zivim u nekoj organizovanijem bi bila upravo ta njihova organizovanost. srpski haos mi prija.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ mozda jer si jos uvek mlad i nije te pojela. i jer si imao srecu da u njoj ne odrastas kad sam ja odrastala.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
moguce. al mislim da je veca razlika gde nego kad. pirot 90ih vs bg 90ih
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2623582#p2623582]Anhedonie napisao:[/url]moguce. al mislim da je veca razlika gde nego kad. pirot 90ih vs bg 90ih

e brate secam se ko da je juce bilo, sidjem s gajbe a prvo me matori od seset leta pita "posto pusenje" Ja kazem - "ne radim"

Nastavim pravo a obrijani klinci u maksarama - "ahahaha vidi padavicarke ahahaha e koje to patike nosi"

Brz hod uz ulicu, sreca nosih starke. Next stop, pred ortakinjinom gajbom: "Malaaaaaaaa" (seksualne radnice bioloski zenskog pola + transice)

"E, sta je bilo"

"El radis, mala"

"Ma jok bre, idem na zurku"

"Ajd da radis, lepa si, dobre noge, dobar ti taj minjak, posle idemo zajedno na toplu cokoladu"

"Neka sestro, ja ti zivim ovde samo idem na zurku"

"Aaaaa pa da ti si ona mala, pa de si komsinice, ce da pazimo kad se vracas, ima ovde raznih, pazi se bre, skupi taj kaput"

"Hvala sestro, falaaa!"

Da ne pominjem tucu na vrhu kamenicke jer se liku nije svidelo sto nosim martinke a on dizelas dorcolac a ja savamalka padavicarka.

Teska prica, mhm.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!