Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Popeye napisao:Pa što nisi pristao ? Taman si mogao malo da se švrćkaš po Švajcarskoj.Sanja Steppenwolfin napisao: kazi mi bar da su magistri, doktori, nesto!moja mama je doktorica i htjela me voditi na lijecenje od homoseksualnosti u fakin švicarsku u prvim mjesecima nakon sto sam se autao.
![]()
sve to prodje uz malo ili malo vise truda.
ZlatnaPtica napisao: A ono, stavi im do znanja da si ti takva oduvek, da si ista osoba, da to nije nista lose, i da se to ne moze promeniti.... I reci im da imaju pogresnu sliku o homoseksualcima, da su to normalni ljudi kao i svi drugi.... Ma sta znam... Nemam nekog iskustva, moja majka je to sasvim opusteno primila![]()
Sanja Steppenwolfin napisao: nisam jedinica. Imam stariju sestru, sto je po meni jos gore za celu situaciju.Jao jbt preslikano kao kod mene.
Zato sto ona je sebi u poslednjih 5 godina izgradila onu "idealnu" str8 pricu.
Zavrsila fax, zaposlila se, udala se, rodila musko dete, njen suprug radi, imaju svoj stan, nisu zavisni od nikoga, i da tako kazem "neko i nesto su" u mom kraju.
A ona je mene izvalila jos pre par godina, tj sumnja, ali nece konkretno da me pita, vec samo kad se pomene tema "biti gay" ona mi se obraca tim recima
"ako jesi gay, budi sigurna da nikad neces videti ni mene ni moje dete ako se za to procuje"
Sanja Steppenwolfin napisao: A ona je mene izvalila jos pre par godina, tj sumnja, ali nece konkretno da me pita, vec samo kad se pomene tema "biti gay" ona mi se obraca tim recimamnogo volim svog brata...
"ako jesi gay, budi sigurna da nikad neces videti ni mene ni moje dete ako se za to procuje"
Sanja Steppenwolfin napisao: "ako jesi gay, budi sigurna da nikad neces videti ni mene ni moje dete ako se za to procuje"Kukuuuuuuuu
Margita napisao:"ako jesi gay, budi sigurna da nikad neces videti ni mene ni moje dete ako se za to procuje"bas to.. u poslednjih godinu dana me srce boli kad razmisljam o deci, i to je nesto sto najvise u zivotu zelim, a nekako mi je u glavi da ih necu imati.. ne znam zasto.. neki glupi tupi osecaj mi se javi u stomaku..
I ja mnogo volim brata a tek bratanca....ovakva ucena bi mi bila uzasna.U ovom periodu da se autujem i uceni me brat tako-njega i ne bih zelela da vidim ali bez bratanca ne bih mogla tek tako.
Kragi napisao:Mislim da se kod takvih ucenjivanja najbolje prolazi ako doticnoj osobi stavite do znanja da mozete i bez nje. Makar i glumili.fora je zto znam da je to ne bi opametilo. kod roditelja sam uvek u zivotu prolazila sa tim stavom, kod nje, nema sanse
Ja bih joj rekao da moze i preko novina da me se odrekne ako zeli. Cisto da je spustis malo na zemlju.
P.S.
nemam pojma koliko bi pametno bilo da me poslusas, ali ja bih to zaista rekao.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!