Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By greek_lover
Desilo mi se pre neki dan nesto, hm, neznam kako da opisem. Ukratko, na poslu sam autovan poslovnoj saradnici, od strane nekog drugog, takodje pripadnika drage nam populacije, koji sebe, naravno nije autovao.
Autovan bez mog prisustva, bez mog odobrenja, bla, bla, bla ... Sam cin sam iskjulirao, nista spektakularno se nije dogodilo.

Da neduzim, posledica nema, ali osecam se malo cudno. Nemam stav sta sad trebam da uradim, da li ista trebam da uradim?

Pitanje: da li se nekome dogodilo nesto slicno, sta ste uradili posle toga ... ?
Korisnikov avatar
By Paki
Model antidiskr. zakona Koalicije protiv diskriminacije u članu 17. navodi sledeće:
Diskriminacija zbog polnog identiteta i seksualne opredeljenosti
Član 17.

(1) Polni identitet i seksualna opredeljenost je privatna stvar i niko ne može biti pozvan da se javno izjasni o svom polnom identitetu i seksualnoj opredeljenosti.
(2) Svako ima pravo da javno izrazi svoj polni identitet i seksualnu opredeljenost.
(3) Diskriminatorsko postupanje zbog pretpostavljenog ili javno izraženog polnog identiteta ili seksualne opredeljenosti je zabranjeno.
(4) Prava priznata u st.1. i 2. ovog člana odnose se i na slučajeve transeksualnosti.
Reci dragom kolegi da bi, da ti nije svejedno i da u ovoj zemlji važi ovaj pravni propis, mogao da dobije poziv na sud... i da ima sreće što još uvek ne posedujemo kvalitetan antidiskriminacioni zakon.
Korisnikov avatar
By greek_lover
@Paki, da mozda bi zakon i pravna regulativa to resila ali ja se prosto osecam bezveze zato sto je to uradio pripadnik gay populacije. Da je uradio/la osoba koja je str8, nije u gay svetu, pa ne bi me toliko pogodilo ...

@Renoar nemam potrebe da uzvracam ... it will be so undivine :D
Korisnikov avatar
By EYA
nema tu sta da se filozofira puno, sranje je kad se desi, veliko!

zato se svi outujte odmah, jer ce pre il kasnije neko drugi to da uradi umesto vas :P
Korisnikov avatar
By Paki
Ma kapiram greeky :mazi: , ali samo hoću da ti kažem da se taj osećaj mučnine da naplatiti u državama koje vode računa o svim svojim građanima podjednako :)
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by EYA
nema tu sta da se filozofira puno, sranje je kad se desi, veliko!

zato se svi outujte odmah, jer ce pre il kasnije neko drugi to da uradi umesto vas :P
A sta daje pravo nekom drugom da te autuje? Pogotovo "pederu" koji nije autovan toj istoj osobi?
Ajd, ubi me zelja da saznam nesto novo veceras. :smeh:
Korisnikov avatar
By EYA
ko je reako da ikom ista daje za pravo da to uradi :puzzle:
rekoh da je sranje kad to neko nekom uradi :drama:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by EYA
Kapiram sta si rekao, ok. Tvoja druga recenica je bila inspiracija za moja dva pitanja. Nisu pitanja bila zlurado upucena tebi, izvinjavam se ako je tako zvucalo :hug:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja znam za jedan skorasnji slucaj - isto je neko ko je gay outovao nekog ko je gay, na poslu. Posto taj moj poznanik nema nameru da se outuje na poslu rekao je da taj prica bezveze i kao smislio neki izgovor zasto je rekao. Poverovali :drama: A ovom je zapretio da ce ga ubiti od batina sto koliko je besan i nije bas prazna pretnja...
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by greek_lover
Originally posted by EYA
Kapiram sta si rekao, ok. Tvoja druga recenica je bila inspiracija za moja dva pitanja. Nisu pitanja bila zlurado upucena tebi, izvinjavam se ako je tako zvucalo :hug:
aha. ok onda. sorry.

ma bre, ljudi daju sebii tj svom egu raznorazne stvari za pravo, nema tu logike :adiktusha:
Korisnikov avatar
By Calypso
Ortakinja koja daje sebi za pravo da prica o drugima i kad nisu tu a tako i da obavestava svet o novim desavanjima ljudi iz neposredne okoline je par puta imala zesce ispade bezobrazluka.

Bili smo na plazi u zesce homofobicnom delu grada sa raznovrsnom ekipom, pretezno gay ali smo uglavnom bili neprimetni po tim karakteristikama, xex.
Uglavnom, posto je valjda uspela da se seti odakle joj je jedan momak iz drustva poznat ona je vrisnula: Joj zar ti nisi onaj lik sto je jednom muvao mog decka?
Da ste samo videli kako se pola plaze okrenulo, ccc... Al je lik super odreagovao, mislim, nije joj polomio noge ili sl. Samo je nasmejao i rekao: Jel ima ovde jos nekog da sam mu muvao decka?

Al smo se zato ubrzo pokupili, naravno svi zajedno, i otisli sa plaze...
Ta idiotkinja je jos ziva, cccc....
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pa ta je zasluzila neki malo ljepsi odgovor - tipan "nisam ga muvao, samo sam htio da mu pokazem sta propusta gubeci vrijeme sa tobom". ili slicno.

guska.
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by EYA
:yes:

:zastava:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
pravo ima jer mu se moze. kao i u bilo kojoj drugoj situaciji gde se bilo ko poziva na pravo. drugo je pitanje zasto je to uradio.

a da li je uospte citavo to outovanje proslo tako katastrofalno ili ne? kako se ta saradnica postavila prema svema tome? kako se razviaj situacija na poslu?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
mislim da bih izjavila nesto tipa "alo, bre, majmune, odakle ti ideja?"
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Mr Dee
a da li je uospte citavo to outovanje proslo tako katastrofalno ili ne? kako se ta saradnica postavila prema svema tome? kako se razviaj situacija na poslu?
nije bilo katastrofalno i situacija je ok ... prosto mi je doslo da pitam da li neko od vas ima slicna iskustva i kako je reagovao ...
Korisnikov avatar
By olgic
jao pa ja ovo tek sad vide, a onaj dan sam mislila da se zezas kad si mi rekao :smeh: opusti se, za njega ne mora nista da se kaze... sve se vidi :P
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by olgic
jao pa ja ovo tek sad vide, a onaj dan sam mislila da se zezas kad si mi rekao :smeh: opusti se, za njega ne mora nista da se kaze... sve se vidi :P
jel' mala, jel' si ti ozdravila?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!