Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Kragi
^ A da se ljubis sa deckom pred njima?
... i ne kontam, odustao si od outovanja zato sto ti drugarice nisu poverovale pa ne bi dalje da se nabedjujes sa ljudima? :smeh:
Korisnikov avatar
By Srklet
АlexxэlA napisao:Pre nekoliko meseci ne bi mi ni na pamet palo da bilo šta pišem ovde, tako da je ovo veliki korak za mene.
e pa sad napravi jos malo velikih koraka, pa se oglasi i u drugim temama. valjda imas neko misljenje o necemu. i budi spreman i da tvoja misljenja nece biti unisono slavljena.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Alex, samo da napomenem, Popaj je lokalni demotivator i pesimista ali je cvrsto ubedjen da je to jedini nacin da utice na ljude... Nemoj mu zameriti, dobar je on u dubini duse :D

I da, pridruzi se ostalim temama slobodno :D
By Hans
Možda je do sada više trebalo da se baviš time da sretneš nekoga i budeš homoseksualac koji voli i oseća a ne da fasciniraš okolinu svojim outovanjem od kog nemaš ništa ako pritom spavaš sam. U protivnom ćeš postati usedelica sa 30 kao neki ovde. A verujem da to ne želiš.

Ja sam u 18. godini imao prvog dečka a do 23. sam živeo skoro godinu i po sa tadašnjim dečkom i nije me zanimalo da li će mi srce iskočiti zbog ovoga ili onoga, iskakalo mi je od ljubavi koju sam prema njemu osećao. Outovanje prijateljima je dolazilo spontano.

Sada ne osećam potrebu da se outujem roditeljima jer nas razdvajaju neke druge stvari i nesuglasice koje su za mene mnogo krupnije od outovanja. Ponoviću onu krajnost koju neki ljudi imaju od outovanja- majka bivšeg dečka mog najboljeg druga ga je konstantno ispitivala kako mu je sa njim i kakav je u krevetu, govorila mu šta da radi u vezi i kako da se ponaša. :sigh:

Radi na tome da budeš svoj, da voliš i ako je moguće da ne budeš deo Popeyeve statistike. Ti nisi on, on nije ti, ono što je njemu išlo od ruke ne znači da će i tebi. A nemamo svi isti želudac.

Za sve će doći vreme. Ali sebi si najbitniji.
Korisnikov avatar
By АlexxэlA
Partybreaker napisao:...izgleda kao post nekog tinejdžera, baš me je iznenadilo kad sam pročitao da imaš 27.
Nisam uvredjen ali, ne možeš na osnovu jednog posta shvatiti ko je kakva osoba i šta ima (ili nema) u glavi. Iskreno, ti si me "doživeo" kako me većina "vidi" uživo.
Hans napisao:...homoseksualac koji voli i oseća a ne da fasciniraš okolinu svojim outovanjem od kog nemaš ništa...
Ko je rekao da nisam voleo/ne volim/neću voleti? Da ne osećam? Sad, što sam gajio emocije prema pogrešnim osobama to je moj problem. :glupan:
Nije mi bio cilj da bilo koga fasciniram.
ZlatnaPtica napisao:Popaj je lokalni demotivator i pesimista
Popaja vidim kao Cakanu na 2:25 :grin:
''
P.S.
Zlatna Ptico - divan si. :kiss:
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Hans napisao:Možda je do sada više trebalo da se baviš time da sretneš nekoga i budeš homoseksualac koji voli i oseća a ne da fasciniraš okolinu svojim outovanjem od kog nemaš ništa ako pritom spavaš sam. U protivnom ćeš postati usedelica sa 30 kao neki ovde. A verujem da to ne želiš.
Znaš, Hans, ovako meni priča i moja baba. Kaže žena, trebalo je ti da nađeš nekoga i da se udaš a ne da imaš sve te diplome a ostaneš neudata sa 30 kao ona Mica dole iz sela. Ozbiljno, tako žena kaže.
Korisnikov avatar
By Hys.
buahahhahahahahahahahahahhahahahahahahha

kralj'ce!
By macedonianlesbian
Moji predlog je da upitas neko od forum ko zivi u Beograd i da se upoznas s njima, moze da ti bude lakse :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!