Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
Slika
Gay-populacija u Njema?koj više ne treba brinuti za svoje pozne godine budu?i da ?e Berlin uskoro otvoriti dom isklju?ivo za penzi?e koji vole isti spol.

Berlin, koji ne samo da je politi?ka prijestolnica Njema?ke, nego je i prijestolnica tamošnjih homoseksualaca, planira uskoro otvoriti prvi dom za umirovljenike takve spolne orijentacije.

Grad, ?iji gradona?elnik otvoreno i ponosno priznaje da je homoseksualac, i koji ima najve?u zajednicu homoseksualaca u Njema?koj, otvorit ?e za njih dom umirovljenika. Dom sa 150 apartmana svoja bi vrata trebao otvoriti po?etkom 2006., a bit ?e sagraðen u ?etvrti Schoeneberg.

"Prva generacija homoseksualaca sada je došla u tu dob", rekao je Hans-Juergen Esch, direktor projekta, za list Bild.

Iskon
:klap: :klap:
Korisnikov avatar
By Stripi
Btw. u toj mi ?etvrti žive tetak i teta :B :B :B
Idem tamo kad ostarim :D
Korisnikov avatar
By Lunja
Vest je super (izasao je novi Huper:D).

Ipak, nadam se da cu starost docekati sa dragim u nasoj kuci u Brazilu ili Australiji.... i da ce morske struje da odnesu moj pepeo...

:peca:
Korisnikov avatar
By Stripi
Ma Berlin je ludnica, bio ja :D
Ich bin ein Berliner!!
Korisnikov avatar
By Stripi
Ali sada ozbiljno.
Projekt sam po sebi nije neostvariv a svatko može otvoriti dom za umirovljenike, naravno uz odreðene uvjete koje propisuje država.
A ti u taj dom onda možeš primati koga želiš i tko to može platiti.
Treba nam samo kapital, mašta i dobra volja.
Ionako ?emo i mi biti jednog dana stanari toga doma, zar ne?
A bilo bi zaniljivo gledati ostarjele tetke u cat fightu sa štapovima i štakama :D :indijanac:
Meni ta ideja uop?e nije loša?
Možda i zvu?i kao separacija ali mislim da zbog našeg na?ina života i veza koje traju ponekada i 24 sata dobro da se stari i osamljeni gay/lez ljudi/žene naðu u takvom okruženja, svoji meðu svojima i na svome :right:
Korisnikov avatar
By Boshko
Originally posted by Stripi
A bilo bi zaniljivo gledati ostarjele tetke u cat fightu sa štapovima i štakama :D :indijanac:
Zamisli samo kad pocnu da se svadjaju ko je tu aktivan, ili ko ima bolju guzu :smeh:
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Originally posted by Lunja
Vest je super (izasao je novi Huper:D).

Ipak, nadam se da cu starost docekati sa dragim u nasoj kuci u Brazilu ili Australiji.... i da ce morske struje da odnesu moj pepeo...

:peca:
Jooooooooj sto je ovo nezno.
Pa je slatko.
Pa...
:dvaprsta:
By Бреее!!!
Originally posted by goranD
ja hocu da budem savetnik za rekreaciju :D
prihvata se !!! :lol:

e, stvarno je to cool sto nemci rade !!! :lol:

kod nas... za pocetak mogli bi u studentskom gradu, na primer, jedan sprat ili paviljon, ako bude interesenata, da namene samo za nase, pa dok stasaju za panzije valjda ce i na balkanu biti gay starackih domova !!! :B :spin: :tumble:

:zastava: :zastava: :zastava:

[Izmenjeno 8-12-2004 Breee!!!]
Korisnikov avatar
By Stripi
Ma treba to odmah!
Vidiš kako je berlinski gradona?elnik pametan...rekao je da su sada ve? stasali negdašnji, poslijeratni homosexualci za stara?ki dom.
Nicht warten-jetzt starten!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!