Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Glasnik
Pre određenog vremena sam hteo da postavim ovaj video, pa je forum bio u blokadi, pa sam ga postavio, pa se onda sve obrisalo, al mislim da treba ponoviti. :D

Dakle, ovaj dečko je izašao iz ormara tako što je napravio youtube profil i dugo postavljao snimke na kojima mu se ne vidi glava i želeo da mu ljudi pišu komentare i sl. kako bi on skupio hrabrosti da se autuje. Prvo ljudima u bazi s kojima sarađuje, pa zatim i roditeljima.

Tako se i autovao jednom od kolega vozeći se po bazi i snimio njegovu reakciju kamericom te video postavio na sajt.

Zatim je u njihovoj bazi bilo organizovano neko veče s pevačima, on snimio to, postavio na isti profil na youtube-u i snimak 'went viral'. Tj. više miliona ljudi pregledalo u roku od par dana i jedan od kolega našao snimak, odgledao, ali pogledao i neke od ostalih snimaka, našao snimak autovanja kolegi koga je prepoznao i skontao da se radi o ovom dečku (čiji je kanal). Kao što i pretpostavljanje, ubrzo su svi u bazi znali da je on gej. :lol:

Zatim je odlučio da lice pokaže tako što će reći ocu da je gej. To je snimio i evo snimka:
''

U roku od par sati snimak dospeo na CNN i video ga ceo svet. :D U ovom trenutku video ima oko 4 i po miliona pregleda. :)

A sinoć je okačio snimak autovanja kevi na isti način, tj. pozvao je, snimio sve i okačio na kanal.

''

:D

Na kraju sam preko medija saznao da se dečko zove Rendi Filips i da ima 21 godinu.

E, pa, Rendi, srećno ti bilo u daljem životu. :lol:

(Iako su neki (Hint: Hans) sa negodovanjem reagovali na ovakve snimke, kačim ponovo jer smatram da je ovo neverovatna životna priča i odličan aktivistički čin za sve mlade koji do ovih snimaka dođu.)
Korisnikov avatar
By Hys.
Ono sto mi se dopada kod onog decka sto se autovao uzivo je sto je pametno prvo pitao "da li me volis i da li me volis bez obzira na sve".

Pametno :)
By Glasnik
''

Australijski sportista (hokej. golman. :D ) izašao iz ormara. :up:
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2289542#p2289542]Glasnik napisao:[/url]Pre određenog vremena sam hteo da postavim ovaj video, pa je forum bio u blokadi, pa sam ga postavio, pa se onda sve obrisalo, al mislim da treba ponoviti. :D

Dakle, ovaj dečko je izašao iz ormara tako što je napravio youtube profil i dugo postavljao snimke na kojima mu se ne vidi glava i želeo da mu ljudi pišu komentare i sl. kako bi on skupio hrabrosti da se autuje. Prvo ljudima u bazi s kojima sarađuje, pa zatim i roditeljima.

''

U roku od par sati snimak dospeo na CNN i video ga ceo svet. :D U ovom trenutku video ima oko 4 i po miliona pregleda. :)

''

ja sam ovo tek sad video...

dugo me nije nešto tako iskreno taklo...
Korisnikov avatar
By antibiotic
bravo za klinca :)

eh sto ja nisam inao youtube kad sam imao 12
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360556#p2360556]deran napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2289542#p2289542]Glasnik napisao:[/url]Pre određenog vremena sam hteo da postavim ovaj video, pa je forum bio u blokadi, pa sam ga postavio, pa se onda sve obrisalo, al mislim da treba ponoviti. :D

''

''

ja sam ovo tek sad video...

dugo me nije nešto tako iskreno taklo...
Joj sto je on meni simpa.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ne znam de da roknem ova dva videa, al pošto su mi se svidela, neka ih ovde

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!