Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By mirth
Dakle, procitam ja pre nekog vremena ovu publikaciju: http://www.labris.org.rs/images/npublik ... ingout.pdf, gde izmedju ostalog navode razlicite faze coming outa po razlicitim ucenjima (od str. 34 nadalje), a gde se po svakom kao poslednja faza - ona koja obicno dodje nakon jake upucenosti striktno na lgbt zajednicu, navodi faza 'ponovne integracije u str8 svet', zapravo "znacajna otvorenost i povezanost sa širom zajednicom".

Verujem da sam treutno u toj fazi, i iznenadjujuce - nalazim je tezom od vecine prethodnih. Okruzena sam manje vise gay-friendly ljudima, vecina istih bi cak i po svojoj profesiji morala biti vrlo tolerantna, u odnosu na vecinski deo populacije ja ni ne mogu da kazem da to nije tako, ALI.. i dalje je sve to previse kruto, nategnuto, pritom previse mizogeno, previse sovinisticki, previse nesenzibilisano.. Bar u odnosu na to kako sam ja sada vec "bazdarena"... (a nije mi mizogen 'svejedno', npr. :D )

Kakva su vasa iskustva?
Korisnikov avatar
By mirth
Pritom - nije da sam ja bila odsecena od "sire zajednice" do sada, vrrrrlo naprotiv; nego eto tek od skora pokusavam da umesto mirne kohabitacije svih clanova s duznim uvazavanja svih ucesnika (uz adekvatno distanciranje) uspostavim zapravo neke meaningful interakcije.. i skontam da ko sta radi - JA se mrstim! :zid:
Korisnikov avatar
By Blady
Slicno funkcionisem..
kako zbog posla, tako i zbog ljudi koji su prisutni.
Familija, poznanici.. saradnici.
Koliko god mogu da izbegnem homofobiju sa svih strana, ja je izbegavam.
Koliko god mogu da informisem, informisem.
Koliko god mogu da iskuliram, ja kuliram.
Funkcionisem kako vetar dune...
By Glasnik
Nikad nisam bio u toj fazi gde sam bio striktno upućen na LGBT zajednicu. :shrug: Uvek sam uz sebe imao i strejt prijatelje.
Čak mi i jako odbojno kao ideja zvuči da se okrenem samo LGBT populaciji. :shrug:
Ne biram ljude s kojima se družim po seksualnoj orijentaciji.

A inače sam razvio priličan nivo tolerancije na neznanja vezana za ''našu sferu'' pa često diskutujem i ''prosvećujem'' narod. :) Da, nekad se umorim i nije mi do objašnjavanja, ali najčešće se iz tih ''prosvećivanja'' rode lepa druženja jer su ljudi znatiželjni da znaju više. :)
Dakle, ima tu još posla itekako i kod dobrog dela njih i dalje postoji heteronormativnost jako uvrežena, ali, bože moj, sve se to vremenom da promeniti... Ja barem nisam ni na koga ljut ili frustriran kad neko ne zna ništa o LGBT populaciji pa ima svakakve komentare. Naravno, ovde ne govorim o ekstremnoj homofobiji već blažim oblicima iste.

A i takvo je vreme... Kruto, šovinističko, nesenzibilisano ni za šta...

Zapravo, ja mogu bez problema da kažem da sam i ja nesenzibilisan za mnoge druge sfere života i neke specifične probleme s kojima se ljudi susreću. Svi smo. :shrug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!