Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By zguba_91
nemam kome da kazem, a imam potrebu, da sam rekao bratu i sestri da sam gay. problem je u tome sto mi oni ne veruju.
out-ovao sam se preko poruke jer ne zivimo zajedno. oni su mladju od mene ( brat 18god, sestra 16god ). zbog svega sto mi se desilo u zivotu, jako mi je bitno da oni to prihvate. naravno ako ne prihvate ne mogu nista, na njima je, ali u isto vreme bi mi bilo previse tesko i krivo.
pitao sam ih dal bi to ista promenilo ali ne zele da mi kazu, jer ih navodno zezam.
sad vidim da bi bilo mnogo bolje da sam im rekao u lice. ali kao sto rekoh zivimo u razlicitim porodicama, i nisam mogao da cekam vec sam im rekao preko poruke.
cak i da me hranitelji izbace iz kuce bih lakse podneo nego da me oni ne prihvate. njih dvoje mi je nesto najbitnije i najmilije u zivotu.
By space_oddity
Reci im da ti je zaista bitno da te oni prihvate i da te boli što ti ne veruju. Reci kako se osećaš. Po glasu, ukoliko ih budeš pozvao, će valjda moći da prepoznaju da ne glumiš. A ako ni to ne uspe, predlažem da ih onda kuliraš dan-dva, ne bi li im pokazao da si zaista ozbiljan.
Pošalji sliku sebe kako se ljubiš sa nekim dečkom, ne znam. Znam da su neki to radili i da je upalilo.
Korisnikov avatar
By zguba_91
pricao sam sa njima danas. rekli su da mi ostaju i dalje brat i sestra :D i da me vole, sta god ja odlucio.
ali... brat ni dalje ne zeli da poveruje, a sestra je rekla da zatvorimo tu temu.
mislim da ni sami jos ne znaju kako da se postave, kazu mi kako mi ne veruju, ali i da su oduvek znali :D.
necu zatvarati tu temu jer mislim da je vazno da znaju kako stvari stoje, ne zelim da bude da sam rekao ali kao da nisam. ostavicu da oni jos malo obrade tu informaciju pa cu da im drzim predavanje o homoseksualnosti :D
ali mi je mnogo laknulo i drago sto nemisle nista drugacije o meni :D
volim vas <3
By space_oddity
Smešno mi je što ti kažu kao "šta god ti odlučio". Da, nemoj nikako da "zatvaraš tu temu", daj im par dana da procesuiraju, pa pričajte :)
Korisnikov avatar
By zguba_91
i meni ali sta cu. mladi ne obavesteni ali tu sam ja pa cu im "otvoriti" oci :D
naravno napomenuo sam da biti gay se ne bira :D vec se tako rodis :D
njemu je, po mom nekom zakljucku, teze da prihvati/prizna nego sestri. sestra je nekako mnogo opustenija sa tim. on nece da odgovori na poruke, pa ja pisem setri pa preko nje ide. ali na karju je popustio. ima vremena sredice se sve, bitno mi ja da nisu pravili dramu. :D
na kraju krajeva, ja imam samo njih i oni imaju samo mene. :D
<3
Korisnikov avatar
By zguba_91
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2470982#p2470982]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2470978#p2470978]zguba_91 napisao:[/url]rekli su da mi ostaju i dalje brat i sestra :D
To je i meni moj rekao.

Rekoh mu, erm, to ne možeš da promeniš, sve i da hoćeš. :lol:

e vidis, meni nije palo na pamet da mu to kazem :D
ako nista drugo od ostatka brace/sestara (njih 10, ali su mi bitni samo spomenuti brat i sestra) odaberem nekog, da me shvati :P ....... hahahahah
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!