Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Gost
Originally posted by avalon
OTKRIVEN GEJ GEN!
Italijanski nau?nici otkrili su da se muški homo-geni prenose po maj?inoj liniji i da uti?u i na žensku plodnost.
Genetski faktori, pored kulturnih uticaja, kao i ranih iskustava, imaju zna?ajan uticaj na pojavu homoseksualnosti kod muškaraca, zaklju?ak je upravo objavljenih rezultata istraživanja koje su sproveli italijanski nau?nici. Istraživa?i sa Univerziteta u Padovi otkrili su da se geni za homoseksualnost nalaze na X hromozomu, koji se nasleðuje od majke, a ne isklju?uju se mogu?nost postojanja gena za homoseksualnost i na drugim hromozomima.
"Suština je u tome da ovi geni, pronadeni na X hromozomu, uti?u na homoseksualnost kod muškaraca, kao i na ve?u plodnost kod žena. Ovi geni nasleðuju se po ženskoj, a ne po muškoj liniji" - izjavio je Andrea Kamperio-Cani, voda istraživa?kog tima.
Pre više od jedne decenije, nau?nici iz SAD izneli su tvrdnje o postojanju gena za homoseksualnost kod muškaraca. Drugi nau?nici dovodili su u pitanje njihove tvrdnje jer nisu mogli da dobiju sli?ne rezultate.
Istraživanje koje su sproveli Kamperio-Cani i njegov tim obuhvatilo je 98 homoseksualaca i 100 heteroseksualaca, uklju?uju?i oko 4.600 njihovih srodnika, a nau?nici su uporedivali broj homoseksualaca po muškoj i ženskoj liniji. Rezultati pokazuju ve?i broj homoseksualaca po ženskoj liniji, kao i ve?u plodnost njihovih ženskih srodnika.
Aha, a sta je sa lezbejskim genom? Ili je to ona stara prica da lezbejke nemaju "genetsko opravdanje?" Valjda sam zato toliko plodna .... :smug:

Ok, ako nemamo genetsko "opravdanje", koliko su nasi ocevi krivi sto smo lezbejke? :lol:
Korisnikov avatar
By tramp
Bailey study on lesbian attraction
January 18 1993

CHICAGO (UPI) -- Lesbian women are at least three times as likely as heterosexual women to have a sister who is also a lesbian, suggesting female homosexuality may run in families, researchers said Monday.

In a study being published in the American Journal of Psychiatry, Northwestern University researchers interviewed 85 homosexual women and 79 heterosexual women who responded to advertisements seeking study participants.

Between 12 percent and 35 percent of the sisters of the homosexual women were homosexual while only between 2.4 percent and 13.8 percent of the sisters of the heterosexual women were homosexual, the researchers found.

``The study shows a familial relationship to the causes of female homosexuality and paves the way for further research to determine whether sexual orientation results from genetics or family environment,'' said J. Michael Bailey, a psychologist who led the study.

The study could not distinguish between possibly inherited factors and environmental factors, such as religion, he said. Bailey added he had begun another, larger study involving female twins examining the same issue.

Previous studies have suggested that inherited factors may play a role in a person's sexual orientation.

Bailey said he was surprised that the study found that homosexual women were more likely to have a homosexual sister than a homosexual brother.

``What we found was that lesbians were twice as likely to have a gay sister as a gay brother, which is particularly interesting given that the rate of female homosexuality in the general population is probably half that of males,'' he said.

``If anything, we would have expected them to have more gay brothers. That suggests to me that there may be separate factors that cause male and female homosexuality,'' Bailey said.
By Çâðê_DUP
Postavljam pitanje: koliko su nasi ocevi krivi sto smo lezbejke?
Korisnikov avatar
By m..
Sumnjam da je ista kriv. Meni su se svidjale devojcice jos od vrtica, a to je bilo jos vreme kada su u mojoj porodici stvari bile idilicne. Mada moguce da su neki bagovi iz porodice u manjoj meri uticali na neke moje veze, medjutim mislim da sam to uspesno prevazisla.
Korisnikov avatar
By Gayboy15
Roditelji za to nisu krivi,to se rađa
Korisnikov avatar
By Sing
Volim kad clanak zapocinje sa "...Italijanski naucnici otkrili..." jer me podseca na ono cuveno Italiansko (naucno) otkrice - clitoris! Zamisli, da nije bilo tog jednog naucnika da ga otkrije gde bi nama danas bio kraj... :lood:
By Hans
Hvala mami za sve! Ja volim to shto sam i bash takav je trebalo da budem! :)
By Kragi
Ni malo, niti mislim da je imala bilo kakav uticaj na to :)
Korisnikov avatar
By Burak
Majke su krive što smo pederi! Jer, da nas nisu rodile ne bismo ni postojali tako da ne bismo ni bili pederi. Sram da ih bude!
Korisnikov avatar
By haemoglobin
nije niko kriv....tako se rodih...sve je posledica kombinacija gena :P

elem, neko je napisao na prvo strani kako je to posledica odsustva oca....ne bih se slozio sa tim jer mene i otac i majka non stop grle, ljube, zovu....kao da imam 10 godina jos uvek :trep:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by *deni*
Majke mogu da budu krive zbog necijeg izrazenijeg bezobrazluka ili nedostatka kucnog vaspitanja, nikako za pederastiju.
:up:
By Kragi
Originally posted by haemoglobin87
nije niko kriv....tako se rodih...sve je posledica kombinacija gena :P

elem, neko je napisao na prvo strani kako je to posledica odsustva oca....ne bih se slozio sa tim jer mene i otac i majka non stop grle, ljube, zovu....kao da imam 10 godina jos uvek :trep:
:sweet: a ti se nisi johs navikao na silna lupetanja na forumu? :D
By Rewind
Jeziv thread, tačnije jezivo formulisana tema za diskusiju. Da se ja pitam, izbrisao bih ga u startu.

Već polazno stanovište - da je bilo ko kriv za nečiju seksualnu orijentaciju - jednostavno je potpuno pogrešno i izuzetno uvredljivo.
Korisnikov avatar
By Srklet
ako je moja mama kriva za to, hvala joj. :zastava:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!