Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By marvuk
Moje iskreno mišljenje je da treba sačekati pravi trenutak a to osoba koja se outuje treba da oseti sama.
Što se roditelja tiče, jako su različiti i neki bi sve učinili da im dete ne pati i prihvatiće ga onakvo kakvo je dok bi ga drugi maltretirali a opet treći će na neki sasvim drugi način odreagovati.
Što se ostale rodbine tiče, to je jako teško i ja nemam pojma šta bih uradio. Rekao bih bratu i mislim da neće loše odreagovati ali me brinu ostali jer ionako mi je nešto mala familija.
Što se prijatelja tiče, pravi prijatelji će ostati ma šta se desilo i prihvatiti.

U globalu, mislim da treba osetiti pravi trenutak i tek onda reći. U svakom slučaju ne treba žuriti.
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
E, ste nekad razmishljali kako ste se napili ili naduvali ili obukli neshto shto nikako vashi roditelji ne odobravaju a da niste mnogo o tome razmishljali, jednostavno ste uradili? I kako su roditelji reagovali ? Zvocali, zvocali, pa onda a u pm ludo dete, neka ga. Uzela sam najgore primere za pokazivanje isterivanja svoje volje ali u sushtini, kad neshto zaista zelish i hocesh, uradish to bre pa kud puklo. Kad je volja tako jaka nishta ne moze da je srushi. A volja je jaka jedino kad si spreman i da patish. Sve se placa.
Kada ne budem mogla da trpim moje skrivanje u ormanu, kad budem mogla da trpim bol mojih roditelja autovacu se.
Korisnikov avatar
By malecka
slazem se... :wink: :up:
ali sumnjam da ce to ikada biti u mom slucaju...
By Kragi
Sa jedne strane, ne mozete od klinca cija egzistencija zavisi od roditelja, ocekivati da se outuje. Naravno da pre toga treba poraditi na sticanju odredjenih 'uslova' koji bi obezbedili izvestan vid sigurnosti. Nek se nadje.
Drugacije, skidam kapu za muda.

Sa druge strane pak, svako ko ima 25, 30, 35 i vise gidina, ko je koliko toliko samostalna osoba ili ne daj boze ima potpuno svoj zivot u svojim rukama, a pritom nije out makar najblizima (uza porodica prvenstveno pa sve ostalo) je autohomofob. I tu nema daljeg.
Rec je o osobama koje zaista imaju problem sa tim sto su gay koji se najcesce manifestuje kroz stid i sramotu zbog onoga sto jesu. :sudija:

Tako da nije. Tako i treba. Tempiras termin i odradits neke proracune pre toga svakako.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!