Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By MaXayde!!
Hm, to i nije tako strasno da vas str8 ortak pita da li vam se svidja. Mislim da je mnogo gora varijanta kad se smrache pomalo u fazonu da se uplase da li ste vi zaboga njih nekad muvali......pa im postane neprijatno jer pomisle u fazonu 'jao, a ja sam bio toliko puta bez majice pred njim' i sl. Mislim da cesto ta pitanja 'da li si ti mene nekad muvao' znache da im je malo neprijatno..........zamisli-ti mislis da ti je neko drug, a on mozzzzda tebe posmatra kao 'parche' :D
Samo im lepo treba objasniti da to nije slucaj i skrenuti razgovor iz pravca 'da li sam tvoj tip ili nisam' u pravcu objasnjenja da ga/je niste nikad ni posmatrali na takav nacin i da se ne gloopira :zvizdi:
By kwinsletk
Kada je moja jaaako dobra drugarica saznala za mene i posle moje izjave da ne brine da je nisam nikad posmatrala na tajk nacin (joj sto sam slagala) ona mi mrtva hladna odgovori:
Zaboravljas da sam ja fatalna zavodnica i da niko ne ostaje ravnodusan prema meni....
He, a jaaa:dance: posto nije bas da mi se ne svidja
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by kwinsletk

Zaboravljas da sam ja fatalna zavodnica i da niko ne ostaje ravnodusan prema meni....

Sem u slucaju da se osoba zeza na svoj racun kad ovo izgovara, da neko ovo kaze i da je ladno OZBILJAN i mislim da bih prvo bila u neverici, onda pocela da se smejem, pa kad bih bila sigurna da je osoba ozbiljna, na kraju osetila sazaljenje and note to self "pali ova je slucaj".
By kwinsletk
Originally posted by Nanny Ogg
Originally posted by kwinsletk

Sem u slucaju da se osoba zeza na svoj racun kad ovo izgovara, da neko ovo kaze i da je ladno OZBILJAN i mislim da bih prvo bila u neverici, onda pocela da se smejem, pa kad bih bila sigurna da je osoba ozbiljna, na kraju osetila sazaljenje and note to self "pali ova je slucaj".
Naravno da se zezala, mislim da je to vise rekla da me opusti posle moje paranoje oko toga da li se nesto izmenilo u nasem odnosu posle tog saznanja. Pogotovu sto to nije saznala od mene, vec od trece osobe...no nije to tema....
Bitno je to sto me cak iskritikovala sto sam joj to uopste krila....tako je slatka
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by Nanny Ogg

ma ima i takvih...

elem, da, desilo se i meni da neke drugarice od kako znaju ponekad tj.kad izadjemo i zapijemo se malo imaju obichaj da naskachu (a pritom su sigurno mrtvo strejt) verovatno u cilju toga da vide reakciju ili ne znam ni ja sta vec.
ugllavnom se pravim blesava, ali ne mogu reci da me ne iritira! mislim chemu?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!