Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By who_s_that_girl
.. pa , okej, da nekako počnem.
Recimo da sam jako mlada (godine nebitne), imala sam veoma rano iskustvo sa djevojkom, to mi je bila prva i najduža veza, djevojka je bila starija od mene 7 godina.
Bile smo u vezi tri nepune godine, ja sam tu vezu prekinula radi nesigurnosti da li sam to čime se predstavljam ili sam jednostavno premlada da bih mogla odlučivati o svemu tome. Trajala je jedna dobra stanka od 15 mjeseci traženja, pokušaja da budem u bilo kakvoj vezi sa muškarcem, koja ni u kom smislu nije uspjela. Poslije 15mjeseci došao je na red pokušaj eksperimentiranja koji je bezuspješno prošao jer nisam osjetila mentalni klik sa djevojkama mojih godina ili koju godinu starijim, istina, fizički je bilo mnogo intenzivnije, čak šta više, privlačile su me djevojke, nebitno kojeg opredjeljenja ili to da li su "butch ili femm". Prije godinu i kusur, ušla sam u vezu sa djevojkom 13 godina starijom od sebe za kojom sam naprosto poludila i imala apsolutni klik u svakom mogućem smislu, ali radi daljine poslije par mjeseci jednostavno nismo mogle više nastaviti tu vezu, ljubomora, posesivnost, sve pomalo nas je dotuklo i privelo kraju.
Što me dovodi do mog zaključka\pitanja\savjeta;
Da li je moguća privlačnost samo sa zrelijim (starijim) djevojkama (ženama) i kako objasniti takvu privlačnost nekome? Hvala.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
kod mene su zene kao pivo
ako je ne popijes dok su tu jos mehurici i pena, ne vredi
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Za mene su muskarci kao sladoled.

To je to.
Što se tiče žena, ne znam...žene niu vino, žene su žene, a vino je vino, nema tu mesta mizoginim, patrijarhalnim generalijama.
A što se tiče godina, ja nemam ni prijatelje svojih godina, a kamoli vezu.
neki ljudi prosto nemaju generaciju i tu te razumem (od malih nogu nisam mogao sa vršnjacima). Na svu sreću, i moj suprug je takav, tako da smo nas dvojica sopstvena generacija.
Zaključak iz moje priče je sledeći: ALLAH TI ČUVA ŽIVOT
By Kragi
Tvoje ponasanje nije ni na koji nacin devijantno da bi svoj afinitet ka zenama starijima od sebe morala nekome da objasnjavas ili trazila 'uzrok'.
Radi sta ti volja i sta te ispunjava i ne opterecuj se puno time, a ni 'nekima', a ni opstim sablonom gde je same age jedino sto je ispravno :)
Korisnikov avatar
By Zvonki
Tacno,radi ono sto mislis da je dobro za tebe a licno ne mislim da ljubav kao ljubav gleda ko koliko ima godina,svako nadje svoju lepsu polovinu
Korisnikov avatar
By Hys.
A problem je ... ?

Nema se šta tu objašnjavati bilo kome.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Da, ali ona mora, te je pitanje:
kako zapravo OBJASNITI tako NEVEROVATNE koncepte.

Jbt, ko moj brat, koji je jednom imao tripove i pitao me kako će on to objasniti svojoj deci.
Kao da je jebena kvantna fizika.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Stvarno ćeš morati opisati šta misliš pod objašnjavanjem, jer definicija pod mojim knjigama ne zavređuje preveliku filozofiju, elaborat, eseje, metafore i flipčartove.

U principu, kontam da bi ti bilo zdravije, i da bi se mnogo više do jaja osećala, kada bi više radila na istraživanju same sebe i utvrdila sto posto šta i kako voliš sa jedne strane, tj. šta tražiš, a sa druge strane da utvrdiš, potvrdiš, razumeš, shvatiš i živiš činjenicu da gotovo sve seksualno što se radi između dve odrasle osobe, kakve god da su (KAKVE GOD da su) je apsolutno u redu, i nema potrebe za opravdavanjem, a ni nekim dalekim elaboratima koji služe opravdavanju svojih postupaka.

Možda ti nije odgovor na pitanje, ali svakako bi rešilo problem koji te je ponukao da otvoriš temu.
By dzukela
[url=http://www.gej-srbija.com/forum/viewtopic.php?p=2569842#p2569842]who_s_that_girl napisao:[/url]Da li je moguća privlačnost samo sa zrelijim (starijim) djevojkama (ženama) i kako objasniti takvu privlačnost nekome? Hvala.
o jeste, veruj mi, ja sam jedno vreme samo takve jurio :)
ono, stabilne su, sa njima je sve jasno, može se napraviti svakakv dogovor, otvorene su za sve opcije ... :)
sa klinkama je patnja, nikad ne znaš koji će izliv histerije da ih strefi :)
Korisnikov avatar
By Taki
Naslov me podseti na ćaleta koji je jednom prilikom ispred mame rekao - Žene su kao novine, što su starije to se manje uzimaju u ruke, i ostao živ.
Elem, ne vidim u čemu je problem, tebe privlače samo starije tj. zrelije žene, u redu, moguća je takva privlačnost, zašto da ne... Uživaj u tome i nema potrebe da nekome objašnjavaš zašto se pališ samo na starije žene. :wink:

Od starijih dama su mi strašno privlačne Gwen Stefani, Denise Richards i Jennifer Garner.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!