Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by spliffja sam u ormaru i divno se osecam.. .nemam potrebu da se zvalavim sa deckom na sred ulice ...
^ in the closet, forever
Originally posted by niotkudaDa, klasika, ali može da upali.
Ako je žensko, optuži je da je htela da se kresne sa tobom, a da joj ti nisi dao i da je zbog toga sada ljubomorna.
Originally posted by constantineIli nemas muda? Sto naravno ne implicira da ih ja imam.
Originally posted by spliffja sam u ormaru i divno se osecam.. .nemam potrebu da se zvalavim sa deckom na sred ulice ...
^ in the closet, forever
Originally posted by niotkudaOno sa dimnom bombom je vrlo efektna, komična figura u tvom postu, a predlog sa osvetom zbog nejebice mi se učinio izvodljivim i dobrim, zato sam ga i citirao.
Aman, Deni, nadao sam se da će deo sa dimnom bombom objasniti koliko sam bio ozbiljan u vezi sa tim predlogom![]()
Mada, ako si taj tip lika i ako možeš tako masno da slažeš, može i da upali. Sve zavisi od toga koliko (ne)želiš da izađeš ormara i kako izgledaš.
Ako si feminiziran ili ne-baš-toliko privlačan, ne bih ti baš savetovao da se igraš nabeđenog jebača pičaka.
Originally posted by Kragikragi sve je ovo divno sto si ti napisao ali ja ponavljam, meni je ovako lepo
Ili nemas muda? Sto naravno ne implicira da ih ja imam.
Sa druge strane, mozes biti out i bez potrebe da se ljubis sa deckom na ulici jerbo je taj pojam mnogo siri ...
I onda idemo sa istom pricom i pitanjima again:
- Da li bi krio devojku od drustva, cak i ako se ne bi sa njom ljubio na ulici? Od roditelja?
Da li biste se drzali za ruke?
Da li bi tvoji roditelji, prijatelji, rodbina znali tvoju zenu, majku tvoje dece?
(bez obzira da li bi se ljubio sa NJOM na ulici)
Tebi, naravno, uvek moze biti lepo i ja to uopste ne osporavam, vec samo fake izgovor.
Nije sustina ormara 'sta koga briga sa kim se jebem' i 'nemam potrebu da se ljubim sa deckom na ulici', jer to mu dodje samo losa uteha za strah, paranoju, stid, autohomofobuju ili nesto cetvrto, peto.
Ti i svako od nas ima pravo i da se oseti uplaseno i ugrozeno, al' onda budimo iskreni pa i formulisimo to tako:
- u ormaru sam jer bi me moji izbacili iz kuce, ili bi me sikanirali na poslu, zajebavali u skoli, prebili na ulici ... itd (random primeri, ne odnosi se na tebe licno).
![]()
Edit: kao sto i sam vidis, ova tema je o tipu koji se isto nije ljubio sa deckom na ulici a moguce je da uopste i nema potrebu kao i ti ... a mi i dalje pricamo o outovanju.
Originally posted by constantinenarocito ako to to kaze!
budi jak i nikome nemoj da potvrdis kad te pita pa makar i ako ti kaze "reci mi necu nikome da kazem"
Originally posted by blentaZnam brate, ali imam taj trip da preuvelican stvari, i onda se vratim u normalu nakon par sati.
meni je stvarno okej da se neko boji
da se cak i stidi jer zna kako ce neko ko mu je drag da odreaguje ako je homofobican
i stvarno svasta mogu da prihvatim kao opravdanje
ali tu lezernost u sopstvenoj homofobiji
i prihvatanju da ti zivotom upravlja misljenje neke
hardcore neosvescene mainstream turbofolk seljacine
to stvarno ne mogu..... brateee
Originally posted by luciferin91Što moja baba kaže, beda nije stvar materijalnog pitanja.
Mislim, ja zivim u velikom gradu, imam svoj stan, drzavljanstvo zemlje EU(ne Bugarsko ili Rumunsko), skupa odela i blistavu buducnost. Kao shto moja baba kaze: Slabiji uvek zele da sabotiraju mladje.
![]()
Originally posted by DanteTo se kaze siromashim ljudima da ne bi bili ljubomorni. shhhhh!
Originally posted by luciferin91Što moja baba kaže, beda nije stvar materijalnog pitanja.
Mislim, ja zivim u velikom gradu, imam svoj stan, drzavljanstvo zemlje EU(ne Bugarsko ili Rumunsko), skupa odela i blistavu buducnost. Kao shto moja baba kaze: Slabiji uvek zele da sabotiraju mladje.
![]()
Message original : Anhedonie
jedini problemi u skoli koje sam ja imao su oni koje sam u glavi imao dok sam cutao.
Originally posted by luciferin91Ne shvatam poentu. Imas vise zivotnog iskustva u kurvanju (skupe stvari etc) ili šta?
Originally posted by blentaZnam brate, ali imam taj trip da preuvelican stvari, i onda se vratim u normalu nakon par sati.
da se cak i stidi jer zna kako ce neko ko mu je drag da odreaguje ako je homofobican
![]()
Sada kada imam vishe zivotnog iskustva mogu da razumem tu osobu. Mislim, ja zivim u velikom gradu, imam svoj stan, drzavljanstvo zemlje EU(ne Bugarsko ili Rumunsko), skupa odela i blistavu buducnost. Kao shto moja baba kaze: Slabiji uvek zele da sabotiraju mladje.
![]()
Originally posted by luciferin91jao ja imam dva oka i usta i malo kose!
![]()
Sada kada imam vishe zivotnog iskustva mogu da razumem tu osobu. Mislim, ja zivim u velikom gradu, imam svoj stan, drzavljanstvo zemlje EU(ne Bugarsko ili Rumunsko), skupa odela i blistavu buducnost. Kao shto moja baba kaze: Slabiji uvek zele da sabotiraju mladje.
![]()
ne ne oko boga svevideceg vidi sve i ruka boga opstepravednoga udara gresnike i ispravlja nepravdu!
napravi 50 fotki i kad odes kuci sto vecem broju ljudi pokazujes slike i kazes "ja to buraz jebem"aaahahahahah
mozda imas tu srecu kao Anhe, da se autujes, a niko ti ne verujeKamo sreće da bude tako xD
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!