Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Jeste li out na Facebooku?

1. jesam
42
29%
2. nisam
84
58%
3. 100% facebook free
19
13%
Korisnikov avatar
By mikeli
ipak sam iz malog mesta (shvatite to malog, kako god), i outovanje, mi nazalost svoju, jos uvek netreba !
mada, koliko god mogu, trudim se da branim stavove, al i da nikad ne zborim protiv ! jos i ovo, ipak je ovo zemlja SRB ...
Korisnikov avatar
By ilija f
Meni ne piše, još nisam out svim prijateljima. Ja mislim da i stavim da mi niko ne bi verovao xD
Korisnikov avatar
By bern
ne, nisam. profil mi je krajnje deperonalizovan.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Iako nisam out na fejsu, po stvarima koje nekad kačim i komentarima koje ostavljam, mislim da samo slep ne bi provalio o čemu se radi :D
Korisnikov avatar
By sort_of_me
^ slično :D Nisam aut, i pazim šta kačim, ali po lajkovanim stranicama se može lako zaključiti, ko hoće tj. :)
Korisnikov avatar
By HalfJack
Da. Znaju da sam gej, tu i tamo to napomenom, ali ne ističem non stop.

Više su me iritirali ljudi koji su objavljivali neke chatove s romea i su komentirali. Who cares.
Nekada mi je pisalo na fejsu.
Onda sam zbog problema nekih sa roditeljima maknula.
Ali po tome sta sam lajkovala i po nekim mojim komentarima se ocigledno moze zakljuciti.
Samo sto sve manji broj ljudi gleda onaj deo s informacijama.
Korisnikov avatar
By constantine
nisam aut
mada ne kontam kako neki ljudi mogu da kazu da su aut a profil im je pod nekim nikom i nemaju svoje slike na fb ili su sakrivene i vidljive samo za pojedine ljude
Korisnikov avatar
By sylar.croatia
Ne piše koji me spol zanima s obzirom da je face javan.
al piše da sam u vezi. i to mi je dovoljno.
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Ne, na svoju veliku zalost prihvatio sam pola blize i dalje familije kao friends pre nego sto sam shvatio da ljude mogu da ostavljam u ''cistilistu'' indefinitely, a jos samo mi fali da oni znaju i smaraju me oko toga. -.- Besides, fb koristim skoro iskljucivo kao sredstvo za komunikaciju sa prijateljima, ne znam ni da li pise kada sam rodjen, a ne seksualnost. >.>
Korisnikov avatar
By *deni*
Apsolutno nemam namjere bilo šta da krijem, pišem i postavljam šta želim i kad želim.
Ne mogu da prihvatim opravdanje tipa '' Ipak je ovo Srbija '' za sve gluposti i zadrtosti žitelja Srbije.
Ne možeš svoju glupost i primitivizam pravdati time da je '' ipak ovo Srbija ''. Kakvo je to uopšte opravdanje ?
Kao da je Srbija neki zasebni entitet, nakazna spodoba iz pakla, koja nema veze s svojim naseljenicima, pa da se sad smrad svake pojedinačne šuše nonšalantno pravda rečima - '' Ipak je ovo Srbija '', kao da tu Srbiju ne čine ljudi koji je naseljavaju i koji su zapravo krivi za to što je '' Ipak ovo Srbija '' i što je takva kakva je..
To je jedna glupost i licemerje par eksalans. To posebno oni koji su protiv pedera, a ne znaju zašto su protiv pedera umeju da kažu , jednostavno - '' Ipak je ovo Srbija.. ''
Jeste ovo Srbija, ali si i ti majmun, ili majmunica, tako kaži, a ne samo - '' Ovo je Srbija ''...
By macedonianlesbian
Ne prikacujem LGBT slike, ne pisem komentare al ako neko gleda koje stranice sam lajknala (zagreb pride, lgbt united macedonia) poznace..
Nije mi označena seksualna orijentacija (interested in ili kako već beše), ali ni rodni grad, pravo ime, itd... Fejs mnogo više koristim za deljenje stvari koje mi se dopadnu no deljenje svog privatnog života. Ipak, mnogo spamujem nekim lgbtiq klipovima, tekstovima, i sličnim sadržajima, pa verujem da i oni koji ne znaju, možda pretpostavljaju da sam nešto više od strejt osobe koja podržava "gej prava".
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
nije mi na fejsu vidljiv ni status veze ni interesovanje iz određenih razloga :evil: ali kad me neko pita nije mi problem da kažem
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!