Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by agayJesus

A najjacha je keva, kroz suze, grcajuci, kada kaze:
"BUUHUUUUU...... :( NISHTA MI NIJE JASNO! NE RAZUMEM, KAKO TO DA SI PEDER, A BIO SI VUKOVAC???!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Joj, ovo je fenomenalno! :smeh:
Meni je drug rekao... "bas ti da budes peder, vidi koliko si visok!" :lood:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by DIONIS
jel ima ovde nekog ko misli da mu je jedan od roditelja u fazonu???
Ja!!!
Tripujem se da je moja mama imala neka iskustva sa devojkama. Ne znam zasto, jednostavno... neka intuicija...
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by agayJesus
A najjacha je keva, kroz suze, grcajuci, kada kaze:
"BUUHUUUUU...... :( NISHTA MI NIJE JASNO! NE RAZUMEM, KAKO TO DA SI PEDER, A BIO SI VUKOVAC???!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

ne mogu da verujem... ovo je nesto najoriginalnije sto sam cula...:zid:
Korisnikov avatar
By Savitar
Originally posted by bigirl
Ja!!!
Tripujem se da je moja mama imala neka iskustva sa devojkama. Ne znam zasto, jednostavno... neka intuicija...
Moji su meni, nakon mog autovanja, chak priznavali sopstvene izlete u "zabranjenu teritoriju"! Oboje! mada su ta priznanja bila u afektu, drugachije ih i ne bi bilo...
Kapiram da ih bash zato moje autovanje toliko povredilo, mozda su pomislili da su sad i oni "nastrani" ili da su mi mozda "preneli"
Korisnikov avatar
By mirth
Kontam da bi nekako tata lakse podneo.

Mislim da bi on cak i bio srecan da zna da nijedan muskarac nece zauzeti njegovo mesto skidaca-zvezda-sa-neba-svojoj-mezimici. Covek prosto obozava da zapuca 120 km da bi mi zamenio bravu na vratima, i ljubomoran je ako nekom drugom dopustim da se postara za takve stavri umesto njega...

A mama... Ta kad bi zaista shvatila da se ja nikad necu udati, umrla bi od razocarenja na licu mesta. To bi za nju znacilo da je i njen i moj zivot automatski nepovratno promasen.

Ali ne znaju, pa me bash briga. :zongler:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
moji su jednako reagovali, baš kao i u svemu što jednako reaguju. jedina razlika je što se ?ale više interesovao o mojoj seksualnosti kao takvoj, a keva o mojim partnerima... :)
Korisnikov avatar
By Savitar
Originally posted by lukeguy
...razlika je što se ?ale više interesovao o mojoj seksualnosti kao takvoj, a keva o mojim partnerima... :)
TAKODJE!!! Dobro, jel sad ovo sluchajnost ili neki genetski kod za specifichnosti mama/tata - reagovanja???
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by bigirl
Ja!!!
Al' sam se zajebala...
Korisnikov avatar
By Sutekh
Cjale mi je rekao da je izlazio po gay zhurkama, jer je tamo super atmosfera. I pitao me je da li sam gay. "pored tvoje majke je i normalno da postanesh gay"

:lol:

A shto se keve tiche, pa desilo se da na TVu gleda neke gole zhenske. Mada, vishe kontam da je to zbog njene narcisiodonosti, nego latentne biseksualnosti al ajde.
Znaju oboje dakle!
Korisnikov avatar
By MorbidAngel
ovako, poshto u svojoj porodici imam vetj jednog gej chlana (seku) jako dobro znam kako bi moji reagovali (dodushe sestra je tjerka od tjaletove rodjene shvece) i deshava se to da kada bi moj tjale saznao i za mene, pa mislim da bi me izbacio iz kutje (mada sam ja uverena da je on bi ili da je bar nekada bai u fazonu i da bash zato potencira neku "odbojnost" prema gej poipulaciji), shto se keve tiche, ona je imala svoje ispade, shto mi je i sama rekla, tako da sam i ja njoj sasvim opushteno rekla za svoju ex, i ona je bila u fazonu "da primetila sam ja to josh odavno, nema veze, super je ona, bolje sa njom nego sa likom"... eto...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!