Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By lacky
pa znam da pricam..ali sve nekako odugovlacim...nzm ni ja sto.... :)
i ja skoro pricao sa drugaricom, i ona mi tako nesto, na tu foru rekla, sto ne nadjes neku, a ja onako...i meni isto bilo bezveze.... :) ili bilo ko kad pocne da me ispituje tako nesto...a imam takvog jednog u odeljenju.. -.-
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Setih se necega posle anavalerijeve price...
Bila nedelja, podnevni rucak, i Prva ... Ivan Ivanovic smorni. Uglavnom, nesto na foru "Elton john dobio sina, i dalje ima postporodjajne kilograme". Kad je krenula polemika oko pedera i toga da imaju decu... :vatrica: :vatrica: :vatrica: To je toliko retardirano ... kad moram tako da kazem. Ali sta da se radi. Tako su vaspitani/nauceni ili sta god. Zelju da se menjaju, vidim po drugim stvarima, nemaju. A ja da se trudim da ih menjam, nikako. Rekoh vec da smo u vrlo losim odnosima, i iz mog ugla, drago mi da je tako, bar zbog toga sto sam gej.
Dodje meni cesto da se out-ujem (mislim da spomenuh post ranije), ali brzo to prodje... valjda je dobro sto razmisljam glavom. Onom gore. :alikako:
Korisnikov avatar
By tebra
Ljudi, znaci, citam vase postove i totalno se solidarisem...

Upravo pitanja na foru, sto ne nadjes neku, me izludjuju...
:uljenavatru:

Zbog toga s vremena na vreme moram da prosetam neku klinku cisto da ih skinem s qrca...
Dodje i meni tako da se outujem svima, ali sta posle...

Ja sam se vec outovao drugarici, a verovatno cu i najboljem drugu u skorije vreme. Ako me on prihvati kao takvog i obeca da nece nikom reci, ja sam na konju...ostali su nebitni!!!
Roditeljima i familiji tek nakon osamostaljivanja.
Korisnikov avatar
By lacky
Originally posted by manjane

Upravo pitanja na foru, sto ne nadjes neku, me izludjuju...
:uljenavatru:

Zbog toga s vremena na vreme moram da prosetam neku klinku cisto da ih skinem s qrca...
Dodje i meni tako da se outujem svima, ali sta posle...

Ja sam se vec outovao drugarici, a verovatno cu i najboljem drugu u skorije vreme. Ako me on prihvati kao takvog i obeca da nece nikom reci, ja sam na konju...ostali su nebitni!!!
Roditeljima i familiji tek nakon osamostaljivanja.
ma ja ne bih mogao da se zanosim sa nekom... :)
uskoro kad kazem drugaricama, nece me vise smarati sa tim pitanjima...a posle bih da nedjem neko gej drustvo(nzm samo gde i kako... :/ ?)...i tako..a za kasnije cemo videti... :)
Korisnikov avatar
By lacky
Originally posted by anavalerija

Hm, pa na ovom forumu taj savet verovatno neće biti previše popularan, ali probaj romeo. Probaj da se malo dopisuješ online, i tako to. Nađe se tu poneko koga ne interesuje samo seks. Samo se pazi malo matorijih tipova.

EDIT da dodam, takođe #gay-serbia nije tako loš, ako možeš da svariš sve ono "TRAŽIM DOMINANTNOG MOMKA DA MU LIŽEM STOPALA I MIRIŠEM ČARAPE" i ono "RAZVALI ME VEČERAS" i naravno da ne zaboravimo "POSERI MI SE U USTA".
xaxaxa... :D
ja sam ulazio par puta ovde na chat...ali polse 5 minuta izadjem, nemam ja tamo sta da radim :) ....samo tako nesto moze da se procita koliko sam ja primetio...
na romeu nemam profil, ali cu da ga napravim kasnije...pa cu valjda naci tamo nekog...
Korisnikov avatar
By lacky
znam, ali malo mi glupo... :)
mada se retko moze naci neko mladji, mislim ima i mladjih, ali...svi su obicno stariji, a ja imam samo 16... :D
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Chat je ovde... :kisa: Boze sacuvaj. Ima mnogo pacenika, bio letos cesto, gledam sta pisu/pisete... o.O
Romeo... zanimljivija mi ona tema IZLIVI MOZGA od samog sajta. i da imam profil sa 0 dolaznih i 0 odlaznih poruka. :pervert:
Korisnikov avatar
By lacky
ima ih svakavi, zato ja posle 5 minuta izadjem... :D
za sada se nisam nisakim ni dopisivao.... :)
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Diskriminatoru! :kesa:
Mene neki lik smarao kako je zauzet radnim danima i moze samo vikendom da se krese. -.- bilo je tu i ponuda za trojke. onda meni smor pa lozim tako pacenike koji smaraju :P
Mrzelo me da editujem text ranije... pa ja imam 16 jbnih :P (dobro jos maloo :D ) cisto FYI :D
Korisnikov avatar
By lacky
ja samo tako posmatram.. :)
sad mi se nesto ne ulazi, ali sledeci put kad udjem cu da pocnem da se dop.. :D bice neko normalan, valjda... :)
Korisnikov avatar
By Belanos
Ja sam imao napad autovanja, srecom proslo me je :) )) Rekao sam nekim ljudima, i super je proslo, nista se u nasem odnosu nije promenilo sem sto sada mogu pricati sa njima o svojim gay stvarcicama :) To su ljudi sa kojima sam se dugo druzio i u cije sam prijateljstvo bio siguran. Ne moze neko posle niza godina odjednom prestati da te voli, samo ce vise da te ceni jer si im ukazao poverenje i priznao tako veliku stvar. Sa rodjenom sestrom je bilo malo drugacije. Ona i ja vise ne pricamo o tome, ali nije me se odrekla i nista slicno tome :) )))

Moras napraviti dobar izbor, mislim da nije pametno pricati drugaricama, pogotovo sto ste svi jos u skoli, posvadjacete se pa ce te odati ili ce jedna reci drugoj u poverenju, i to ce se prosiriti, a nije ti potrebno da svi u skoli znaju da imas sex sa tipovima. Bice vremena za autovanje. Slazem se da za pocetak nadjes neko gay drustvo ;)
Korisnikov avatar
By lacky
sto se tice mojih drugarica,ja se sa njima druzim jos dok sam bio mali, i znam, da ne bi one nikad nesto tako nekom rekle...to je 100%... :)
a gay drusvo se ne nalazi tako lako... :( ja za sad nikog nzm u mom gradu, da je gej... a bas bih voleo da znam, i da imam neke gej prijatelje... ://
Korisnikov avatar
By Partybreaker
@lacky, aj necu da ti baksuziram, ali nikad se ne zna. Uglavnom su sve alapace i sve se to govori. Igrom slucaja sam osudjen da sam u prisustvu 4 drugarice koje nista ne kriju, i sve pricaju jedna drugoj, i po par puta, sve se to detaljno prozvace i analizira. Odes na romeo i trazis po gradu , ima sigurno onih od 18-19 sto zapravo imaju 16-17 :D
Ali ne razumem tvoju opsesiju za gej drustvom, ako se outujes tim drugaricama i sve prodje OK, sto onda toliko navaljivati? Polako, doci ce sve to od sebe, a tek imas 16. Ima jos godinu ipo da se pozivi :D
By Glasnik
Ma, bre, ne! Nego nije želeo da odete do kafića i popijete kafu? :zid:

Jbt, znači kad odem s nekim muškim na kafu to odmah implicira da se muvamo ili nešto? 0_0

Potpuno mi je to unbeliveable...

Msm, verujem ti, ali ne verujem kolika je to paranoja... -.-
Korisnikov avatar
By lacky
Originally posted by Partybreaker

@lacky, aj necu da ti baksuziram, ali nikad se ne zna. Uglavnom su sve alapace i sve se to govori. Igrom slucaja sam osudjen da sam u prisustvu 4 drugarice koje nista ne kriju, i sve pricaju jedna drugoj, i po par puta, sve se to detaljno prozvace i analizira. Odes na romeo i trazis po gradu , ima sigurno onih od 18-19 sto zapravo imaju 16-17 :D
Ali ne razumem tvoju opsesiju za gej drustvom, ako se outujes tim drugaricama i sve prodje OK, sto onda toliko navaljivati? Polako, doci ce sve to od sebe, a tek imas 16. Ima jos godinu ipo da se pozivi :D
ma nije to opsesija...nego..nzm ni ja... bice mi lakse da ima pored sebe nekog slicnog meni, da mogu o svemu da pricam, neko ko je prosao, ili prolazi kroz ovo sto sam ja prosao...i tako to...naravno ja cu moci i sa drugaricama da pricam kada im se outujem, ali ipak nije isto pricati sa njima, i sa nekim ko je gej... :)
Korisnikov avatar
By Belanos
@Glasnik88, ima svakakvih tripera, ali to su uglavnom biskvici koji vode dvostruke zivote sto rekao sava jama "licimuri" :D
Korisnikov avatar
By mOwbid
upravo sam se autovala jednoj drugarici, i sad pricamo o svemu tome, i evo je sedi pored mene i gledamo forum. evo prica kako je plakala uz brokeback mountain... bas mi je drago... :blentavi:

:wundy:
Хехехе so cute :love:

Ја никада нисам патио од невероватне потребе да се аутујем. Сада зна пар људи, укључујући најбољег ортака, и то је толико спонтано ишло и толико су кул са тим да сам ја био одушевљен.
Најбољем ортаку сам рекао од прилике када сам био твојих година, можда годину дана касније, више се и не сећам, и то када сам имао првог дечка. Њега знам од како знам за себе и знао сам сигурно да му то неће сметати иако има прилично ригидне ставове по извесним питањима,а нисам му рекао раније јер просто се ништа није ни десило у животу да бих причао о томе. Још се љутио на мене што му нисам рекао одмах него тек пар месеци пошто смо се смували. Али то је била комедија, прво сам му рекао и није ми веровао, сат времена сам га убеђивао (било је и приче да би ми једино поверовао када би смо се пољубили пред њим, пошто га је знао). :lol: :lol:
Енивеј, причам ти своје искуство пошто ти је Санхедрин већ дао 55 савета, од којих један мора да се погоди као добар. :smilegrin: :smilegrin:

Јави како је прошло ;)

П.С. Ја сада мучим другу муку где тај исти бивши, у кризи идентитета, лапрда около старим људима из школе како је био са неким из разреда :shock: па морам да га смирим мало :D
Partybreaker napisao: Sto se tice familije, 95% homofobi i konzervativci/malogradjani, tako da nista od toga.
Ali... kod svih nas je više manje tako. :radosnice: (generaliziram da)

Šta ja znam, outaj se kada si spreman za to, ali što duže čekaš to gore.

P.S. Ljudi znaju iznenaditi. Nije uvijek sve tako crno. :bicikl:
Korisnikov avatar
By mOwbid
htela sam da se autujem tetki. jako se lepo slazemo. i taman da joj kazem, ona krene sa pricom kako ne bi volela da se njena cerka uda za za nekog muslimana....i da ne kupuju nista kod turaka da im tako ne bi pomogli.......iii
i slicne price...

to je to kontam...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2066774#p2066774]Partybreaker napisao:[/url]

Hvala ako je neko procitao. Morao sam nekako da se "olaksam", i eto uspelo je, i mozda malo se infiltriram u forum, jer jedino ovde (sto se tice net stvari) mogu biti to sto sam .
Baš tako.
Elem. Ni ja se nisam autovao nikome. Mada jednom sam hteo da se autujem bratu od tetke koji nije toliko homofobičan, ali ipak sam odustao jer on ne živi u Srbiji, pa ne bismo mogli često da razgovaramo, pritom on nije ni na fejsu, ne koristi društvene mreže i sl.
Mada, kad sam imao oko 15 godina jedan tadašnji prijatelj je bio autovan i umesto da sam tada našao nekoga sa kim mogu da razgovaram jer imamo isti "problem", ja sam ćutao. On je sad u Beču ako se ne varam, a ovde svi znaju za njega.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!